Nieuwsbrief week 24
IFV: impact nieuwe typen crises op de samenleving vraagt om aanpassingen
Het Instituut Fysieke Veiligheid (IFV) heeft dinsdag 15 juni 2021 de nieuwe naam voor hun organisatie bekend gemaakt: Nederlands Instituut Publieke Veiligheid, NIPV.
Lees verder
Zurich neemt voortouw bij heropstart netwerkseizoen
Vandaag heeft Zurich haar partners uitgenodigd voor de Broker BBQ die op 2 september aanstaande zal plaatsvinden te Rijswijk. Zurich loopt daarmee vooruit op de vermoedelijke golf van evenementen die nog zal volgen.
Lees verder
Vraag “Hoe gaat het?” maakt Nederland vitaal en veerkrachtig
Vraag “Hoe gaat het?” maakt Nederland vitaal en veerkrachtig . Nationale-Nederlanden roept op om deze drie woorden weer belangrijk te maken.
Lees verder
Vanaf 2022 automatische blusinstallatie verplicht
In parkeergarages onder hoge gebouwen van woonlocaties wordt bij nieuwbouw een automatische blusinstallatie verplicht. Het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK) wil de verplichting vanaf 2022 opnemen in het Besluit bouwwerken leefomgeving (Bbl). Het IFV is gevraagd om hiervoor een inhoudelijke onderbouwing op te stellen.
Lees verder
Allegra van Hövell-Patrizi benoemd tot nieuwe CEO van Aegon Nederland
Aegon heeft vandaag bekendgemaakt dat Allegra van Hövell-Patrizi per direct Maarten Edixhoven opvolgt als CEO van Aegon Nederland en lid van de Management Board van Aegon N.V.
Lees verder
Achmea opent eigen studio voor online events
Nu mensen veelal thuiswerken en congressen en events vooral online plaatsvinden, heeft verzekeraar Achmea een eigen studio geopend in haar congrescentrum in Zeist. In Studio Achmea worden voortaan nationale en internationale talkshows, webinars, online congressen, kennissessies en live-shows opgenomen en uitgezonden.
Lees verder
Samenwerking Meijers en EYE op gebied van cyber security
Meijers wijst EYE aan als voorkeurspartner van preventieve en detectieve cybersecuritydiensten. De combinatie met verzekeringsoplossingen van Meijers stelt klanten in staat om controle uit te oefenen op alle facetten van hun cyberrisico’s. EYE levert preventie- en detectiemaatregelen en Meijers levert risico afdekking.
Lees verder
Risicomonitor Bedrijfsbranden: relatief veel bedrijfsbranden in coronajaar
Maandag 14 juni heeft het Verbond van Verzekeraar de Risicomonitor Bedrijfsbranden gepubliceerd. Hieruit blijkt dat het aantal bedrijfsbranden relatief hoog (3.617) was in vergelijking met voorgaande jaren. En dat terwijl er veel bedrijven dicht waren in 2020 en veel werknemers thuiswerkten. Van 2017 tot en met 2019 lag het aantal bedrijfsbranden per jaar gemiddeld op 4.079 bedrijfsbranden per jaar.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716