Nieuwsbrief week 06
Voogd & Voogd Groep en de Heilbron Groep hebben het voornemen te fuseren
Voogd & Voogd Groep en de Heilbron Groep, beide gerenommeerd specialist op de Nederlandse verzekeringsmarkt, hebben het voornemen te fuseren.
Lees verder
Burghgraef van Tiel verwelkomt Frederik Marinissen
Burghgraef van Tiel heeft haar team versterkt met de komst van Frederik Marinissen ( 31 jaar). Frederik sluit aan bij het risico inspectieteam.
Lees verder
Grapperhaus komt met schadefonds ondernemers coronarellen
Minister van Justitie en Veiligheid Grapperhaus komt met een regeling zodat getroffen ondernemers schade kunnen verhalen die zij niet vergoed krijgen van hun verzekering.
Lees verder
Saxion en Instituut Fysieke Veiligheid bundelen krachten
Hogeschool Saxion en Instituut Fysieke Veiligheid (IFV) gaan de komende jaren nauw samenwerken. De kennis en expertise van Saxion en IFV op het gebied van veiligheid, crisisbeheersing en brandweerzorg leidt tot gezamenlijke onderwijsontwikkeling en toegepast onderzoek naar maatschappelijke vraagstukken.
Lees verder
CED kiest voor groei en nieuwe MD-structuur
Midden in de markt. Dicht bij de klant. Gericht luisterend. CED maakt geen geheim van zijn ambitie. Hij wil groeien door diensten aan te bieden die nog nauwer aansluiten bij de ontwikkelende behoeften van klanten en zo Europees marktleider worden op het gebied van schademanagement. Voor de Nederlandse markt wordt deze ambitie vormgegeven door een nieuw, sterk, klantgericht team van vier Managing Directors.
Lees verder
Rekenkundig expert Erik-Jan Bakker bij RTL-Z
Op zaterdag 13 februari om 17.00 uur zal rekenkundig expert Erik-Jan Bakker van de Bureaus te zien zijn bij RTL-Z. In het programma ‘How it’s done’ geeft hij een toelichting op het belang van een goede en onafhankelijke letselschadeberekening.
Lees verder
Eerste passagiersvlucht met duurzame synthetische kerosine
In Nederland is voor het eerst in de wereld een passagiersvlucht uitgevoerd waarbij het vliegtuig deels op duurzaam geproduceerde synthetische kerosine heeft gevlogen. Dat is vandaag bekend gemaakt tijdens een internationale conferentie over duurzame synthetische luchtvaartbrandstoffen (SAF) in Den Haag.
Lees verder
Inge Sanders in Management Team van de Andriessen Expertise Groep
mr. Inge Sanders is per 1 januari 2021 toegetreden tot het Management Team van de Andriessen Expertise Groep. Het team bestaat nu uit mr. drs. Robert Andriessen (voorzitter en directeur), mr. Jeroen Quakkelaar (portefeuille kennis en ontwikkeling) en Inge Sanders (portefeuille processen (inter)nationaal).
Lees verder
9 op de 10 internetgebruikers beschermen persoonsgegevens
Van de internetgebruikers van 12 jaar of ouder gaf 90 procent aan in 2020 maatregelen te hebben genomen om persoonlijke gegevens op internet te beschermen. In 2016 was dat 79 procent. Vooral het weigeren of beperken van toegang tot locatiegegevens is toegenomen. Dit blijkt uit de resultaten van de enquête ICT-gebruik van huishoudens en personen die jaarlijks door het CBS wordt afgenomen.
Lees verder
NN en ABW versterken positie in zakelijke mobiliteitsmarkt
Nationale-Nederlanden en ABW Volmacht versterken vandaag met een strategisch partnerschap hun positie in de zakelijke mobiliteitsmarkt. ABW is in de Nederlandse transportsector een vooruitstrevende en innovatieve gevolmachtigd agent en adviseur. Met dit partnerschap wordt een volgende stap gezet in de ontwikkeling van integrale oplossingen op gebied van mobiliteit en wagenparken.
Lees verder
EXPERT AANSPRAKELIJKHEID EN CAR (WERKTUIGBOUWKUNDIGE EN/OF ELEKTROTECHNICUS)
Lengkeek is gespecialiseerd in schade-expertise, taxaties, waardebepaling, (risico-)inspecties en bouwkundige opnames. Met vestigingen in Rotterdam, Amsterdam, Zwolle en Eindhoven bedienen wij niet alleen de Nederlandse markt, maar zijn wij ook internationaal actief met onze samenwerkingspartner Charles Taylor Adjusting. Een van de leidende internationale expertisebedrijven met meer dan 60 kantoren in 27 landen.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716