Nieuwsbrief week 44
Eerste Kamer stemt in met tijdelijke coronawet
Na de Tweede Kamer heeft nu ook de Eerste Kamer ingestemd met de tijdelijke coronawet. Een ruime meerderheid van de senaat steunt de wet, inclusief de aanpassingen die de Tweede Kamer heeft aangebracht. De tijdelijke wet vervangt de huidige noodverordeningen en geldt in eerste instantie voor drie maanden.
Lees verder
Swiss Re Corporate Solutions maakt samenwerking met Duitse verzekeraar bekend
Het Zwitserse Re Corporate Solutions heeft een intentieverklaring ondertekend met de Duitse verzekeraars W├╝rttembergische Versicherung en biedt hen toegang tot het IPA-platform (International Programme Administration) en netwerkservice.
Lees verder
Mannelijke 65-plusser is grootste autobezitter
In de afgelopen jaren is het aantal personenauto's in Nederland sterk gegroeid. Zo sterk zelfs dat het aantal personenauto's sneller groeit dan de bevolking van 18 jaar en ouder.
Lees verder
Groot deel van de fietspaden goed verlicht
Een groot deel van de Nederlandse fietspaden is goed verlicht. Dit blijkt uit cijfers van de Fietsersbond gepubliceerd in de verkeersveiligheidsvergelijker.nl
Lees verder
Raad van Toezicht VOC compleet
Met de toetreding van Elise Gerritsen is de Raad van Toezicht van VOC (Vakopleiding Carrosseriebedrijf) per 1 november compleet.
Lees verder
Verloop jaarwisseling nog onvoorspelbaar
De politie bereidt zich dit jaar voor op een bijzonder oud en nieuw. Met ingang van 2020 geldt het verbod op knalvuurwerk en vuurpijlen. Daar bovenop komt dit jaar ook nog de handhaving van coronamaatregelen.
Lees verder
Cursus Financieel Deskundige in Civiele Schadezaken
De tweedaagse cursus Financieel deskundige in civiele schadezaken is een must voor financieel deskundigen die vermogens- en economische schade berekenen. In de cursus komen actuele en praktische zaken aan bod die nodig zijn om succesvol een schadebegroting op te stellen in een juridische procedure.
Lees verder
SCHADE magazine met thema CYBER verschijnt dinsdag 3 november
Dinsdag 3 november verschijnt de nieuwe uitgave van het SCHADE magazine met daarin een CYBER SPECIAL. U leest interessante artikelen vanuit verschillende disciplines belicht. Mis dit nummer niet!
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716