Nieuwsbrief week 22
Uw cursusdata letselschade
‘Interactief’, ‘afwisselend’ en ‘gemakkelijk’ in de woorden van de cursisten die u voorgingen. Volg dit voorjaar ook een online cursus bij Kerckebosch. Bijvoorbeeld de nieuwe leergang Specialisatie Personenschade, Aansprakelijkheid en Verzekeringsrecht, de nieuwe cursus Letselschadevergoeding of de goed beoordeelde cursus Complexe situaties in de letselschaderegeling. NIVRE PE- en NOvA PO-punten toegekend. Ook incompany-mogelijkheden. Bekijk het volledig aanbod.
Lees verder
Verbond start onderzoek naar kwalijke praktijken belangenbehartigers
Er zijn nog steeds belangenbehartigers die geen of onvoldoende informatie aanleveren waardoor er vertraging ontstaat rond de afhandeling van het bloedbad in Alphen aan den Rijn. Aangezien dit niet in het belang van het slachtoffer is, gaat het Verbond onderzoeken hoe vaak slachtoffers voor de tweede keer slachtoffer worden door kwalijke praktijken van belangenbehartigers.
Lees verder
Viënna Janssen van Troostwijk Taxaties naar Dirkx van Soest Taxaties&Advies
Register Taxateur MRICS RT RMT Viënna Janssen – Wolters start op 1 augustus a.s. als senior register taxateur bij Dirkx van Soest Taxaties & Advies. Haar focus zal met name op de regio Zuid-Nederland liggen.
Lees verder
Tropical Storm Risk voorspelt 18 stormen en 13 orkanen
De in Londen gevestigde voorspeller Tropical Storm Risk voorspelt dat het stormseizoen van 2021 18 stormen met naam, negen orkanen en vier zware orkanen, gedefinieerd als categorie 3 of erger, zal tellen. Dit volgt uit een rapport dat afgelopen vrijdag werd vrijgegeven door Aon PLC's Impact Forecasting.
Lees verder
Webinar bestuurdersaansprakelijkheid en de WBTR
Op 1 juli 2021 gaat de Wet Bestuur en Toezicht Rechtspersonen (WBTR) in. Naar aanleiding daarvan organiseert de Federatie van Assurantieclubs op 22 juni a.s. het webinar ‘#FvActueel: bestuurdersaansprakelijkheid en de eisen van de WBTR per 1 juli 2021’. Voorzitter van de Federatie, Bert Sonneveld, ontvangt Kathelijne Baetsen, advocaat/partner van Stadermann Luiten Advocaten, en Bjorn van der Poel, manager bestuurdersaansprakelijkheid bij Markel Insurance.
Lees verder
Nog enkele plekken vrij voor Risk Insurance Traineeship
Op 1 september 2021 start het Risk Insurance Traineeship van de VNAB. Dit Traineeship is bedoeld voor talentvolle en ondernemende young professionals met een (bijna) afgeronde studie op hbo of universitair niveau, die zich willen oriënteren op de arbeidsmarkt. En het mooie is: er zijn nog een paar plekken vrij!
Lees verder
Werk-privébalans topprioriteit voor werknemers in Nederland
Werknemers in Nederland vinden hun werk-privébalans dé topprioriteit als het gaat om vitaliteit en gezondheid. Zeven op de tien (69%) vindt deze balans het meest belangrijk, gevolgd door de organisatiecultuur (51%) en mentale gezondheid (49%). Toch is het ondersteunen van medewerkers bij het managen van hun werk-privébalans voor slechts 28% van de werkgevers in Nederland een topprioriteit.
Lees verder
NN stimuleert museumbezoek met gratis kaarten tijdens NN Open Museum Week
Omdat vanaf a.s. zaterdag de Nederlandse musea weer open mogen voor bezoek organiseert Nationale-Nederlanden van 9 tot en met 15 juni de NN Open Museum Week. Nationale-Nederlanden is namelijk partner van diverse Nederlandse musea. Voor die musea zijn gratis kaarten aan te vragen.
Lees verder
JBL&G heropent Meldpunt Letselschade door Vochtig Huis
Letselschadebureau JBL&G uit Amsterdam heeft in het verleden al eens met succes opgetreden tegen verhuurders die jarenlang niets aan het onderhoud van te vochtige woningen hadden gedaan, met soms doodzieke bewoners als resultaat. Aangezien er zich nog steeds veel mensen met ernstige gezondheidsklachten door schimmel in huis melden, is het Amsterdamse letselschadebureau een nieuw offensief gestart om hen te helpen.
Lees verder
Vacature I-TEK: Tactisch Toedrachtonderzoeker
I-TEK B.V. is als onafhankelijk onderzoeksbureau ruim 20 jaar een vaste waarde in de dynamische verzekeringsbranche en bestaat uit een hecht team van 15 medewerkers die staan voor kwaliteit, onafhankelijkheid, flexibiliteit, collegialiteit en stabiliteit.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716