Nieuwsbrief week 16
Susan Mogony nieuwe directeur NIVRE
Per 1 mei aanstaande wordt Susan Mogony benoemd tot nieuwe directeur van het NIVRE. Zij volgt hiermee Henk Grootkerk op die deze functie 10 jaar heeft vervuld. Na een inwerkperiode van de nieuwe directeur zal Henk Grootkerk halverwege 2021 officieel terugtreden.
Lees verder
10 jaar Zicht, 100 jaar ervaring
Op maandag 19 april 2021 viert Zicht, risico- en verzekeringsadviseurs dat haar naam 10 jaar bestaat. Tien jaar geleden werden de naam en het gouden logo op feestelijke wijze onthuld aan de medewerkers, die tot die tijd onder verschillende merknamen werkten. Ondertussen zijn alle medewerkers het erover eens: “We zijn één Zicht”.
Lees verder
Kees van Lambalgen: 2021 positief, er zijn mooie ontwikkelingen voor ons
Wat heeft het coronatijdperk ons gebracht heeft? We stelden de markt een aantal vragen over de impact die corona heeft op ons persoonlijk, op de bedrijven waar we werken en op onze markt. In de nieuwsbrieven kunt u lezen hoe branchegenoten deze periode ervaren. Vandaag Kees van Lambalgen, eigenaar en schademanager Herstelpartner.
Lees verder
Hoe tijd de ernst van een claim beïnvloedt
Op woensdag 12 mei organiseert Arepa een webinar ‘Hoe tijd de ernst van een claim beïnvloed’. Paul Gilbert Project Consultant en Thomas Högqviat Project Manager bij Arepa zullen in hun presentatie ingaan op het belang bij apparatuurherstel wie te bellen en wanneer, en advies geven over hoe effectief een noodplan is om dit op te stellen om vertragingen in het herstellen van apparatuur te voorkomen.
Lees verder
XOLUTIONS neemt expertisebureau Petrexim uit Brussel over
In het Belgische Oosterzele gevestigde expertisebureau XOLUTIONS heeft per 1 april expertisebureau Petrexim uit Brussel overgenomen. Daarnaast heeft het groeiende bedrijf in januari een partnership afgesloten met C²S/CTWOS, een gespecialiseerd bedrijf in nichemarkten binnen de transportsector.
Lees verder
Verbond reageert op uitspraak Kifid inzake VKR
Het Verbond van Verzekeraars heeft kennisgenomen van de recente voorlopige uitspraak van de Geschillencommissie van het Klachteninstituut financiële dienstverlening (Kifid) ten aanzien van het recht op Vrije Keuze Rechtshulpverlener (VKR). Rechtsbijstandsverzekeraar DAS heeft aangekondigd in beroep te gaan, hierdoor leidt de uitspraak niet tot aanpassingen in de werkwijze van rechtsbijstandsverzekeraars. Het Verbond ziet namens haar leden het hoger beroep met vertrouwen tegemoet.
Lees verder
L&B Baars Verzekeringen neemt portefeuille Van der Sluys Assurantiën over
Jan van der Sluys en Bart Baars zijn vandaag overeengekomen dat L&B Baars Verzekeringen met terugwerkende kracht naar 1 januari, de verzekeringsportefeuille van Van der Sluys Assurantiën uit Numansdorp overneemt. Het klantenbestand van het van oorsprong Sliedrechtse verzekeringskantoor groeit hiermee zo’n tien procent tot 4.400 relaties.
Lees verder
Reisverzekeringen veranderen door corona
Door het grillige verloop van de coronacrisis zijn er extra risico’s bij het plannen van een buitenlandse vakantie. Het landelijke reisadvies over de beoogde bestemming kan kort voor vertrek of tijdens het verblijf veranderen. Wie in het buitenland besmet raakt of door een lockdown niet terug kan reizen kan met aanzienlijke extra kosten te maken krijgen.
Lees verder
Mark Bloom, Global CTO van Aegon, vertrekt na ruim 5 jaar
Aegon heeft vandaag bekendgemaakt dat Mark Bloom, Global Chief Technology Officer, per 1 juni 2021 zijn functie neerlegt. Na meer dan vijf jaar leiding te hebben gegeven aan de technologie- en innovatieactiviteiten van Aegon, heeft hij besloten de onderneming te verlaten om andere mogelijkheden na te streven.
Lees verder
Afspraken voor schone en stille taxi’s
Alle taxi’s in Nederland schoon en stil in 2030. En vanaf 2025 in de grote steden. Over die ambitie maakt staatssecretaris Van Veldhoven maandag 19 april afspraken met zes grote steden en diverse partijen uit de taxisector.
Lees verder
Jurilex Letselschade krijgt Nationaal keurmerk letselschade
Jurilex Letselschade heeft op 7 april 2021 het Nationaal Keurmerk Letselschade gekregen van De Letselschade Raad. Alle 14 vestigingen van Jurilex Letselschade, inclusief het label LetselSchade.nl, mogen het keurmerk voeren.
Lees verder
Bianca Tetteroo voorzitter van de Raad van Bestuur Achmea
Tijdens de Algemene Vergadering (AV) van Achmea op 13 april is de jaarrekening 2020 vastgesteld en décharge verleend aan de leden van de Raad van Bestuur en Raad van Commissarissen. Bianca Tetteroo is officieel benoemd tot voorzitter van de Raad van Bestuur en Jan van den Berg tot voorzitter van de Raad van Commissarissen.
Lees verder
TVM Belgium viert 30-jarig jubileum
Transport- en logistiek verzekeraar TVM Belgium bestaat in 2021 dertig jaar. Na de moeilijke beginjaren gaat het de nichespeler nu voor de wind. Om dat te vieren, bedacht het bedrijf een origineel, coronaproof concept dat de thuiswerkende medewerkers evenveel verbond als een klassiek verjaardagsfeest en ook nog geld opleverde voor het goede doel.
Lees verder
Andriessen Expertise zoekt Personenschade- en Aansprakelijkheidsexpert
Andriessen Expertise is het grootste onafhankelijke expertisekantoor op het gebied van de waardering en afhandeling van complexe letselschade. Wij zijn een familiebedrijf, waarbij inlevingsvermogen, kwaliteit en betrouwbaarheid centraal staan. Wij werken in opdracht van aansprakelijke partijen en hun verzekeraars en makelaars. Samen met onze opdrachtgever en het slachtoffer brengen wij complexe letselschadezaken tot een optimaal resultaat.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716