Nieuwsoverzicht week 15
Lessen te leren over veilig werken en toezicht
Op 2 oktober 2019 vond in de haven van Ipswich (Verenigd Koninkrijk) een dodelijk ongeval plaats aan boord van het Nederlandse vrachtschip Damsterdijk. Het schip moest in de haven over een afstand van ongeveer honderd meter achteruit verhaald worden om ruimte te maken voor een ander schip.
Lees verder
Kader Çelik: Ik hoop dat we na de zomer weer normaal kunnen werken
Wat heeft het coronatijdperk ons gebracht heeft? We stelden de markt een aantal vragen over de impact die corona heeft op ons persoonlijk, op de bedrijven waar we werken en op onze markt. De komende periode kunt u in de nieuwsbrieven lezen hoe branchegenoten deze periode ervaren. Vandaag Kader Çelik, oprichtster en eigenaresse KC Advocatuur.
Lees verder
Steppen voor KWF en Hartstichting
Vorig jaar kon de Elfstedentocht op de step vanwege corona helaas geen doorgang vinden. Ook dit jaar wordt het officiële evenement afgeblazen. Maar niet door Jurjen Burghgraef van Burghgraef van Tiel & Partners en zijn vrienden.
Lees verder
Toespraak Ron Gardenier op de ledenvergadering van de NVGA
Woensdag 14 april was de jaarlijks ledenvergadering van de NVGA. Voor de eerste keer in 61 jaar is de vergadering online georganiseerd en opgenomen in een studio in Dordrecht. Voorafgaand aan de opening van de vergadering werd zoals ieder jaar een toespraak gehouden door voorzitter Ron Gardenier.
Lees verder
SHED Expertise is de nieuwe bedrijfsnaam van Schadehulp
Schade Hulp Expertise Diensten, afgekort SHED Expertise is de nieuwe naam voor dezelfde vertrouwde dienstverlening. Al sinds het millenniumjaar 2000 wordt onder de naam Schadehulp dienstverlening aangeboden. Destijds was het voor iedereen duidelijk wie de mensen achter Schadehulp waren en voor welke dienstverlening zij staan. Maar vandaag de dag is dat anders.
Lees verder
Harrie Tak keert terug in het expertisevak bij TOP Expertise
Per 1 mei 2021 treedt Harrie Tak, een ervaren expert op het gebied van installaties en contractmanagement, toe tot het expertisekorps van TOP Expertise BV.
Lees verder
FRISS neemt Amerikaans Terrene Labs over
FRISS, gespecialiseerd op AI gebaseerde fraude-, risico- en compliance software voor schadeverzekeraars, kondigt vandaag de overname van het Amerikaanse Terrene Labs aan. Terrene Labs is een bedrijf dat met hun product Risk Insights verzekeraars de zakelijke markt bedient.
Lees verder
Sylvia Tervoort sluit aan bij de Haas | van Oosterhout Marine Experts
Per 1 april heeft Sylvia Tervoort (42) zich aangesloten bij het recent opgerichte de Haas | van Oosterhout bv als marine & salvage expert. Voor velen in de maritieme wereld is Sylvia een goede bekende daar zij meer dan 15 jaar werkzaam is geweest bij Smit Salvage en zij in die periode de leiding heeft gehad over Smit’s grootste bergingsoperaties, wereldwijd.
Lees verder
MoneyView Checkpoint blijkt succesvol
Vandaag heeft MoneyView de vierde release van MoneyView Checkpoint live gezet. Precies een jaar na de introductie van versie één van Checkpoint is duidelijk dat het platform in een grote behoefte voorziet.
Lees verder
Piet van Dalen: Ik hoop dat we onze club de RABS weer snel kunnen opstarten
Wat heeft het coronatijdperk ons gebracht heeft? We stelden de markt een aantal vragen over de impact die corona heeft op ons persoonlijk, op de bedrijven waar we werken en op onze markt. De komende periode kunt u in de nieuwsbrieven lezen hoe branchegenoten deze periode ervaren. Vandaag Piet van Dalen, algemeen directeur Art Savage.
Lees verder
Beleidsdoelstelling van aantal verkeersdoden in 2020 niet gehaald
In 2020 zijn er 610 doden gevallen in het Nederlandse verkeer: 51 doden minder dan in 2019. Dit blijkt uit cijfers die het CBS woensdag 14 april heeft gepubliceerd. De beleidsdoelstelling voor verkeersdoden die de regering in 2008 stelde (maximaal 500 verkeerdoden in 2020) is hiermee definitief niet gehaald.
Lees verder
Marc Persoon sluit aan bij Hanselman Groep
Op 1 mei keert Marc Persoon (43) terug naar Hanselman Groep in de functie van Coördinator en Schade Expert bij de vakgroep Transport & Techniek.
Lees verder
Innovatie: Drijvend zonnepark op waterbassin
Albers Alligator, specialist in flexibele constructies en Centrica Business Solutions, experts op het gebied van decentrale energie-oplossingen, hebben onlangs een nieuw innovatief project gerealiseerd door 1030 zonnepanelen op de totaalafdekking van een waterbassin te plaatsen.
Lees verder
Nationale-Nederlanden en CED verlengen brede samenwerking met 2 jaar
CED en Nationale-Nederlanden zijn opnieuw een meerjarige samenwerking aangegaan voor expertise-diensten in de domeinen Property, Mobility en Vitality. Hierbinnen vallen ook de diensten voor Nationale-Nederlanden labels OHRA, ABN AMRO-verzekeringen, ING-verzekeringen en voormalig VIVAT Schade.
Lees verder
(BOUWKUNDIG) SCHADE-EXPERTS M/V
Kakeswaal bv is een onafhankelijk taxatie- en expertisebureau. Het is een hechte en groeiende organisatie met veel aandacht voor de opdrachtgever en gedupeerde. Vanuit ons kantoor in Zaandam alsmede vanuit de thuiswerkplekken van onze schade-experts zijn wij werkzaam in heel Nederland. Focus op het werk, transparantie, samenwerking, professionaliteit en werkplezier van medewerkers en leidinggevenden staan daarin centraal.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716