Nieuwsbrief week 35
ANVA & AWI zetten eerste stappen richting een partnership
Zowel ANVA en AWI zien grote verschuivingen in de financiële branche, waardoor deze nu meer dan ooit vraagt om efficiëntie, kwaliteit van data en innovatie. ANVA en AWI zijn met elkaar in gesprek om de mogelijkheden van een partnership te onderzoeken.
Lees verder
De EU heeft behoefte aan meer proactieve plannen klimaatstrategie
Verzekeraars roepen de Europese Commissie op om in de EU-klimaatveranderingsstrategie meer aandacht te besteden aan aanpassing.
Lees verder
Andriessen Expertise Groep betrekt nieuw pand in Den Bosch
Sinds oktober 1995 heeft Andriessen haar werkzaamheden in Den Bosch verricht vanuit het kantoorpand aan de Koningsweg. Na ruim 22 jaar was het echter tijd voor een vernieuwing. Vanaf 1 augustus 2020 heeft de Bossche vestiging haar intrek genomen in een nieuw pand.
Lees verder
Specialisatieopleiding Gerechtelijk Deskundige
In de 11 opleidingsbijeenkomsten van onze specialisatieopleiding Gerechtelijk Deskundige (start op 9 september) maakt u kennis met de beginselen van het procesrecht, het juridische jargon en de denkwereld achter de rechtswetenschap. Na deelname bent u in staat om bij het optreden in rechte binnen juridische kaders te denken en vanuit die invalshoek een deskundigenbericht opstellen.
Lees verder
BAM benoemt John Wilkinson tot COO voor business line Infra
De raad van bestuur van Koninklijke BAM Groep nv heeft de heer J.D. (Jonathan) Wilkinson per 5 oktober 2020 benoemd tot Chief Operating Officer (COO) voor de business line Infra.
Lees verder
Reaal AOV lanceert verbeterde offertetool
Reaal AOV heeft haar vernieuwde offertetool gelanceerd. Financieel adviseurs kunnen voor een nieuwe AOV nu ook offertes voor een AOV aanmaken in MijnAOV. Het hele aanvraagproces - van offerte tot aanvraag en acceptatie en van mutaties tot claims - verloopt voortaan via de MijnAOV-omgeving. De producten zijn nu beter te vergelijken en de gebruiksvriendelijkheid neemt toe.
Lees verder
DIA en ITC bundelen hun krachten om een allereerste wereldtournee te organiseren
DIA en ITC bundelen hun krachten om een allereerste wereldtournee te organiseren, waarbij innovatie en transformatie in het verzekeringswezen over de hele wereld worden gevierd.
Lees verder
Fietsdiefstal kost de samenleving 600 miljoen
Het aantal fietsdiefstallen daalt al jaren in ons land, terwijl de schadelast stijgt. Onderzoeksbureau Beke benadrukte vandaag in een webinar dat “fietsdiefstal de samenleving zo’n 600 miljoen kost”. Volgens Beke komt dat vooral door de enorme opmars van de e-bike. “In 2007 werden er 84.000 elektrische fietsen verkocht. Vorig jaar waren dat er 422.940.”
Lees verder
Nieuwe medewerkers voor DUPI Underwriting Agencies
Op 1 augustus zijn Ad Boekraad en Bert Scheper bij DUPI in dienst getreden. Per 1 oktober zullen Koen van der Grond en Jamilie Chehin toetreden aan het team van DUPI en per 1 november sluit Margriet de Jong aan als Senior Underwriter Liability/Financial Lines.
Lees verder
Usain Bolt op yoga retraite in nieuwe Europese campagne Allianz Direct
Nadat de samenwerking met de snelste man ter wereld van start ging begin dit jaar, komt online verzekeraar Allianz Direct nu met een nieuwe Europese campagne voor woonverzekeringen waarin Usain Bolt op yoga retraite gaat. De boodschap van de campagne is your home directly insured online, oftewel: met Allianz Direct je huis direct online verzekeren.
Lees verder
LETSELSCHADEBEHANDELAAR OF LETSELSCHADE ADVOCAAT
Hijink Advocaten is een toegankelijk kantoor met advocaten en juristen letselschade, arbeidsrecht, familierecht en ondernemingsrecht. Voor de vestiging in Arnhem en Nijmegen zijn wij per direct op zoek naar een letselschadebehandelaar (jurist/WO of HBO-recht) of letselschade advocaat (WO).
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716