Nieuwsoverzicht week 38
Ellen Giebels wordt nieuw bestuurslid bij het IMG
Ellen Giebels, hoogleraar psychologie aan de Universiteit Twente, wordt nieuw bestuurslid bij het Instituut Mijnbouwschade Groningen (IMG). Ze volgt per 1 oktober de jurist Berthy van den Broek op. Van den Broek werd direct bij de start van de TCMG commissielid en daarna op 1 juli 2020 bestuurslid bij het IMG. Van den Broek maakt de stap naar de rechterlijke macht als toekomstig rechter.
Lees verder
Er valt nog veel te leren over cyberveiligheid
Het Conference Center op de High Tech Campus in Eindhoven was dinsdag 8 september 2020 groot genoeg voor het eerste Cyber Event van het Cyber Weerbaarheidscentrum Brainport (CBW). Deze corona-bestendige bijeenkomst was mogelijk gemaakt door het Platform Veilig Ondernemen en het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid.
Lees verder
Arthur Hedeman toegetreden als partner bij Lauxtermann Advocaten
Arthur Hedeman is al sinds de oprichting werkzaam bij Lauxtermann De praktijk van Arthur spitst zich toe op het snijvlak van het aansprakelijkheidsrecht, het verzekeringsrecht en het bouwrecht. Naast commerciële claims is zijn specialiteit de afwikkeling van bouwschades waarbij diverse complexe verzekeringsvormen betrokken zijn.
Lees verder
Voogd & Voogd overhandigt ondanks corona donatie aan het PMC
Jaarlijks organiseert Voogd & Voogd het charity golftoernooi PMC Voogd Open. De opbrengst hiervan komt volledig ten goede aan onderzoek naar en de behandeling van kinderkanker.
Lees verder
Patrick van Duijnhoven Directeur Key Accounts bij Bovemij
Na ruim 22 jaar bij de ABN AMRO te hebben gewerkt gaat Van Duijnhoven het bankwezen verlaten en begint hij per 1 oktober bij Bovemij, een bedrijf voor en door de mobiliteitsbranche op het gebied van verzekeringen, financieringen en data oplossingen.
Lees verder
Aon start coalitie voor sociaaleconomisch herstel na coronapandemie
Aon lanceert een landelijke coalitie van verschillende bedrijven en maatschappelijke organisaties om het sociaaleconomisch herstel tijdens en na de coronapandemie te bevorderen. De coalitie richt zich op het uitwisselen van kennis en ervaringen van de partners op het gebied van werk, reizen en bijeenkomsten. De verkregen inzichten worden in een benchmark verwerkt en vertaald in algemene richtlijnen waar organisaties gebruik van kunnen maken op weg naar een normale bedrijfsvoering.
Lees verder
Peter van Rensen viert 40-jarig jubileum
Op vrijdag 18 september bereikt Peter van Rensen een respectabele en prijzenswaardige mijlpaal en viert zijn 40-jarig jubileum bij Sedgwick, dan wel haar rechtsvoorgangers PolakSchoute en Cunningham Lindsey Nederland.
Lees verder
OSB brede bijeenkomst reconditionering op donderdag 29 oktober
De brede bijeenkomst reconditionering wordt gehouden voor leden en niet leden van OSB. Doel van deze bijeenkomst is het bijpraten over de ontwikkelingen in ons segment. De bijeenkomst is op donderdagmiddag 29 oktober bij (gewijzigde locatie) Het Nut aan de Voorstraat 42 in Beesd.
Lees verder
Natasja den Otter: Draai er niet om heen, zeg wat je vindt
In de nieuwe SCHADE magazine is het thema ‘de vrouwen in de branche’. In de komende periode vragen wij vrouwen uit de branche naar hun mening over hun vak en of zij vinden dat er verschillen zijn tussen mannen en vrouwen. Vandaag vragen wij Natasja den Otter (29 jaar), Account Manager bij BELFOR Nederland B.V..
Lees verder
Prinsjesdag 2020
De derde dinsdag van de maand is het Prinsjesdag, de dag waarop de miljoenennota wordt gepresenteerd. Hoffelijk heeft een overzicht gemaakt en MKB Nederland heeft een nieuwsbrief met de belangrijkste punten gemaakt. Onderin het overzicht de link naar Hoffelijk en MKB Nederland.
Lees verder
SCHADE magazine nu digitaal te lezen
De nieuwe editie van SCHADE magazine met het thema 'de vrouw in de branche' is begin deze maand op de deurmat gevallen. Aangezien er de komende periode nog steeds veelal vanuit huis wordt gewerkt is het magazine is nu al online geplaatst. In de link onderin het bericht kunt u het magazine lezen..
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716