Nieuwsbrief week 50
Advies: Waarschuw uw klanten voor risico’s illegaal vuurwerk
Wanneer we de media mogen geloven is er heel veel illegaal vuurwerk onder de mensen. Wij vroegen aan docent schadeverzekeringen, Anita Hol-Bubeck, wat de gevolgen zijn indien in een woning of pand het illegale vuurwerk tot ontploffing komt. Wellicht kunt u de antwoorden van Anita Hol-Bubeck gebruiken in de communicatie met uw relaties.
Lees verder
Nieuwe samenwerking in rechtsbijstand voor CNV leden
Vanaf 1 januari 2021 zal vakbond CNV (CNV Connectief en CNV Vakmensen) in samenwerking met SRK Groep en Anker Insurance Company particuliere een rechtsbijstand gaan aanbieden. Onder de naam CNV Rechtsbijstand worden 250.000 leden de mogelijkheid van juridische hulp bij particuliere juridische kwesties geboden.
Lees verder
Groei van JBL&G dubbel bekroond
Letselschadebureau JBL&G hoort tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland, gemeten naar omzet, personeelsbestand en winstmarge. Het bureau ontving voor het tweede jaar op rij de FD Gazelle van Het Financieele Dagblad. Met de FD Gazellen bekroont de krant jaarlijks de snelste groeiers in ondernemend Nederland.
Lees verder
APC Holland en Sedgwick zijn een samenwerkingsverband aangegaan
APC Holland en Sedgwick zijn een samenwerkingsverband aangegaan. APC Holland meldt dat door de schadebehandeling uit te laten voeren door Sedgwick, relaties zijn verzekerd van de beste service, snelheid en professionaliteit.
Lees verder
Van Nieuwenhuizen: 165 miljoen euro naar veilige wegen en fietspaden
Bijna 190 gemeenten, alle provincies en twee waterschappen ontvangen samen 165 miljoen euro voor het aanpakken van gevaarlijke kruisingen, fietspaden, wegen en rotondes. Dat schrijft minister Cora van Nieuwenhuizen (Infrastructuur en Waterstaat) vandaag in een brief aan de Tweede Kamer.
Lees verder
Vanderwal & Joosten breidt dienstverlening uit met medische aansprakelijkheid
Expertisebureau Vanderwal & Joosten (VWJ) dat o.a. gespecialiseerd is in technische aansprakelijkheid, biedt vanaf heden ook medische aansprakelijkheid aan. Hiervoor werd senior Personenschade-expert mr. Nathalie van Beek aangetrokken die op 23 november j.l. in dienst trad bij VWJ. Nathalie van Beek zal het gezicht worden van de aan VWJ nieuw toegevoegde letselafdeling die zich bezighoudt met gespecialiseerde medische aansprakelijkheid en de ingewikkeldere bedrijfsongevallen.
Lees verder
Nina Rosenthal nieuw bestuurslid FOCWA
Nina Rosenthal is door de Ledenraad van FOCWA unaniem gekozen tot nieuw bestuurslid van de vereniging. Als vertegenwoordiger van de ketens van ruitherstelbedrijven volgt Nina Rosenthal Karen Dijkstra op die sinds 2018 bestuurslid was van FOCWA.
Lees verder
Veel mis bij werken met rolsteigers
De controle op het gebruik van rolsteigers door de Inspectie SZW levert een onthutsend beeld op. Bij professioneel gebruik van 270 rolsteigers bleek er bij 251 sprake te zijn van onveilige situaties. In verhouding werden de meeste overtredingen, 107, begaan door schilders op rolsteigers.
Lees verder
NARIM-leden genomineerd voor Risk Management Awards 2020
Diverse NARIM-leden zijn genomineerd voor de European Risk Management Awards 2020. Onder hen Bernard van den Berg, Insurance Director bij Royal BAM Group. Bernard is een van de drie finalisten die meedingen voor de prestigieuze titel Risk Manager of the Year 2020.
Lees verder
Presentatie Leidraad Afwikkeling Beroepsziekten
Op donderdag 26 november presenteerde de Letselschade Raad samen met enkele leden van de breed samengestelde werkgroep en belanghebbenden tijdens een webinar de Leidraad Afwikkeling Beroepsziekten aan een gezelschap van stakeholders. Tijdens dit drukbezochte webinar kwamen de totstandkoming en de inhoud van de Leidraad, waar ruim twee jaar aan is gewerkt, aan bod.
Lees verder
Fred Vonk keert terug naar Marcel Nederland
Fred Vonk keert per 1 januari 2021 terug naar Markel Nederland in de functie van Senior Acceptant Bedrijfsaansprakelijkheid.
Lees verder
FREELANCE SCHADE EXPERT PROPERTY (ZZP)
CED heeft een heldere visie: we beschermen en behouden wat voor mensen van waarde is. Binnen de domeinen Mobility, Property en Vitality maken we met 1500 medewerkers in 14 Europese landen samen de belofte aan onze klanten waar. Wat van waarde is, moet van waarde blijven. Dat is waar we ons elke dag weer voor inzetten. Ook als zzp’er kan hier aan bijdragen. Momenteel zijn wij namelijk voor de business unit Property op zoek naar freelance Schade Experts.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716