Nieuwsbrief week 42
Jeroen de Haas en Peer van Oosterhout starten samen nieuwe onderneming
Jeroen de Haas en Peer van Oosterhout kondigen de start aan van hun nieuwe onderneming in de maritieme survey business en openden samen met Joyce van de Geijn de deur naar hun nieuwe kantoor, gevestigd in het hart van de stad Rotterdam; het begin van een nieuw tijdperk.
Lees verder
Laatste thema-onderzoek Keurmerk Klantgericht Verzekeren
Keurmerk Klantgericht Verzekeren is het laatste onderzoek aan het afronden. Inmiddels zijn alle audits voor het themaonderzoek Informatieverstrekking achter de rug en zijn de individuele presentaties over de onderzoeksresultaten gegeven. Het themarapport zal naar verwachting begin november klaar zijn, daarna stopt het Keurmerk.
Lees verder
Eva Knipschild: Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg
SCHADE magazine heeft dit keer als thema ‘de vrouwen in de branche’. In de komende periode vragen wij vrouwen uit de branche naar hun mening over hun vak en of zij vinden dat er verschillen zijn tussen mannen en vrouwen. Vandaag vragen wij Eva Knipschild (43 jaar), Zakelijk Mediator bij ReulingSchutte.
Lees verder
Swiss Re en Daimler lanceren nieuw bedrijf Movinx
Swiss Re en Daimler Insurance Services zijn een strategisch partnerschap aangegaan voor automobiel- en mobiliteitsverzekeringen en hebben een nieuw bedrijf gelanceerd met de naam Movinx. Het doel is om volledig digitale auto- en mobiliteitsverzekeringsproducten te ontwikkelen die zowel voldoen aan de veranderende behoeften van de klant als de beste servicekwaliteit bieden.
Lees verder
Directe verzekering funest voor letselschadeslachtoffer
De invoering van een directe verzekering, waarbij verzekerden alleen met de eigen verzekeraar te maken krijgen en niet met een aansprakelijke partij, wordt desastreus voor letselschadeslachtoffers.
Lees verder
Wordt Polestar groter dan Tesla?
Vooralsnog verkoopt Tesla in Nederland meer voertuigen dan Polestar, maar Polestar is goed op weg om net zo groot als Tesla te worden of misschien nog wel groter, zo blijkt uit onderzoek van Diks Verzekeringen. De Polestar 2 is een rechtstreeks alternatief voor de Tesla Model 3.
Lees verder
DUPI Underwriting Agencies en The Shipowners' Club blijven samenwerken
DUPI Underwriting Agencies en The Shipowners' Club komen overeen dat hun EURO P&I samenwerking blijft behouden na structurele veranderingen binnen de DUPI Group en kondigt tevens twee nieuwe werknemers aan voor EURO P&I.
Lees verder
Meer zekerheid over opladen elektrische auto
Waar is een vrije laadpaal, met welke snelheid kan daar geladen worden en wat kost dat? Het antwoord op deze vragen is voor elektrische rijders vanaf 1 juli 2021 overal makkelijk en snel bij de hand.
Lees verder
MIVD-baas: Vergader niet met je smartphone of tablet op tafel
In een vandaag verschenen interview met Jan Swillens, directeur van de Militaire Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (MIVD) in de Telegraaf, adviseert Swillens grote ondernemingen om niet met een smartphone of tablet op tafel te vergaderen.
Lees verder
Gebruik van de e-fiets In de afgelopen jaren fors gestegen
In de afgelopen jaren is het gebruik van de e-fiets fors gestegen, vooral bij mensen onder de 65 jaar. In 2019 gaat ongeveer 18% van de fietsverplaatsingen met een e-fiets.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716