Nieuwsoverzicht week 36
Online One Conference 2020: Focus op cybersecurity en economische kansen
Dit jaar vindt de Cyber Security One-conferentie online plaats op dinsdag 29 september 2020 vanaf 13.00 uur. Op de conferentiedag worden drie webinars gegeven van onder andere Zoom Video Communications en crypto-veteraan Bruce Schneier. Bovendien krijgen de deelnemers aan het einde van het programma de gelegenheid om in contact te komen met andere aanwezigen.
Lees verder
Maurice Koopman nieuwe voorzitter Stichting Uniforme Inrichting Volmachtketen
Maurice Koopman van Nationale-Nederlanden is onlangs benoemd tot nieuwe voorzitter voor de Stichting Uniforme Inrichting Volmachtketen (SUIV). Maurice volgt Leon van Riet op die recent toetrad tot de management board van NN Group.
Lees verder
ARAG vindt financieel adviseurs met Advieskeuze.nl
Bij het afsluiten van een rechtsbijstandverzekering is goed financieel advies essentieel. Een advies dat past bij de persoonlijke situatie van de klant. ARAG helpt haar samenwerkende advieskantoren met een betere online zichtbaarheid en vindbaarheid, om dit te bereiken zijn zij een samenwerking aangegaan met Advieskeuze.nl.
Lees verder
VNAB eventprogramma nieuwe stijl
Als gevolg van de corona-uitbraak heeft de VNAB dit jaar veel van haar evenementen moeten annuleren. De VNAB heeft echter de afgelopen periode niet stil gezeten en wil haar leden en partners binnenkort online verwelkomen. Benieuwd wat er op de agenda staat?
Lees verder
Managementteam Meijers Assurantiën op volle sterkte
Met ingang van 1 oktober is het managementteam van Meijers op volle sterkte. Met de verlengingen in een harde markt op komst, heeft Meijers de afdelingen verder versterkt met nieuw én bestaand bloed. Roberto Ramdin gaat per 1 oktober de afdeling Aansprakelijkheid aansturen. Pieter van Rossum geeft leiding aan de Brand afdeling en Dimitri Molenkamp is verantwoordelijk voor de afdeling Transport. David Dresden is manager van het team Schade.
Lees verder
KakesWaal Expertise organiseert (na)zomerborrel
Vrijdagmiddag 4 september, organiseert Kakeswaal Expertise een (na)zomerborrel voor al haar collega's. In navolging op eerdere succesvolle digitale vrijdagmiddagborrels hebben alle medewerkers en ook de freelancers die voor Kakeswaal werkzaam zijn een Prosecco pakket ontvangen, zodat ze met elkaar kunnen toosten op de toekomst, want het gaat goed met KakesWaal!
Lees verder
ASN Autoschade Schonewille Deurne gecertificeerd als ASN Experience Center
ASN Autoschade Schonewille Deurne in Deurne is door franchiseorganisatie ASN Groep gecertificeerd als ASN Experience Center. De ASN-vestiging gaat binnen het ASN netwerk fungeren als proeftuin voor nieuwe reparatietechnieken en equipment.
Lees verder
FRISS lanceert campagne “Insurance Is A Beautiful Thing”
FRISS, de insurtech die bekend staat om haar AI-gedreven anti-fraude software voor verzekeraars, heeft een internationale campagne opgezet om mensen weer trots te maken op verzekeren. Want verzekeren is verre van saai, aldus FRISS.
Lees verder
BOUWKUNDIG SCHADE-EXPERT
KakesWaal bv is een onafhankelijk taxatie- en expertisebureau. Het is een hechte en groeiende organisatie met veel aandacht voor de opdrachtgever en de gedupeerde. Vanuit ons kantoor in Zaandam alsmede vanuit de thuiswerkplekken van onze schade-experts zijn wij werkzaam in heel Nederland. Focus op het werk, transparantie, samenwerking, professionaliteit en werkplezier van medewerkers staan daarin centraal.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716