Nieuwsbrief week 49
Willem van Duin treedt terug als voorzitter van de Raad van Bestuur
Willem van Duin treedt in april 2021 terug als voorzitter van de Raad van Bestuur van Achmea en de huidige vicevoorzitter Bianca Tetteroo wordt dan benoemd als zijn opvolger. Van Duin legt zijn functie neer na een periode van meer dan zeventien jaar in de Raad van Bestuur, waarvan ruim twaalf jaar als voorzitter. Tevens wordt Chief Financial Officer Michel Lamie in april 2021 benoemd tot vicevoorzitter in de Raad van Bestuur.
Lees verder
Keurmerkhouders scoren goed op duidelijke informatie
Na tien jaar Keurmerk scoren veel keurmerkhouders goed op het verstrekken van duidelijke en goed vindbare informatie naar hun klanten bij het afsluiten van een verzekering.
Lees verder
Vijfde JBL&G Scriptieprijs naar Charlotte van Goch
De jaarlijkse scriptieprijs van letselschadebureau JBL&G is voor 2020 toegekend aan mr. Charlotte van Goch uit De Bilt. De prijs, een cheque van duizend euro, werd haar vrijdag tijdens een Teams-meeting virtueel uitgereikt voor haar masterscriptie Verhalen van Schade, over de behoeften van slachtoffers en de visie van verzekeringsprofessionals en slachtoffers op de letselschadeprocedure.
Lees verder
Aanschaf elektrische bestelauto komt dichterbij voor ondernemers
In het klimaatakkoord is afgesproken dat vanaf 2025 zo’n 30 Nederlandse steden een zero emissiezone invoeren voor stadslogistiek. Daarbij is ook afgesproken dat er ondersteuning komt voor ondernemers die in zo’n zone moeten zijn. Deze ondernemers kunnen vanaf komend voorjaar tot 5000 euro subsidie aanvragen voor de aanschaf of lease van een uitstootvrije bestelbus.
Lees verder
Dave den Herder naar TOP Expertise als Expert CAR-Varia
Vanaf 1 januari versterkt Dave den Herder het team bij TOP Expertise als Expert CAR-Varia. Dave is na afronding van de opleiding HBO Bouwkunde 5 jaar werkzaam geweest in de architectenbranche.
Lees verder
Aegon verkoopt zijn Centraal- en Oost-Europese activiteiten aan VIG
Aegon heeft overeenstemming bereikt over de verkoop van zijn verzekerings-, pensioen- en vermogensbeheer activiteiten in Hongarije, Polen, Roemenië en Turkije voor 830 miljoen euro aan Vienna Insurance Group AG Wiener Versicherung Gruppe (VIG).
Lees verder
Henk Gerkes bouwkundig schade-expert bij Kakeswaal expertise
Per 1 december 2020 is Henk Gerkes begonnen bij Kakeswaal expertise als bouwkundig schade-expert in de regio Amsterdam.
Lees verder
Overweg blijft zwakste schakel op het spoor
Het Nederlandse spoor is één van de veiligste in Europa, maar er is nog ruimte voor verbetering. In 2019 vonden 25 zware ongevallen plaats, waarbij 11 mensen om het leven komen. Overwegen blijven de zwakste schakel in het spoornetwerk.
Lees verder
Benoemingen Klap Verzekeringsmakelaar en Gouda & Bredius Assuradeuren
Per 1 december 2020 is Erwin Braak (52) als Manager Integratie en Conversie opnieuw in dienst getreden bij Klap Verzekeringsmakelaar. Mieke Dadema (42) is per 1 december benoemd tot Directeur Volmacht en Inkoop.
Lees verder
Emmo Wiersma: De toekomst ziet er goed uit
Enno Wiertsema, algemeen directeur van brancheorganisatie Adfiz blikt terug en vooruit naar het lopende en nieuwe jaar in zijn maandelijkse column.
Lees verder
Zelfstandig ondernemer onderneemt, ook tijdens corona
Driekwart van de zelfstandig ondernemers in Nederland laat zich niet afschrikken door de coronacrisis. Ze veranderen liever hun businessmodel dan dat ze stoppen met ondernemen. Dit blijkt uit een onderzoek van ZZP Nederland in samenwerking met Movir.
Lees verder
Impact corona schadeherstelsector
Om de belangen van haar leden tijdens deze coronacrisis optimaal te behartigen, monitort FOCWA de effecten van de pandemie op de schadeherstelsector. De impact op de schadeherstelsector is op dit moment vergelijkbaar met de uitkomsten die FOCWA in de eerste helft van 2020 bij haar achterban zag. Wel vallen er grote verschillen op te merken op basis van regio en bedrijfsactiviteit.
Lees verder
Aantal nieuwe personenauto’s daalde in november ruim 14 procent
Uit de officiële cijfers van BOVAG, RAI Vereniging en RDC blijkt dat er in november 33.499 nieuwe personenauto’s werden geregistreerd. Dat is 14,3 procent minder dan in dezelfde maand in 2019 en bijna 5 procent meer dan afgelopen oktober.
Lees verder
EXPERT AANSPRAKELIJKHEID EN CAR (WERKTUIGBOUWKUNDIGE EN/OF ELEKTROTECHNICUS)
Lengkeek is gespecialiseerd in schade-expertise, taxaties, waardebepaling, (risico-)inspecties en bouwkundige opnames. Met vestigingen in Rotterdam, Amsterdam, Zwolle en Eindhoven bedienen wij niet alleen de Nederlandse markt, maar zijn wij ook internationaal actief met onze samenwerkingspartner Charles Taylor Adjusting. Een van de leidende internationale expertisebedrijven met meer dan 60 kantoren in 27 landen.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716