Nieuwsoverzicht week 45
Corins realiseert rechtstreekse koppeling van BEAS naar Sanctieplatform
Sinds kort maakt Corins gebruik van een rechtstreekse koppeling tussen het systeem BEAS (een niche oplossing voor de co-assurantiemarkt) en het Sanctieplatform van de VNAB. Dit betekent dat Corins in één oogopslag kan zien of haar portefeuille sanctieproof is en er geen afzonderlijke analyse hoeft te worden uitgevoerd.
Lees verder
CYBER: Vooral onwetendheid maakt kwetsbaar
Ze zien zichzelf als missionarissen als het gaat om cyberrisico’s: Guy Heuijerjans en Annet Govaert-Proos, respectievelijk manager en senior specialist cyber & liability bij Concordia de Keizer. Al jaren zijn ze actief bezig om bedrijven bewust te maken van deze risico’s en om hen te adviseren over de beste maatregelen. Een gesprek over veranderingen in de wereld van cyber. “De ernst van de situatie begint nu door te dringen.”
Lees verder
CCS benoemt Chrétien Minke als nieuwe CCO
CCS kondigt de benoeming aan van Chrétien Minke als nieuwe Chief Commercial Officer. Chrétien gaat de CCS salesorganisatie leiden waarbij zijn focus zal liggen op nationale en internationale groei.
Lees verder
Söderberg & Partners versterkt Centraal Volmachtbedrijf (CVB)
Söderberg & Partners, marktleider in Scandinavië op het gebied van pensioenadvies en zakelijke verzekeringen, gaat een partnership aan met Centraal Volmachtbedrijf (CVB), dat zich onderscheidt in de Nederlandse markt met haar co-volmacht model.
Lees verder
Dekkingsgeschil bij CAR-verzekering
Blaasvorming op het ijs; het schaatst niet lekker, maar is het ook schade in zin van de polisvoorwaarden? Bedrijf X heeft onderhoudswerkzaamheden verricht aan 2 banen van een ijsbaancomplex. De werkzaamheden bestonden uit het aanbrengen van een coatingsysteem bestaande uit meerdere lagen.
Lees verder
Stevig debat voor Minister Sander Dekker over langlopende letselschade
Tijdens het debat van woensdag 28 oktober over langlopende letselschade werd Minister Sander Dekker voor Rechtsbescherming stevig ondervraagd door de Vaste Kamercommissie van Justitie en Veiligheid. Er werden vier moties ingediend, waarvan er inmiddels twee zijn aangenomen.
Lees verder
Tjip Ridder publiceert open brief aan de Tweede Kamer
Naar aanleiding van het debat van 28 oktober in de Tweede Kamer over o.a. het onderzoek van de Universiteit van Utrecht naar langlopende letselschadedossiers en overige problemen in letselschadeland heeft Tjip Ridder van Ridder Letselschade een open brief geschreven aan de Tweede Kamer.
Lees verder
DUPI MGA Invest BV is voornemens Canopius BV Amsterdam over te nemen
Op 30 oktober 2020 hebben DUPI MGA Invest BV en Canopius een overeenkomst bereikt waarbij DUPI voornemens is Canopius BV van Canopius over te nemen door middel van een aandelenkoop door DUPI van 100% van de aandelen van Canopius BV.
Lees verder
Herstelpartner is verhuisd naar nieuw pand in Maarsbergen
Herstelpartner maakt een gestage groei door. En om efficiënt en doelmatig te kunnen blijven werken is Herstelpartner in oktober verhuisd naar een nieuw pand in Maarsbergen.
Lees verder
Nh1816 steunt ruim 80 lokale corona initiatieven
In mei stelde de coöperatie Nh1816 Verzekeringen 200.000 euro ter beschikking voor lokale goede doelen, die zich inzetten om de effecten door de coronacrisis te bestrijden. Een half jaar later is het budget verdeeld over meer dan 80 lokale initiatieven.
Lees verder
Woensdag 4 november is voor de derde keer de InsurTech100-lijst bekendgemaakt
De 2020 InsurTech100 wordt gelanceerd door het gespecialiseerde onderzoeksbureau FinTech Global. De prestigieuze lijst erkent 's werelds meest innovatieve aanbieders van oplossingen die de digitale transformatie-uitdagingen en -kansen binnen de verzekeringsbranche aanpakken.
Lees verder
Hanselman Groep B.V. per 1 januari 2021 partner van NN voor Schade & Inkomen
Hanselman Groep B.V. wordt per 1 januari 2021 partner van Nationale-Nederlanden voor de Expertise dienstverlening Schade & Inkomen.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716