Nieuwsoverzicht week 22
Hacker vraagt losgeld New York Pizza na hack leverancier
Klanten van New York Pizza worden door de pizzaketen gewaarschuwd voor phishing en identiteitsfraude na een groot datalek. Er zijn volgens het bedrijf 3,9 miljoen klantgegevens buitgemaakt, waaronder e-mailadressen, telefoonnummers en bezorgadressen. Een hacker vraagt losgeld aan de Nederlandse pizzaketen.
Lees verder
Polygon acquireert Asbest Cleaning Services bvba
Gisteren heeft Polygon Asbest Cleaning Services bvba in België overgenomen. ACLS is een Property Damage Restoration bedrijf met diensten waaronder sloop en asbestverwijdering. De overname voegt 20 werknemers en een omzet van ongeveer 4 miljoen euro toe.
Lees verder
Richard Roeters naar Schouten Zekerheid
Richard Roeters is per 1 juni jl. in dienst getreden bij Schouten Zekerheid. Voorheen was hij Claims & GRM Consultant bij VCL & Partners.
Lees verder
AGE & ALD Automotive gaan samenwerking aan
AGE, een netwerk van bedrijven voor de vervanging en reparatie van autoruiten, en ALD Automotive hebben een samenwerking aangekondigd. De aankondiging van deze overeenkomst aan de AGE-leden werd gedaan op de eerste jaarlijkse wereldwijde bijeenkomst van dit jaar, waarbij voor het eerst een klant of partner als gastspreker werd uitgenodigd.
Lees verder
Niek Janssens van Starr Companies naar Zurich Insurance
Per 1 juni jl. heeft Niek Janssens de overstap gemaakt van Starr Companies naar Zurich Insurance, waar hij wederom als Property Underwriter werkzaam zal zijn.
Lees verder
André Bergen nieuwe voorzitter RvC Nationale-Nederlanden
Nationale-Nederlanden Bank (NN Bank), onderdeel van NN Group, heeft bekend gemaakt dat Hein Blocks per 1 juni 2021 is teruggetreden als voorzitter van de Raad van Commissarissen van NN Bank. André Bergen is benoemd als zijn opvolger.
Lees verder
Anne Snel benoemd tot voorzitter van Audit & Risk Committee van de National
Anne Snel is met ingang van 1 juni benoemd tot voorzitter van het Audit & Risk Committee van de Nationale-Nederlanden Bank. Anne is al onafhankelijk lid van de raad van commissarissen van NN Bank en lid van de raad van commissarissen van NatWest Markets.
Lees verder
RISK ontwikkelt propositie: CO2 compensatie bij een verzekering 
Insurtech service provider en volmachtbedrijf voor financieel adviseurs, online labels en verzekeraars RISK Verzekeringen brengt een nieuwe propositie op de markt. Klanten van RISK kunnen zelf de CO2 uitstoot van hun verzekering compenseren. Zo zet RISK zich samen met klanten en partners in voor een betere toekomst en het behalen van de klimaatdoelstellingen.
Lees verder
Protocol afhandelen zware ongevallen met elektrische voertuigen
Stichting Incident Management Nederland (IMN) heeft samen met het Verbond van Verzekeraars, Brandweer Nederland, bergers en Rijkswaterstaat een protocol ontwikkeld dat per één juni 2021 zorg draagt voor het adequaat afwikkelen van zware aanrijdingen waarbij een elektrisch voertuig betrokken is. Vanaf dat moment is er ook een landelijk dekkend netwerk van bergers die elektrische voertuigen met een hoog brandrisico kunnen afvoeren en stallen.
Lees verder
RSA Insurance Group overgenomen door Intact Financial Corporation en Tryg
Nadat RSA reeds vorig jaar werd benaderd met betrekking tot een mogelijke verkoop, heeft een consortium van de Canadese onderneming Intact Financial Corporation en het Deense Tryg A/S nu formeel alle aandelen van de onderneming in handen.
Lees verder
Paul de Koning wordt Underwriting Director Property bij DUPI
DUPI Underwriting Agencies heeft besloten om het management van de afdeling Property en Casualty op te splitsen. Paul de Koning (60) zal per 1 september 2021 als Underwriting Director Property in dienst treden bij DUPI Underwriting Agencies. Per gelijke datum zal Ad Boekraad zich volledig gaan richten op het managen van de afdeling Casualty van DUPI Underwriting Agencies.
Lees verder
Subsidieaanvraag Adfiz en OvFD voor omscholingstrajecten toegekend
In maart hebben Adfiz en OvFD samen een subsidieaanvraag ingediend voor de subsidieregeling 'NL leert door met inzet van sectoraal maatwerk'. De subsidie is gericht op (om)scholing voor behoud van werk en overgang naar ander werk. Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft op 27 mei bekend gemaakt de subsidieaanvraag toe te kennen. Met de subsidie is een bedrag gemoeid van €950.000.
Lees verder
Söderberg & Partners haalt €250 miljoen op
Söderberg & Partners heeft de pijlen gericht op een top 3 plek in de Nederlandse verzekeringen- en financiële adviesmarkt. Daarom hebben zij ingestemd met een nieuwe aandelenuitgifte, waarbij ongeveer € 250 miljoen wordt opgehaald.
Lees verder
Nationale-Nederlanden en Lengkeek verlengen samenwerking
Lengkeek en Nationale-Nederlanden hebben opnieuw de samenwerking voor een meerjarige periode verlengd. Ook voor de komende jaren is Lengkeek op basis van de tender onder schade-expertisebedrijven geselecteerd als één van de partners vanwege hun kwaliteit, inhoud en prijs. Lengkeek levert landelijk schade-expertises, taxaties, risico-inspecties en verwante diensten aan de verzekeringsindustrie, overheden en bedrijven en instellingen.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716