Nieuwsbrief week 01
SCHADE magazine wenst iedereen een succesvol en gezond 2021!
Lees verder
Sedgwick neemt Medas over
Sedgwick, het toonaangevende internationale schade-expertisebureau, heeft Medas (Medisch Advies Schadeclaims) inclusief MAG (Medisch Advies Groep) overgenomen.
Lees verder
Leo Mulder (62) doet een stap terug binnen BELFOR (Nederland) B.V.
Leo Mulder doet na bijna veertig jaar een stap terug binnen BELFOR (Nederland) B.V.
Lees verder
Gratis RekenHulp 2021 gepubliceerd
De Bureaus heeft haar jaarlijkse gratis RekenHulp gepubliceerd. Dit handige naslagwerk is geüpdatet met de laatste kerncijfers die van belang zijn voor letselschadeprofessionals.
Lees verder
BLOG: fraude in de letschadebranche
mr. Nejla Ugur is sinds 2019 werkzaam bij ELFI Letselschade in Rotterdam. Zij heeft oorspronkelijk rechten gestudeerd aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. In maart 2019 heeft zij de overstap gemaakt naar de advocatuur. Nejla heeft een blog geschreven over de toegenomen fraude in de letselschadebranche.
Lees verder
Arntz | van Helden neemt Bart Hoogstad aan als Senior Surveyor
Op 1 januari jl. is Bart Hoogstad (49) in dienst getreden bij Arntz | van Helden bv. Hij zal als Senior Surveyor werken aan het opbouwen van een portefeuille voor met name logistieke aansprakelijkheid en Transport/Goederen.
Lees verder
Dik van Velsen (NIBE-SVV) op 69-jarige leeftijd overleden
Na een kort ziekbed is op 24 december NIBE-SVV collega Dik van Velzen op 69-jarige leeftijd is overleden.
Lees verder
De Letselschade Raad lanceert Nationaal Keurmerk Letselschade
Per 4 januari 2021 lanceert De Letselschade Raad het Nationaal Keurmerk Letselschade. Met de komst van dit keurmerk kunnen slachtoffers erop vertrouwen dat op één overzichtelijke locatie alle bonafide partijen staan geregistreerd, die belangen van mensen met letsel op integere en deskundige wijze behartigen.
Lees verder
Rob Pamboer benoemd tot Product Account Director binnen CED
Na 3,5 jaar gewerkt te hebben binnen CED-Forensic en CED-Vitality is Rob Pamboer begonnen aan een nieuwe uitdaging binnen CED.
Lees verder
Rustigste jaarwisseling voor Stichting Salvage sinds jaren
Stichting Salvage is op 31 december 2020 en 1 januari 2021 in totaal 50 keer uitgerukt. Wanneer men kijkt naar voorgaande jaren, kan met zekerheid worden bevestigd dat dit de rustigste jaarwisseling is geweest voor de stichting sinds tijden.
Lees verder
Michel van Elk lid Raad van Commissarissen SCILDON N.V.
Met ingang van 1 januari 2021 is Michel van Elk benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen (RvC) van Scildon N.V.
Lees verder
Nederlandse industrie ziet nieuwe orders omhoog schieten
Hoewel de coronacrisis allerminst voorbij is, laat de industrie een krachtig herstel zien. De NEVI Inkoopmanagersindex voor de Nederlandse industrie steeg in december naar 58,2, de hoogste score in twee jaar tijd. De nieuwe orders namen toe in het hoogste tempo sinds februari 2018.
Lees verder
Oprichting Raden van Commissarissen NLG werkmaatschappijen
In lijn met de verdere professionalisering van de NLG-groep zijn in het vierde kwartaal van 2020 de Raden van Commissarissen (RvC) opgericht van de drie werkmaatschappijen van de NLG-Groep te weten: NLG Arbo BV, NLG Pensioen BV en NLG Volmacht BV.
Lees verder
Esther Dusseldorp benoemd tot labeldirecteur Tulpenfonds
Esther Dusseldorp is per 1 januari benoemd tot labeldirecteur Tulpenfonds. Hiermee krijgt Tulpenfonds een eigen directeur die ervoor moet zorgen dat ‘geen enkele zelfstandige onverzekerd rondloopt'. Dusseldorp is afkomstig van ActivaSZ, net als Tulpenfonds, onderdeel van de Acture Groep.
Lees verder
Totaal aantal faillissementen van 2020 is lager gebleven dan in 2019
Het CBS brengt tijdens de corona-crisis wekelijks de ontwikkeling van het aantal door rechtbanken uitgesproken faillissementen in beeld. Maandelijks publiceren wij de ontwikkelingen. In de 52 weken van 2020 zijn 3.179 bedrijven en instellingen failliet verklaard. Dat zijn er 606 minder dan in dezelfde periode van 2019.
Lees verder
SCHADE magazine nu al online te lezen
De nieuwe editie van SCHADE magazine is in de laatste week van december op de deurmat gevallen. Aangezien er aan het begin van dit nieuwe jaar nog veelal vanuit huis wordt gewerkt is het magazine ook online gepubliceerd. In de link onderin dit bericht kunt u het magazine lezen.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716