Nieuwsbrief week 07
Onderzoek IFV naar veiligheidsaspecten van waterstofauto's in parkeergarages
De brandveiligheid in parkeergarages staat de laatste tijd volop in de belangstelling, vanwege branden waarbij elektrisch aangedreven voertuigen zijn betrokken. Ook het parkeren van waterstofauto's roept veiligheidsvragen op. Het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (IenW) heeft daarom het IFV gevraagd onderzoek te doen naar de veiligheidsaspecten van waterstofauto's in parkeergarages.
Lees verder
Webinar Schouten Zekerheid
De pandemie en het 'nieuwe normaal' hebben een enorme impact op het bedrijfsleven. Schouten Zekerheid organiseert op 10 maart een webinar ‘Vaccinatie, privacy en gezondheid van uw medewerkers' en gaat in op de extra uitdagingen, onzekerheden en vragen die dit met zich meebrengt voor werkgevers.
Lees verder
Art Salvage organiseert een online expertmeeting
Art Salvage organiseert op donderdag 4 maart een online expertmeeting 'Eerste hulp bij calamiteiten: preventie & herstel van kunst en erfgoed'.
Lees verder
Schoonmakend Nederland heeft een standaardbestek opgesteld
Schoonmakend Nederland heeft een standaardbestek opgesteld voor reconditioneerders. Het bestek draagt bij aan transparantie in de markt. Reconditioneerders gebruiken het bestek om eenduidig aan te geven welke werkzaamheden zij gaan uitvoeren. Voor opdrachtgevers wordt het eenvoudiger om offertes met elkaar te vergelijken, terwijl eerlijke concurrentie tussen de reconditioneringsbedrijven gehandhaafd blijft.
Lees verder
Ruim 40.000 mensen op de Spoedeisende Hulp na een val op het ijs
Voor het eerst sinds 2012 was heel Nederland weer in de ban van schaatsen op natuurijs. Van vrijdag tot en met zondag leek heel Nederland op het ijs te staan. De ziekenhuizen kregen een stortvloed te verwerken van diverse botbreuken. De Nederlandse Vereniging voor Traumachirurgie (NVT) heeft een inventarisatie gemaakt van de schaatsongevallen van het afgelopen weekend.
Lees verder
AON biedt ondernemers hulp met Herstelbudget
Aon biedt als eerste in Nederland een oplossing zonder toelatingseisen die (zelfstandige) ondernemers binnen twee weken helpt met het Herstelbudget bij inkomensverlies als gevolg van een ongeval, ziekte en/of medische ingreep.
Lees verder
Bestuurswisseling bij KCAF
Per 1 januari 2021 zijn er een aantal wisselingen in het bestuur van KCAF. Peter Boelhouwer droeg de voorzittershamer over aan Ferry van der Kwaak. En René Klaassen gaat verder als inhoudelijk specialist en ambassadeur binnen het netwerk van KCAF.
Lees verder
FRISS boekt solide resultaten in 2020
In de nasleep van een uitdagend 2020 presenteert FRISS met trots mooie cijfers en heeft tevens een enorme groei doorgemaakt in belangrijke markten waaronder de Benelux, Verenigde Staten, Canada en Latijns-Amerika.
Lees verder
Castel Underwriting Europe breidt uit met de overname van Arena NV
Castel Underwriting Europe BV (Castel Europe), de Europese dochteronderneming van Castel Underwriting Agencies Limited (Castel), heeft maandag 15 februari de overname aangekondigd van Arena NV (Arena), de Belgische specialist in Accident & Health-verzekeringen (A&H), MGA van StarStone Group. Het overnamebedrag is niet bekendgemaakt.
Lees verder
Helft Nederlanders kijkt na verbouwing niet naar opstalverzekering
In de afgelopen drie jaar heeft ruim driekwart van de Nederlanders hun huis en/of tuin verbouwd. De meeste verbouwingen (74%) vonden plaats tijdens de coronacrisis. Bij slechts 33% van de Nederlanders was de opstalverzekering na de verbouwing nog passend bij de woning. Dit blijkt uit onderzoek van online consumentenadviseur Pricewise, in samenwerking met onafhankelijk veldwerkbureau Panel Inzicht.
Lees verder
Copyright 2023 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716