Nieuwsbrief week 38
DUPI Underwriting Agencies is voornemens Canopius BV Amsterdam over te nemen
DUPI Underwriting Agencies (DUA) en Canopius Holdings UK Limited hebben op 21 augustus 2020 een overeenkomst getekend waarin de intentie is uitgesproken dat DUA álle underwriting en claims activiteiten die Canopius uitvoert voor verschillende risicodragers, overneemt met uitzondering vande Renewable Energy portefeuille.
Lees verder
Glasstone en partner Novanet schenken prijzengeld aan het botterproject EB15
Vorig jaar wonnen Glasstone en partner Novanet de prestigieuze Rob Insinger Duurzaamheid Award met een doorontwikkelde polijsttechniek waarmee veel schades aan glas en natuursteen hersteld kunnen worden. Het behouden van oude waarden is ook de kern van de bestemming die men heeft gekozen voor het prijzengeld en is dit jaar gesconken aan het botterproject EB15.
Lees verder
Schreuder Verzekert wordt onderdeel van SAA Verzekeringen SAA
SAA voegt Schreuder Verzekert toe aan haar samenwerkende assurantieadviseurs. “Als SAA zijn wij trots op deze combinatie vanwege de mooie zakelijke portefeuille en de interessante niches zoals horeca, vastgoed en aansprakelijkheid die een zeer goede aanvulling zijn op ons aanbod in de markt”, aldus Marijn Feddes, Directeur van SAA Verzekeringen.
Lees verder
Nationale-Nederlanden organiseert een gratis webinar over cybersecurity
Nationale-Nederlanden organiseert op 24 september een gratis webinar over cybersecurity. Twee derde van de cyberaanvallen is gericht op het Midden- en Kleinbedrijf met een gemiddeld schadebedrag van 63.000 euro voor cybercriminaliteit. Met de campagne wil Nationale-Nederlanden de adviseur ondersteunen met meer informatie over cyberbeveiliging
Lees verder
Marine-bedrijven Van Ameyde lanceren één merk en netwerk
De vier Marine-bedrijven van Van Ameyde hebben hun activiteiten geïntegreerd in één netwerk van transportschade-experts, consultants en schadebehandelaren. Als één merk bedient Van Ameyde alle partijen in de maritieme industrie met vestigingen in alle grote havens. Van Scandinavië, de Baltische Staten en Rusland, via de Benelux, het Verenigd Koninkrijk naar Zuid-Afrika en de hele Azië-Pacific regio.
Lees verder
Jack McGarry voorgedragen als lid van de Raad van Commissarissen van Aegon
Jack McGarry (1958) heeft een brede ervaring in de Amerikaanse verzekeringssector en was tot voor kort Chief Financial Officer van Unum Group, een aan de New York Stock Exchange genoteerde aanbieder van verzekeringen voor werknemers. Het voorstel tot benoeming van Jack McGarry is goedgekeurd door De Nederlandsche Bank (DNB).
Lees verder
VVN: Schoolomgeving moet veiliger
Uit recente gesprekken tussen Veilig Verkeer Nederland, scholen en gemeenten, blijkt dat verkeersdrukte rondom basisscholen op veel plekken een probleem is. Veilig Verkeer Nederland trekt daarom aan de bel en laat weten dat het dringend nodig is om schoolomgevingen veiliger te maken. Hiervoor start zij deze week een nieuwe campagne onder het motto ‘Meedoen is makkelijk’. Automobilisten worden verzocht om schoolzones zoveel mogelijk te vermijden.
Lees verder
ARAG verlengt (vroegtijdig) partnerovereenkomst met KNVB
Op deze bijzondere Prinsjesdag is er in ieder geval goed nieuws te melden met betrekking tot het voetbal, ARAG blijft langer verbonden aan de KNVB Scheidsrechters. De huidige verbintenis zou aflopen in juni 2022 maar is nu vroegtijdig verlengd tot het einde van het seizoen 2024.
Lees verder
Margaux Kik: Ik kijk graag hoe andere collega’s zaken aanpakken
In het nieuwe nummer van SCHADE magazine is het thema ‘de vrouwen in de branche’. In de komende periode vragen wij vrouwen uit de branche naar hun mening over hun vak en of zij vinden dat er verschillen zijn tussen mannen en vrouwen. Vandaag Margaux Klik (28 jaar), Manager Bedrijfsbureau bij Polygon.
Lees verder
Sedgwick Rekenflits Zomer: Slijpsteen voor de geest
Sedgwick heeft naar al zijn relaties de zomereditie van de Rekenflits verzonden.Sedgwick heeft met deze Rekenflits weer geprobeerd om een keur aan bronnen ten tonele te voeren, als slijpsteen voor de geest.
Lees verder
FREELANCE SCHADE EXPERT PROPERTY (ZZP)
CED heeft een heldere visie: we beschermen en behouden wat voor mensen van waarde is. Binnen de domeinen Mobility, Property en Vitality maken we met 1500 medewerkers in 14 Europese landen samen de belofte aan onze klanten waar. Wat van waarde is, moet van waarde blijven. Dat is waar we ons elke dag weer voor inzetten. Ook als zzp’er kan hier aan bijdragen. Momenteel zijn wij namelijk voor de business unit Property op zoek naar freelance Schade Experts.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716