Nieuwsbrief week 37
Onderzoek Langlopende Letselschadezaken
Op verzoek van het Ministerie van Justitie en Veiligheid organiseert De Letselschade Raad een onderzoek naar de oorzaken van langlopende letselschadezaken.
Lees verder
Femke van Heteren: Wees niet te bescheiden, verleg je grens soms net over het randje
Vandaag verschijnt het SCHADE magazine met het thema ‘de vrouwen in de branche’. In de komende periode wordt vrouwen uit de branche naar hun mening gevraagd over hun vak en of zij vinden dat er verschillen zijn tussen mannen en vrouwen. Vandaag Femke van Heteren (39 jaar), schade-expert bij Vanderwal & Joosten.
Lees verder
AFM start in september met kantoorbezoeken bij adviseurs
Vanaf september zal de AFM 40 kantoren bezoeken verspreid over heel Nederland. De insteek is een open dialoog over de adviespraktijk en bedrijfsvoering. Bij de selectie van de financiële dienstverleners is rekening gehouden om een zo representatief mogelijk beeld van de sector te krijgen. De betreffende kantoren zijn door de AFM geïnformeerd.
Lees verder
De RABS start op 23 september met een nieuw bruisend verenigingsjaar
In seizoen 2019/2020 zijn er als gevolg van het Covid-19 virus noodgedwongen een aantal bijeenkomsten van de Rotterdamse Assurantie Bank Societeit (RABS) geannuleerd. Op 23 september gaat de RABS het nieuwe seizoen vol goede moed beginnen.
Lees verder
Gouden Ridder van de Weg 2020
Alexey Dachkevitch heeft de felbegeerde titel ‘Dé Gouden Ridder van de Weg 2020’ in de wacht gesleept. Als jongste deelnemer behaalde hij de hoogste score bij een uitdagende behendigheidsproef, samengesteld door de afdeling Preventie & Risicobeheer van TVM Belgium. Dachkevitch is 35 en rijdt al tien jaren schadevrij voor Schenk Tanktransport.
Lees verder
AHG breidt netwerk in Friesland uit
Met de aansluiting van Autoschade Herstel Sluyter per 1 september 2020 breidt AHG de dienstverlening in de regio Friesland verder uit.
Lees verder
SCHADE magazine komt met themanummer 'de vrouw in de branche'
Dinsdag 7 september verschijnt een extra dikke uitgave van het SCHADE magazine, dit keer met het thema 'de vrouw in de branche'. Mis dit nummer niet!
Lees verder
Copyright 2023 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716