Nieuwsoverzicht week 43
Zurich lanceert de Traumahulplijn
Zurich Benelux breidt haar Collectieve Ongevallenverzekering uit met de zogenaamde ‘Zurich Traumahulplijn’. De Traumahulplijn biedt, op elk moment van de dag, werknemers, slachtoffers, familieleden en nabestaanden psychologische en praktische ondersteuning na een ingrijpende gebeurtenis op de werkvloer of daarbuiten.
Lees verder
BosBoon Schadeservice BV heet vanaf vandaag SilverPulse TPA Services
BosBoon Schadeservice is ooit opgericht om bij onverzekerde belangen partijen bij te staan (claims en regres). Het bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een serieuze marktpartij en de naamswijziging naar SilverPulse TPA Services is het sluitstuk van de overgang naar een nieuwe manier van werken.
Lees verder
Rosalie Alkema-Boers: Je kunt niet in alles uit blinken maar pak je kansen!
Deze keer was het thema in het SCHADE magazine ‘de vrouwen in de branche’. De afgelopen periode hebben wij vrouwen uit de branche naar hun mening over hun vak gevraagd en of zij vinden dat er verschillen zijn tussen mannen en vrouwen. Als laatste in deze serie vragen wij Rosalie Alkema- Boers (38 jaar), bedrijfsjurist bij DUPI Group.
Lees verder
Start wintertijd: VVN helpt 60.000 fietsers met fietsverlichting
Veilig Verkeer Nederland (VVN) start een nationale fietsverlichtingsactie. Zo krijgen fietsers adviezen over zichtbaarheid en zijn er ‘stop and go’ reparatieacties. De nationale fietsverlichtingsactie gebeurt in samenwerking met vrijwilligers, scholen, sportverenigingen, fietsenmakers en (gast)ouders en duurt vier weken. VVN verwacht in het totaal en corona-proof zo’n 60.000 fietsers te helpen.
Lees verder
De aansprakelijkheid van de taxateur
Heeft de (gefailleerde) taxateur onjuist getaxeerd en dient zijn aansprakelijkheidsverzekeraar de daardoor veroorzaakte schade aan de curator te betalen?
Lees verder
Nog steeds zijn er minder faillisementen dan in 2019
Het CBS brengt tijdens de corona-crisis wekelijks de ontwikkeling van het aantal door rechtbanken uitgesproken faillissementen in beeld. In de eerste 42 weken van 2020 zijn 2.719 bedrijven en instellingen failliet verklaard. Dat zijn er 309 minder dan in dezelfde periode van 2019.
Lees verder
Ronald Radder terug bij BMT Rotterdam
Ronald Radder treedt, na drie jaar te zijn weggeweest, opnieuw in dienst bij BMT als technisch expert.
Lees verder
Sedgwick heeft deze week de Nieuwsbrief Blik op Regres verzonden
Sedgwick heeft deze week naar al haar relaties de oktobereditie van de digitale nieuwsbrief Blik op Regres verzonden. Hierin worden verschillende op de branche gerichte onderwerpen belicht.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716