Nieuwsoverzicht week 08
Annemiek van Reenen-ten Kate geeft voorzittershamer aan Inkie Stoop de Jong
Annemiek van Reenen-ten Kate (eigenaar Hofmans Letselschade) draagt na negen jaar voorzitter te zijn geweest van het NIS de voorzittershamer over aan Inkie Stoop (eigenaar WIJS letselschade).
Lees verder
De Goudse plaatst onderhandse Restricted Tier 1-obligatie van 20 miljoen
De Goudse N.V. heeft op 24 februari 2021 als eerste Europese partij een Restricted Tier 1-obligatie voor een bedrag van EUR 20 miljoen geplaatst bij een internationale belegger. Dit is de eerste Restricted Tier 1-obligatie die via een private placement in Europa is geplaatst. De obligatie is genoteerd aan de Open Market van de beurs in Frankfurt (Freiverkehr).
Lees verder
Ron Verhulsdonck: Verbonden blijven
In maart vorig jaar waren de eerste lockdowns in België en Nederland een feit. Sindsdien werken we bij Chubb vanuit huis, zonder dat we klanten, partners of zelfs onze eigen collega’s fysiek kunnen ontmoeten. Iets dat ik een jaar geleden niet voor mogelijk had gehouden.
Lees verder
Meer dan 10 miljard dollar aan schadeclaims door winterstormen in de VS
Volgens een donderdag verschenen rapport van AIR Worldwide, een Amerikaans bedrijf voor risicomodellering en gegevensanalyse met klanten in (her)verzekeringen, verwachten Amerikaanse schadeverzekeraars meer dan 10 miljard dollar aan schadeclaims als gevolg van de reeks winterstormen in de VS die catastrofale bevriezing en aanzienlijke stroomuitval in Texas veroorzaakten.
Lees verder
Deukencentrum en World Hail Solutions zaterdag op TV bij RTL Z
Twee gespecialiseerde bedrijven in schadeherstel Deukencentrum en World Hail Solutions zijn aanstaande zaterdag 27 februari om 16:30 uur te zien in RTL Z in het format 'How It’s Done'.
Lees verder
Inboedelverzekering niet altijd toereikend bij inbraken in schuren en garages
Ondanks het dalend aantal woninginbraken in ons land als direct gevolg van het massale thuiswerken, wordt er wel steeds vaker ingebroken in bijgebouwen als schuren en garages. Risico- en verzekeringsadviseur Aon ziet een duidelijke trend op dit gebied. Een zorgelijke situatie, want dit soort inbraken vallen niet altijd standaard onder de inboedelverzekering.
Lees verder
Klap neemt Koning Bedrijfsadvies Haarlem over
Per 18 februari 2021 heeft Klap Verzekeringsmakelaar de verzekeringsportefeuille en de activiteiten van Koning Bedrijfsadvies Haarlem overgenomen. Eigenaar Peter Koning heeft al zijn activiteiten verkocht aan Klap en zal de komende maanden de overgang intensief en persoonlijk begeleiden.
Lees verder
Nieuwe Arbocatalogus voor de carrosseriebranche live
FOCWA heeft in samenwerking met RAI CarrosserieNL, FNV Metaal, CNV Vakmensen, De Unie en OOC de nieuwe website voor de Arbocatalogus gerealiseerd. De vernieuwde website biedt op een laagdrempelige manier instrumenten aan om werkgevers en werknemers te helpen om op een veilige en gezonde manier te werken.
Lees verder
Zelfstandigen willen veranderen, maar durven niet
Bijna de helft van de medisch en zakelijk professionals wil iets veranderen op het gebied van zijn of haar carrière of privéleven, maar durft deze stap niet te zetten. Dit blijkt uit de eerste meting van de Vitaliteitsmonitor van arbeidsongeschiktheids-verzekeraar Movir onder 870 verzekerden.
Lees verder
Fred de Jong organiseert twee webinars over het belang van sustainability
Fred de Jong, Associate Lector Sustainable Finance & Tax bij HAN University of Applied Sciences, organiseert in maart twee webinars over het maatschappelijk belang van Duurzaamheid (sustainability). Voor financieel (en fiscaal) adviseurs een mooie kans om de toegevoegde waarde als vertrouwenspersoon te tonen.
Lees verder
Online Financiële Verkiezingsdebatten 2 en 11 maart
Nederland mag op 17 maart haar stem weer laten gelden. Adfiz organiseert daarom samen met DUFAS, de NVB, de NVP en Verbond van Verzekeraars een tweetal debatten m.b.t. de actuele thema’s binnen de financiële sector. Hier zullen de financiële woordvoerders van de verschillende Kamerfracties met elkaar in discussie gaan.
Lees verder
Sedgwick nieuwsbrief Zorgpost 5 verschenen
Sedgwick besteedt In deze nieuwsbrief aandacht aan het verkregen Keurmerk Herstelgerichte Dienstverlening, de actualiteiten WLZ en Wmo en de opleiding Personenschade in het Sociaal Domein die in september van start gaat.
Lees verder
Herinspecties ILT bij GGD en commerciële teststraten
Uit inspecties in december 2020 bleek dat afval van corona testlocaties lang niet altijd goed werd verpakt en afgevoerd. De Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) ziet bij 77 nieuwe inspecties door het hele land dat de werkwijze bij veel testlocaties -met name van de GGD- sterk is verbeterd. Toch voeren nog 4 van de 32 GGD-locaties het afval dat mogelijk besmet is met Covid-19 als regulier bedrijfsafval af.
Lees verder
Recordcijfers op de occasionmarkt
De occasionmarkt liet in januari een recordaantal kwalitatieve aanvragen voor auto’s zien, zo blijkt uit cijfers van AutoScout24, de grootste online portal voor gebruikte en nieuwe auto’s in Nederland en Europa. Het occasionportal heeft dit jaar in de maand januari 35 procent meer aanvragen naar gelieerde autobedrijven doorgestuurd dan in januari 2020.
Lees verder
Copyright 2023 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716