Nieuwsbrief week 39
BosBoon Expertise gaat samenwerking aan met Allard van Woerkom
BosBoon Expertise is met name voor de technische aansprakelijkheids- en beroepsaanspakelijkheidsdossiers (BA, AVB en P&I claims) een exclusieve samenwerking aangegaan met Allard van Woerkom (57) (Ingenieur en Bouwrecht Advocaat). Allard heeft zicht tijdens zijn actieve carrière als expert verdiept in aansprakelijkheidsvraagstukken en heeft na zijn rechtenstudie zijn eigen praktijk opgezet als bouwrechtadvocaat.
Lees verder
Cursus Financieel Deskundige in Civiele Schadezaken
De tweedaagse cursus Financieel deskundige in civiele schadezaken is een must voor financieel deskundigen die vermogens- en economische schade berekenen. In de cursus komen actuele en praktische zaken aan bod die nodig zijn om succesvol een schadebegroting op te stellen in een juridische procedure.
Lees verder
Tjerk van Dijk postuum geëerd
Afgelopen vrijdag vond het online NARIM Congres plaats. Net als ieder jaar werd ook dit jaar de NARIM Award – die wordt toegekend aan mensen die iets belangrijks voor de markt hebben gedaan – uitgereikt. Geen gewone uitreiking, dit keer. Natuurlijk, de uitreiking vond online plaats. Maar wat ook memorabel was: de Award werd postuum toegekend aan voormalig bestuurslid Tjerk van Dijk.
Lees verder
Verbond overhandigt stappenplan RI&E aan Adfiz
Uit een analyse van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid blijkt dat veel bedrijven geen RI&E hebben, ondanks dat dit wettelijk verplicht is. Om werkgevers te helpen, werkte het Verbond mee aan het stappenplan RI&E.
Lees verder
Renate van Veen: Het is oké zoals het is
In de nieuwe SCHADE magazine is het thema ‘de vrouwen in de branche’. In de komende periode vragen wij vrouwen uit de branche naar hun mening over hun vak en of zij vinden dat er verschillen zijn tussen mannen en vrouwen. Vandaag vragen wij Renate van Veen eigenaar van Calamitijdelijk.
Lees verder
Mathijs van Leeuwen benoemd tot erelid van FOCWA
Mathijs van Leeuwen (Schadenet van Leeuwen) is benoemd tot ‘erelid’ van FOCWA. Hiermee toont FOCWA haar waardering voor de jarenlange inzet en betrokkenheid van Mathijs bij de vereniging. FOCWA-voorzitter Peter Brussel overhandigde op 21 september de oorkonde.
Lees verder
BosBoon Expertise versterkt zich met ervaren Marine-Expert Arjan Honing
Per 1 september is Arjan Honing (50) gestart als Marine-Expert binnen BosBoon Expertise. Binnen BosBoon Expertise zal Arjan zich met name richten op Marine- en Cargo dossiers. Het Transport team van BosBoon Expertise bestaat met de komst van Arjan uit zes personen.
Lees verder
Schaderijders claimen schade vaker wel dan niet bij hun autoverzekering
Iets te snel inparkeren en dat paaltje raken of net iets te laat op de rem gaan staan. Je weet wat ze zeggen; een ongeluk zit in een klein hoekje. Dat is helaas voor een vijfde (22%) van de Nederlanders in het bezit van een auto en rijbewijs van de Kien Monitor Autoverzekeringen wel gebleken; zij geven namelijk aan dat zij in de afgelopen twee jaar (peiljaar 2019) schade aan hun auto hebben gehad.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716