Nieuwsbrief week 10
Stichting VRT wordt gelieerd register bij het NIVRE
Stichting VRT (Verenigd Register van Taxateurs) en Stichting NIVRE (Nederlands Instituut Van Register Experts) gaan samenwerken. Meerdere besprekingen en gedegen voorbereidingen hebben tot dit besluit geleid en houdt in dat het Register van de Stichting VRT per 1 juli aanstaande als gelieerd register verder gaat onder de vlag van het NIVRE.
Lees verder
Rob ter Mors: Ik zie ernaar uit leden en partners weer persoonlijk te ontmoeten
Een jaar geleden brak corona uit. Geen van ons had vermoed dat de impact van het coronavirus zo groot zou zijn. Wat het coronatijdperk ons gebracht heeft? We stelden de markt een aantal vragen over de impact die corona heeft op ons persoonlijk, op de bedrijven waar we werken en op onze markt. De komende periode kunt u in de nieuwsbrieven lezen hoe branchegenoten deze periode ervaren. Vandaag Rob ter Mors, uitvoerend bestuurder bij de VNAB.
Lees verder
Gemiddeld vier auto's per uur beschadigd in 2020
In 2020 werden in Nederland 32.515 autovernielingen geregistreerd bij de politie. Dit zijn er 1.855 minder dan het jaar ervoor: een daling van 5,4 procent. Hierbij werden bijvoorbeeld opzettelijk ruiten ingeslagen, banden lek gestoken of krassen in het lak gemaakt.
Lees verder
Samenwerking duurzaam en klimaatadaptief wonen
Achmea gaat met Ecodorp Boekel (Noord-Brabant) samenwerken op het gebied van duurzaam en klimaatadaptief wonen. De samenwerking, die onlangs officieel is bekrachtigd, past in het streven van Achmea om de verzekerbaarheid van duurzame ontwikkelingen te testen en nieuwe, duurzame diensten en producten te ontwikkelen.
Lees verder
Personenschadecalculatie met Realiteitscheck
Het berekenen van personenschades voor ondernemers is uitgebreid met de Realiteitscheck in de rekentool 'Letselschade Berekenen PLUS' van Vinplan.Apps. De Realiteitscheck zorgt voor een waarheidsgetrouwe berekening van toekomstig arbeidsinkomen voor een ondernemer zodat een personenschade beter onderbouwd en nauwkeuriger vastgesteld kan worden.
Lees verder
Webinar Diversiteit & Solidariteit
Young Insurance en Jong VLC Partners organiseren op maandag 29 maart een webinar om te bespreken hoe zij in de verzekeringswereld omgaan met diversiteit, skills en solidariteit. Het event is voor iedereen toegankelijk.
Lees verder
Regio en rijk bouwen verder aan toekomst voor de fiets
Met de ambitie om snel en veilig door Nederland te kunnen fietsen, presenteren gemeenten, provincies, vervoerregio’s en het Rijk, verenigd in het fietssamenwerkingsverband Tour de Force, vandaag het Nationaal toekomstbeeld fiets op hoofdlijnen.
Lees verder
Arjan Bos directievoorzitter LV Shipping & Transport Groep
Arjan Bos treedt per 1 september in dienst als directievoorzitter van de LV Groep, waarvan het hoofdkantoor in Vlaardingen is gevestigd. Hij krijgt tevens de commerciële portefeuille in zijn beheer.
Lees verder
NVWA neemt maatregelen tegen vangletsel bij pluimvee
De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) gaat strenger optreden tegen vangletsel bij pluimvee. Dierenartsen van de NVWA zien op pluimveeslachthuizen namelijk nog teveel slachtkuikens, legkippen, moederdieren en eenden die bij het vangen op het pluimveebedrijf ernstig letsel zoals bloedingen, gebroken vleugels of andere botbreuken hebben opgelopen.
Lees verder
BRBS Recycling start pilot afvalbrandpreventie met verzekeraars
In samenwerking met BRBS Recycling, Burghgraef & van Tiel Risico-inspecties, Oodit Platform B.V., SAA Verzekeringen B.V. en Scharenborg bedrijfsverzekeraars is een uitgebreide pilot gestart met als doel alle afval- en recyclingbedrijven volgens een transparante en realistische methodiek verzekerd te krijgen en houden voor brandschades.
Lees verder
EXPERT PERSONENSCHADE
Schaderegelingsburo R.P. van Dijk B.V. is gespecialiseerd in de regeling van letsel- en overlijdensschaden. In hoofdzaak wordt opgetreden namens verzekeraars.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716