Nieuwsoverzicht week 17
Mathy Boon: Na de zomer weer terug naar iets dat lijkt op het oude normaal
Vandaag de laatste branchegenoot in de serie 'Wat heeft het coronatijdperk ons gebracht'. We hebben de afgelopen periode de markt een aantal vragen gesteld over de impact die corona heeft op ons persoonlijk, op de bedrijven waar we werken en op onze markt. Mathy Boon, directeur bij BosBoon Expertise sluit de serie vragen en antwoorden af.
Lees verder
Allianz start samenwerking met Sea Shepherd voor bescherming van de zee
Allianz heeft zich gecommitteerd aan schone oceanen en kusten, behoud van biodiversiteit en duurzame vispraktijken door een partnerschap aan te gaan met de internationale marine beschermingsorganisatie Sea Shepherd Global.
Lees verder
Saltrex heeft Anja Deckers aangesteld als Commercieel Directeur
De Nederlandse startup Saltrex heeft Anja Deckers aangesteld als Commercieel Directeur. Anja heeft haar sporen verdiend in diverse functies in de maritieme verzekeringswereld. De afgelopen 17 jaar was ze werkzaam voor Marsh België waar zij de laatste 11 jaar de functie bekleedde van Team Leader Marine Claims Advocacy.
Lees verder
Indie Campers start samenwerking met Nationale-Nederlanden
Indie Campers is Europa's grootste camperverhuurplatform en sinds 2016 actief in Nederland. Na de piek in vraag naar campers vorig jaar, start Indie Campers nu Indie Marketplace waar professionele en particuliere campereigenaars online hun campers kunnen verhuren aan anderen met een aanvullende, volledig geïntegreerde verzekering van Nationale-Nederlanden.
Lees verder
Drie nieuwe deelnemers sluiten aan bij Contactgroep Automatisering
De Stichting Contactgroep Automatisering verwelkomt in april drie nieuwe deelnemers. De Contactgroep Automatisering vertegenwoordigt softwareleveranciers en fungeert als centraal platform voor partijen.
Lees verder
Dolmans te zien in het RTL 5 programma Noodservice in en om het huis
Dolmans Calamiteiten Diensten is vanaf donderdag 29 april wekelijks om 20.30 uur te zien in het nieuwe programma van RTL 5 'Noodservice: in en om het huis'. In dit reality-programma worden de specialisten van de calamiteitendienst gevolgd tijdens noodsituaties bij mensen thuis. Van brandschade tot rattenplaag.
Lees verder
Fred van der Zee: Koesteren van de goede dingen in het leven
Wat heeft het coronatijdperk ons gebracht? We stelden de markt een aantal vragen over de impact die corona heeft op ons persoonlijk, op de bedrijven waar we werken en op onze markt. In de nieuwsbrieven kunt u lezen hoe branchegenoten deze periode ervaren. Vandaag Fred van der Zee, directielid bij de Hanselman Groep.
Lees verder
HDI investeert in Amerikaanse start-up Safehub
HDI investeert in Safehub Inc, een in San Francisco gevestigde start-up die gespecialiseerd is in sensor-gedreven data-analyse. Dit is een financiële investering van HDInv in zijn rol als durfkapitaalverstrekker en early-stage-investeerder onder de paraplu van de HDI Group.
Lees verder
Ambitie nul werkgerelateerde verkeersongevallen
Nationale-Nederlanden brengt haar label Hello Mobility onder in een strategisch partnerschap met VVCR-Prodrive. Hiermee versterken beide partijen hun positie in de zakelijke mobiliteitsmarkt. Met dit partnerschap wordt een volgende stap gezet in de ontwikkeling van integrale oplossingen voor mobiliteit en wagenparken.
Lees verder
SCHADE magazine met daarin een personenschade special
Deze week is de nieuwe editie van SCHADE magazine verschenen met daarin een personenschade special. U kunt onder meer interviews lezen met Vanderwal & Joosten, Laumen Expertise, ARAG en KC Advocatuur. Nog geen abonnement? Bestel nu dit nummer en blijf op de hoogte.
Lees verder
BOUWKUNDIG EXPERT
Ben jij een expert als het gaat om bouwkundige zaken (en op installatietechnisch vlak)? Ben jij technisch onderlegd? Kun jij goed communiceren met andere vakdeskundigen én met leken? Ben jij niet bang om je rapport eventueel te verdedigen bij de rechtbank ten overstaan van een rechter en advocaten? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716