Nieuwsbrief week 47
Chubb Young Insurance Online Masterclass: The Power of Persuasion
Dit jaar wordt op 24 november de Chubb Young Insurance Masterclass georganiseerd. Dit jaar is de masterclass online en staat in het teken van overtuigingskracht. Gedragswetenschapper en bestsellerauteur Pacelle van Goethem deed er jaren uitgebreid onderzoek naar.
Lees verder
WIJ advocaten is toegetreden tot het exclusieve Global Insurance Law Connect
GILC is een snelgroeiend wereldwijd netwerk van gerenommeerde advocatenkantoren die volledig zijn gericht op de verzekeringsindustrie. Het lidmaatschap van GILC stelt WIJ Advocaten en haar cliënten in staat om internationaal op hoog niveau samen te werken met de allerbeste verzekeringsrechtadvocaten uit de hele wereld.
Lees verder
Ouëndag & Silberman en ArtRisk Consult bundelen kennis en kracht
Schade-expertise- en taxatiebureau Ouëndag & Silberman zet de volgende stap in het verder specialiseren en verdiepen van hun Survey & Appraisal diensten.
Lees verder
Zurich Benelux: a tree for every policy!
Zurich maakte vorige maand bekend sponsor te zijn van een groot herbebossingsproject in Brazilië. Onder de naam, the Zurich Forest, zal de verzekeraar de komende acht jaren 1 miljoen bomen planten in het Atlantisch Woud, het ‘andere’ regenwoud van Brazilië.
Lees verder
Lancering van JOOPY Insurance
Incentives Solutions, gespecialiseerd in het plannen en beheren van incentives en commissies, lanceert JOOPY Insurance, een nieuwe technologie voor het berekenen en beheren van provisieovereenkomsten
Lees verder
ACL Verzekeringen lanceert Cyberverzekering
Nichespeler op het vlak van financial lines, ACL Verzekeringen, breidt haar dienstverlening uit. Naast beroeps-, bedrijfs- en bestuurdersaansprakelijkheid en collectieve ongevallen heeft ACL gisteren een cyberverzekering aan het palet toegevoegd. De polis kent weinig uitsluitingen, geen eigen risico bij herstel, geen sublimieten en heeft zeer concurrerende tarieven. De premie begint al bij 200 euro per jaar.
Lees verder
Mariken Tannemaat versterkt Raad van Commissarissen VLC & Partners
Per 1 september is Mariken Tannemaat (48) toegetreden tot de Raad van Commissarissen van VLC & Partners.
Lees verder
a.s.r. en NN in de Dow Jones Sustainability Index
a.s.r. en Nationale Nederlanden behoren tot de 10% best presterende verzekeraars wereldwijd op het gebied van duurzaamheid en zijn opgenomen in de Dow Jones Sustainability World Index (DJSI World). Dat heeft S&P Global vrijdag 13 november bekendgemaakt.
Lees verder
Nationaal congres bodemdaling 2020
De afgelopen jaren zijn er veel waardevolle initiatieven ontstaan om de effecten van veen- en kleibodemdaling inzichtelijk, meetbaar, toepasbaar en beheersbaar te maken. De opgave blijft groot: de economische impact is gigantisch en oplossingsrichtingen voor zowel landelijk als stedelijk gebied vragen om heldere toekomstbestendige lange-termijn visies.
Lees verder
Meer overzicht voor slachtoffers dankzij MijnSlachtofferzaak
Vanaf het moment dat slachtoffers van een misdrijf aangifte doen bij de politie, krijgen zij met veel verschillende instanties te maken. Om ervoor te zorgen dat slachtoffers meer inzicht in de voortgang van hun zaak krijgen, is al deze informatie vanaf vandaag op één centrale plek te vinden; MijnSlachtofferzaak.
Lees verder
European Fire Safety Week
Van 17 tot en met 19 november organiseert de European Fire Safety Alliance (EuroFSA) voor de tweede keer de European Fire Safety Week. Verschillende onderzoekers van het IFV leveren een bijdrage aan het online programma.
Lees verder
Nieuwsbrief door storing meerdere keren verzonden
Vanwege een technisch mankement is de nieuwsbrief van vrijdag 13 november meerdere keren verzonden. Excuses voor het ongemak.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716