Nieuwsoverzicht week 16
Premieomzet De Goudse groeit in 2020 met meer dan honderd miljoen
Ondernemersverzekeraar De Goudse heeft het coronajaar 2020 afgesloten met een lager een positief resultaat dan in 2019, maar heeft opnieuw een forse omzetgroei gerealiseerd.
Lees verder
Roger van der Linden: Komende jaren gaan we veel mooie dingen doen
Wat heeft het coronatijdperk ons gebracht heeft? We stelden de markt een aantal vragen over de impact die corona heeft op ons persoonlijk, op de bedrijven waar we werken en op onze markt. In de nieuwsbrieven kunt u lezen hoe branchegenoten deze periode ervaren. Vandaag Roger van der Linden, kantoordirecteur bij van der LindenAdviesgroep, onderdeel van de Heilbron Groep.
Lees verder
NN verlengt contract Marathon Rotterdam en CPC Loop Den Haag
Nationale-Nederlanden blijft ook de komende drie edities titelsponsor van de Marathon Rotterdam. De financiële dienstverlener verlengde voor dezelfde periode eveneens het contract als naamgever van de CPC Loop Den Haag.
Lees verder
Daniel de Swaan: Let op, dit is geen sprint maar een marathon
Wat heeft het coronatijdperk ons gebracht heeft? We stelden de markt een aantal vragen over de impact die corona heeft op ons persoonlijk, op de bedrijven waar we werken en op onze markt. In de nieuwsbrieven kunt u lezen hoe branchegenoten deze periode ervaren. Vandaag Daniel de Swaan, CEO bij Meijers Assurantiën.
Lees verder
Eva Fransz underwriting manager brand Nationale-Nederlanden Beurs
Nationale-Nederlanden Beurs benoemt Eva Fransz per 1 juni 2021 als underwriting manager Brand. Eva werkt sinds 2011 in de verzekeringsbranche. Ze begon bij HDI-Gerling en maakte in 2015 de overstap naar RSA Nederland.
Lees verder
Van Bruggen Adviesgroep kiest voor Faster Forward Elements
Van Bruggen Adviesgroep heeft gekozen voor Faster Forward Elements. De contracten hiervoor zijn afgelopen week getekend. Alle vestigingen krijgen hiermee in de loop van dit jaar een nieuw CRM/ERP systeem. Van Bruggen Adviesgroep realiseert hiermee een efficiëncy slag en meer gebruikersgemak.
Lees verder
CED versterkt managementteam van Taxaties & Inspecties
Per 1 mei versterkt CED het managementteam van Taxaties & Inspecties met Marcel Bromet en Sander Dronkers. Beide professionals hebben al eerder bij CED gewerkt in de tijd van HDS Taxaties wat nu CED Taxaties & Inspecties is.
Lees verder
Grootste underwriting-conferentie verwacht meer dan 1000 aanwezigen
Tijdens het driedaagse online Underwriting Innovation Europe komen onder andere de thema's als analyse, automatisering en cyber aan bod. Er worden meer dan 1000 underwriters verwacht, het is de grootste online bijeenkomst van Europese underwriters en wordt georganiseerd van 28 tot 30 juni.
Lees verder
Mogelijk geen verzekering meer voor bedrijven met gebrekkige cybersecurity
De hevigheid van cyberincidenten neemt steeds verder toe en de schades blijven oplopen. Kunnen bedrijven en organisaties zich hier in de nabije toekomst nog wel voor verzekeren?
Lees verder
Brede bijeenkomst reconditionering dit jaar op dinsdag 8 juni
Dit jaar wordt de brede bijeenkomst reconditionering georganiseerd op dinsdag 8 juni bij Mereveld in Utrecht. De bijeenkomst is voor leden en niet leden van Schoonmakend Nederland, voorheen OSB. Doel van deze bijeenkomst is het bijpraten over de ontwikkelingen in het segment.
Lees verder
HDI participeert in digitale autoverzekeraar Clearcover
Hannover Digital Investments GmbH (HDI nv) de durfkapitaalinvesteerder van de HDI Group participeert in de veelbelovende Amerikaanse start-up 'Clearcover', een in Chacago gevestigde digitale autoverzekeraar. Clearcover is in staat de operationele kosten te verlagen door handmatige verzekeringsprocessen te automatiseren.
Lees verder
Den Haag duurste stad om je auto te verzekeren wegens meer diefstal
Den Haag is voor het tweede jaar op rij de duurste stad om een autoverzekering af te sluiten, gevolgd door Amsterdam en Utrecht. Groningen blijkt de goedkoopste stad om een auto te verzekeren. Dit blijkt uit het jaarlijkse onderzoek van onafhankelijke vergelijkwebsite Autoverzekering.nl* naar de premies in de twaalf provinciale hoofdsteden en Amsterdam.
Lees verder
Multi-camera en temperatuurbewakings-oplossing van AddSecure
Farmaceutische distributieleider, Lexon, investeert in een multi-camera en temperatuurbewakingsoplossing van AddSecure. De alles-in-één oplossing van AddSecure Smart Transport stelt Farmaceutische groothandel Lexon in staat om hun middelen vanuit één systeem te monitoren, waaronder voertuigen, activa en chauffeurs, en biedt tevens bescherming tegen valse claims of beschuldigingen.
Lees verder
Verkeersveiligheidscoalitie doet oproep 2.0 aan kabinet
Volgens de Verkeersveiligheidscoalitie is het aantal verkeersslachtoffers in 2019 (661) en 2020 (610) hoger dan de jaren ervoor. Ook het aantal gewonden blijft stijgen, tot meer dan 21.000 per jaar. De coalitie biedt donderdag 22 april een Verkeersveiligheidsmanifest 2.0 aan het volgend kabinet, met daarin 3 dringende oproepen waar alleen de rijksoverheid het verschil kan maken.
Lees verder
Slimme camera's inzetten om einde te maken aan broeibranden
Specialist in camerabeveiliging Kooi en de internationale marktleider in afvalverwerkingssystemen Bollegraaf gaan samenwerken om een einde te maken aan broeibranden bij Europese afval- en recyclingbedrijven. Ze zetten samen slimme camera’s in die in staat zijn temperatuurstijgingen te detecteren, ruim voor de brand ontstaat. Kooi voorkwam daarmee al ruim 350 incidenten.
Lees verder
MOVE: het online magazine over alles dat beweegt
Meijers lanceert MOVE: het online magazine over risicomanagement in transport en logistiek. Dat was een grote wens van Senior Practice Leader Transport & Logistiek Karin de Jong om een online magazine uit te geven waarmee relaties op de hoogte worden gehouden van wat er speelt in de logistieke wereld.
Lees verder
Vanwege Koningsdag volgende week alleen vrijdag een nieuwsoverzicht
Vanwege Koningsdag dinsdag 27 april, zijn wij op maandag gesloten en wordt er volgende week alleen op vrijdag een nieuwsoverzicht verzonden. Het team van SCHADE magazine wenst iedereen een mooie Koningsdag.
Lees verder
(BOUWKUNDIG) SCHADE-EXPERTS M/V
Kakeswaal bv is een onafhankelijk taxatie- en expertisebureau. Het is een hechte en groeiende organisatie met veel aandacht voor de opdrachtgever en gedupeerde. Vanuit ons kantoor in Zaandam alsmede vanuit de thuiswerkplekken van onze schade-experts zijn wij werkzaam in heel Nederland. Focus op het werk, transparantie, samenwerking, professionaliteit en werkplezier van medewerkers en leidinggevenden staan daarin centraal.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716