Nieuwsbrief week 23
Steeds meer VVE's weigeren laadpalen in parkeergarages
Volgens een artikel in het AD zijn er inmiddels tientallen verenigingen van eigenaren (VVE’s) met vrees voor garagebranden en verbieden laadpalen in de gemeenschappelijke parkeergarage. Er zijn nog veel meer VVE’s die de plannen voor laadpalen in de parkeergarage voorlopig in de ijskast hebben gezet.
Lees verder
Specialisatieopleiding Gerechtelijk Deskundige
Hoe acteert en denkt de rechterlijke macht? En waar dient een gedegen deskundigenbericht aan te voldoen? De Specialisatieopleiding Gerechtelijk Deskundige geeft antwoord op deze en nog veel meer vragen. Het Juridisch PAO Leiden heeft deze leergang ontwikkeld om u kennis te laten maken met de beginselen van het procesrecht, het juridische jargon en de denkwereld achter de rechtswetenschap. Na deelname bent u in staat om bij het optreden in rechte binnen juridische kaders te denken en vanuit die invalshoek een deskundigenbericht op te stellen. Start u ook op 15 september?
Lees verder
Jan Jaap Troost underwriting manager Marine Nationale-Nederlanden Beurs
Nationale-Nederlanden Beurs benoemt Jan Jaap Troost per 1 juli 2021 als underwriting manager Marine. Jan Jaap zal zorgdragen voor een verdere optimalisatie van de portefeuilles van voormalig Reaal Schadeverzekeringen en Nationale-Nederlanden, naast het verder versterken van de relatie met onze makelaars.’
Lees verder
Ondernemers onderschatten het risico op cybercriminaliteit
Uit een onlangs verschenen rapport van ABN AMRO blijkt dat de kosten van cyberaanvallen vorig jaar zijn geëxplodeerd. Vooral sectoren die sterk inzetten op digitale dataverwerking en communicatie, zoals de industrie, de retail en de zorg, blijken kwetsbaar. Diefstal van data en het gijzelen van systemen nemen hals over kop toe. Ondanks deze toegenomen dreiging blijft de risicoperceptie van cybercriminaliteit onder ondernemers laag.
Lees verder
Tjeerd Bosklopper nieuwe voorzitter Verbond van Verzekeraars
Tjeerd Bosklopper wordt op 23 juni tijdens de Algemene ledenvergadering (ALV) door het bestuur voorgedragen als nieuwe voorzitter van het Verbond van Verzekeraars voor de komende twee jaar. Hij volgt Willem van Duin op, voormalig CEO van Achmea, die deze functie sinds juni 2019 bekleedt.
Lees verder
Elektrisch rijden goed voor economie en meer werkgelegenheid
Elektrisch vervoer is goed voor de economie. Dat blijkt uit een vandaag gepubliceerd onderzoek, dat de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) heeft uitgevoerd in opdracht van staatssecretaris Van Veldhoven (Infrastructuur en Waterstaat).
Lees verder
Hidde Kruize van Marsh naar Kruize B.V. Makelaars in Assurantiën
Na ruim 7 jaar heeft Hidde Kruize afscheid genomen van Marsh Nederland. Hij is in dienst getreden bij Kruize B.V. Makelaars in Assurantiën in Den Haag, een allround kantoor dat zich richt op Mkb-bedrijven en particulieren. Hidde vervulde de afgelopen jaren diverse functies bij Marsh, waaronder Client Advisor, Broker Marine Cargo en Client Executive Risk Management.
Lees verder
Cursusdata letselschade
‘Interactief’, ‘afwisselend’ en ‘gemakkelijk’ in de woorden van de cursisten die u voorgingen. Volg dit voorjaar ook een online cursus bij Kerckebosch. Bijvoorbeeld de nieuwe leergang Specialisatie Personenschade, Aansprakelijkheid en Verzekeringsrecht, de nieuwe cursus Letselschadevergoeding of de goed beoordeelde cursus Complexe situaties in de letselschaderegeling. NIVRE PE- en NOvA PO-punten toegekend. Ook incompany-mogelijkheden. Bekijk het volledig aanbod.
Lees verder
Arjan Bos treedt toe tot de Raad van Commissarissen VLC & Partners
Per 1 juni is Arjan Bos (52) toegetreden tot de Raad van Commissarissen van VLC & Partners. Arjan Bos versterkt met zijn grote ervaring in de verzekeringswereld en de transportsector de Raad van Commissarissen van VLC & Partners, die verder bestaat uit Mariken Tannemaat, Marcel Moons en Geert Bouwmeester.
Lees verder
Usain Bolt wordt uitgedaagd door jonge sporters in campagne Allianz Direct
In aanloop naar de Olympische Spelen is de snelste man ter wereld opnieuw te zien in een Europese campagne van online verzekeraar Allianz Direct. In de nieuwe Allianz Direct commercial wordt sportlegende Usain Bolt uitgedaagd door de sporthelden van morgen. Is de atleet net zo goed in andere sporten als in sprinten?
Lees verder
123-RUIT.nl borgt kwaliteit met Qualified Modern Car Repair
De autoglasherstel keten 123-RUIT.nl heeft met haar ruim 50 vestigingen een goede landelijke dekking. Binnen de formule wil men de klanten en opdrachtgevers er echter ook van verzekeren dat de technische competenties en de klantvriendelijkheid op alle vestigingen van hoge kwaliteit is.
Lees verder
Brandstichting stalbrand Nederweert lijkt uitgesloten
Afgelopen dinsdagmiddag brak er in Nederweert brand uit in een stal met 4600 varkens. Geen van de varkens heeft de brand overleefd. Gelukkig kon de brandweer voorkomen dat het vuur oversloeg naar een nabijgelegen stal, waar zo'n 3000 varkens stonden. Het brandonderzoek is gistermiddag afgerond. De oorzaak is door de heftigheid van de brand niet meer te achterhalen. Zo werd net bekendgemaakt.
Lees verder
VACATURE RANDSTAD PERSONENSCHADE: LETSELSCHADEBEHANDELAAR
Randstad Personenschade BV werkt met 6 letselschade‐experts vanuit 3 vestigingen; Amsterdam, Rotterdam en Arnhem. Wij beschikken over juridisch specialisten die opkomen voor de belangen van slachtoffers die letsel hebben opgelopen. Wij zijn een multicultureel, dynamisch en sociaal bewogen bedrijf en wij richten ons specifiek op het begeleiden van Nederlanders met verschillende culturele achtergronden, maar natuurlijk helpen wij iedereen die hulpbehoevend is. Onze aanpak is afgestemd op de verschillende culturele achtergronden en omstandigheden. Het is belangrijk dat er gerekend kan worden op ervaren specialisten die ervoor zorgen dat de gehele schade wordt vergoed.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716