Nieuwsbrief week 05
McLarens verwerft toonaangevend expertisebureau Vanderwal & Joosten
McLarens, een wereldwijd opererend en onafhankelijk expertisebedrijf, heeft vandaag de strategische overname aangekondigd van expertisebureau Vanderwal & Joosten BV; toonaangevend in Nederland op het gebied van CAR, techniek, (medische) aansprakelijkheid en property. De overname opent voor McLarens nieuwe markten in Europa en voegt mogelijkheden voor expertise in de constructie en aansprakelijkheid toe.
Lees verder
Enno Wiertsema; ‘Free-Riders' helpen ons niet vooruit
Enno Wiertsema, algemeen directeur van brancheorganisatie Adfiz schrijft maandelijks een column. Dit keer in zijn column het belang van het aansluiten bij een branchevereniging. "Hoe meer gewicht je in de schaal legt en hoe groter je impact."
Lees verder
Ecclesia Group heeft een meerderheidsbelang verworven in Xolv
Per 1 februari 2021 is Xolv, gevestigd in Den Bosch, onderdeel geworden van Ecclesia Nederland, waartoe ook Concordia de Keizer, EBC Nederland, Veerhaven Assuradeuren, Gebr. Sluyter, Finance & Insurance en Sibbing Adviesgroep behoren.
Lees verder
BLOG: Vergoeding zwarte inkomsten
Komen inkomsten waarover geen inkomstenbelasting is betaald (de zogeheten zwarte inkomsten) in aanmerking voor een vergoeding bij letselschadezaken? De discussie hierover houdt de gemoederen de laatste tijd flink bezig. De rechtbank Gelderland heeft onlangs een uitspraak gedaan aangaande deze kwestie.
Lees verder
Wim Toren Senior Personenschade Expert bij Sedgwick team Hoogeveen
Per 1 februari treedt Wim Toren in dienst bij Sedgwick als Senior Personenschade Expert team Hoogeveen. Wim is een oude bekende van Sedgwick en is al tweemaal eerder in dienst geweest bij rechtsvoorgangers van het huidige Sedgwick.
Lees verder
Voertuigdiefstal daalt, maar aandacht blijft vereist
Het totale aantal gestolen personenvoertuigen is gedaald met 9,5%. Personenauto’s van 3 jaar oud en Volkswagens worden het meest gestolen. Verder is de diefstal van elektrisch-hybride auto’s flink gestegen en tweederde van de in totaal 1604 gestolen motorfietsen zijn ontvreemd in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag.
Lees verder
VanNiekerkCieremans Advocaten breidt verder uit
Per maandag 1 februari komt Marko Jongkind de gelederen van VanNiekerkCieremans versterken. Marko werkt sinds 2006 als advocaat. Tot 1 februari 2021 was hij (als Associate Partner) werkzaam bij Van Traa Advocaten, daarvoor bij Van Randwijck Advocaten en SRK Rechtsbijstand.
Lees verder
Van Nieuwenhuizen: Miljoenenimpuls duurzame binnenvaart
Minister Van Nieuwenhuizen trekt 11,7 miljoen euro uit om binnenvaart-schippers en -reders te ondersteunen bij de verduurzaming van hun vloot. Het geld is bestemd voor de aanschaf en installatie van nieuwere en schonere scheepsmotoren en is onderdeel van de maatregelen die worden genomen om de uitstoot van stikstof omlaag te brengen.
Lees verder
Achmed El Hani (30) schade-expert ATV bij BosBoon Expertise
Per 1 januari 2021 is Achmed El Hani (30) in dienst getreden bij BosBoon Expertise als schade-expert ATV.
Lees verder
EMS en L&M tekenen samenwerkingsovereenkomst
EMS Claims Solutions Provider de online Claimsengine® voor schadeverzekeringen en Leissner & Van der Molen ontwikkelaar van DOCSS®, hebben per 1 februari een overeenkomst getekend.
Lees verder
Droogspecialist opent nieuw filiaal in Drachten
Per 1 januari heeft Droogspecialist, expert in drogen, ventileren, verwarmen en vochtmeten uit Bodegraven, een filiaal in Drachten geopend.
Lees verder
Diny de Neef aangesloten bij Ard Korevaar Personenschade
Gisteren is door Ard Korevaar bekendgemaakt dat met ingang van 1 februari Diny de Neef zich heeft aangesloten bij Ard Korevaar Personenschade en een eigen kantoor is gestart in Alkmaar.
Lees verder
Henk Vrieling van Dolmans Calamiteiten Diensten met pensioen
Op vrijdag 15 januari is vestigingsmanager Henk Vrieling van Dolmans Calamiteiten Diensten van de vestiging in Hoogeveen, met pensioen gegaan. André Barelds is per 4 januari begonnen in Hoogeveen en volgt Henk op als vestigingsmanager.
Lees verder
Alarmknop vergroot de veiligheid en het veiligheidsgevoel van schade-expert
Als schade-expert wil je natuurlijk elke zaak objectief en goed afhandelen. Daarbij is een prettige communicatie en omgang met de betrokkenen van groot belang. Klanten hebben regelmatig grote financiële belangen bij het oordeel van de expert, de onderzoeker of de opname- en risicodeskundige. Dat kan leiden tot verschillen van mening, emotioneel- of zelfs agressief gedrag.
Lees verder
Copyright 2023 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716