Nieuwsoverzicht week 51
De Vereende helpt bij schuldhulpverlening
Vanaf vandaag, 18 december 2020, is het voor alle klanten van schuldhulpverleners mogelijk om bij de Vereende een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) en een inboedelverzekering af te sluiten tegen een verlaagde premie.
Lees verder
Schadetechniek Haaglanden vestigt zich in de Harnaschpolder
Sinds 1 december kunnen mensen met schade aan hun auto of bedrijfsauto terecht bij Schadetechniek Haaglanden, op het bedrijventerrein Harnaschpolder nabij de A4. Voorheen opereerde het schadeherstelbedrijf vanuit het Haagse Forepark.
Lees verder
Lengkeek en IWD gaan strategische samenwerking aan
Full service dienstverlener in expertise en taxatie Lengkeek en IWD hebben besloten de handen ineen te slaan en vanaf 1 januari 2021 een strategisch partnerschap op het gebied van inspecties aan te gaan. IWD staat voor Inspectie, Waardering en Duidelijkheid.
Lees verder
Lokker & Reitsma Expertisebureau
Lokker & Reitsma Expertisebureau B.V. uit Stellendam, sluit na 25 jaar actief te zijn geweest op het gebied van transport-goederen en aansprakelijkheid per 1 januari 2021 haar deuren.
Lees verder
Jos Heuvelman benoemd tot voorzitter comité voor afstemming Europees financieel toezicht
Jos Heuvelman is benoemd tot voorzitter van het vaste comité voor toezichtconvergentie van de European Securities and Markets Authority (ESMA) en van het Senior Supervisors Forum. De kapitaalmarkten worden steeds internationaler. Deze comités geven aanbevelingen voor de verdere afstemming van het toezicht door nationale toezichthouders. De benoeming is voor iets meer dan twee jaar en loopt af in februari 2023.
Lees verder
De Goudse en De Zeeuwse steken horecarelaties hart onder de riem
Verzekeraar De Goudse en dochtermaatschappij De Zeeuwse houden een speciale actie om hun horecarelaties te ondersteunen. Alle 605 medewerkers van de twee bedrijven kunnen voor € 100,- gaan besteden bij één of meer horecabedrijven die bij De Goudse of De Zeeuwse verzekerd zijn. De actie wordt gehouden onder het motto ‘Warm Hart voor de Horeca’.
Lees verder
Barbara Enthoven wordt kennisexpert bij Movir
Barbara Enthoven, Vitaliteitsadviseur bij Reaal Lijfwacht, treedt per 1 januari aanstaande als kennisexpert in dienst bij Movir. Zij zal zich bezighouden met het ontwikkelen van dienstverlening en content rond preventie.
Lees verder
Polygon doneert € 5.000,- vanuit Duurzaamheid Award aan KiKa
De duurzaamheid activiteiten van Polygon Nederland hebben een bedrag van € 5.000,- aan prijzengeld opgeleverd vanuit een door Polygon Group gewonnen award. De award werd uitgereikt door Triton, de investeringsmaatschappij achter Polygon.
Lees verder
ILT geeft aan dat vervoer van vuurwerk verboden is
De Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) waarschuwt particulieren dat het vervoer en het voorhanden hebben van vuurwerk niet is toegestaan. Dat geldt ook voor vuurwerk dat in het buitenland wordt gekocht. Uit de weg- en grenscontroles vuurwerk van de ILT blijkt dat consumenten nog steeds vuurwerk over de grens kopen en in de kofferbak meenemen naar Nederland.
Lees verder
Movir start met Movir Momentum  
Arbeidsongeschiktheidsverzekeraar Movir start in januari met Movir Momentum. Deze nieuwe propositie bestaat uit een sommen- en schadevariant en diverse aanvullende verzekeringen, zoals de Extra Kostenverzekering. Hiermee biedt Movir zekerheid van inkomen aan zowel medisch als zakelijk professionals.
Lees verder
Sedgwick december-Rekenflits: vooruitblikken op 2021
Sedgwick heeft naar al zijn relaties de laatste digitale Rekenflits van het jaar gestuurd. In deze editie wordt er vooruitgeblikt op 2021. De aandacht ligt met name op de nabije toekomst.
Lees verder
EXPERT & VAKGROEPMANAGER MET SPECIALISME BRAND/PROPERTY OF CVT
Lengkeek is gespecialiseerd in schade-expertise, taxaties, waardebepaling, (risico-)inspecties en bouwkundige opnames. Met vestigingen in Rotterdam, Amsterdam, Zwolle en Eindhoven bedienen wij niet alleen de Nederlandse markt, maar zijn wij ook internationaal actief met onze samenwerkingspartner Charles Taylor Adjusting. Een van de leidende internationale expertisebedrijven met meer dan 60 kantoren in 27 landen.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716