Nieuwsoverzicht week 31
Baken Adviesgroep publiceert Kwartaalrapporten Schade en Inkomen 2020
De economie maakt een fikse coronaschok mee. Het herstel lijkt een ‘Nike-vorm’ te krijgen: een harde daling gevolgd door een langzaam ‘Swoosh’-herstel. Op basis van een analyse van eerdere recessies, schat Baken Adviesgroep in dat een coronarecessie een verlies van het premievolume tot -13% voor de Schademarkt kan betekenen. Voor de Inkomensmarkt ligt het mogelijke volumeverlies op circa -14%.
Lees verder
Sedgwick en Kennedy van der Laan stelden samen onderzoeksprotocol op
De coronacrisis brengt vele onzekerheden en nieuwe risico’s met zich mee. Sedgwick heeft in samenwerking met Kennedy van der Laan Advocaten een onderzoeksprotocol opgesteld dat kan dienen bij een vermeende beroepsziekte als gevolg van besmetting met COVID-19.
Lees verder
77-jarige Hans Nolte behaald een universitaire graad in Kunst- en cultuurwetenschappen
Gouwenaar Hans Nolte heeft op 77-jarige leeftijd een universitaire graad behaald in Kunst- en cultuurwetenschappen. De afgestudeerde Hans Nolte heeft, vanwege de coronacrisis, de felbegeerde getuigschrift helaas niet persoonlijk uit handen van de Open Universiteit mogen ontvangen.
Lees verder
Volg de opleiding Executive MSc in Insurance & Risk
Til je kennis over verzekeringen en risico's naar een hoger niveau met de Executive MSc in Insurance & Risk aan de Amsterdam Business School. Inschrijven kan tot eind augustus.
Lees verder
Dennis de Bruin Managing Director BMT's Commercial Shipping Europe business
Dennis de Bruin is met onmiddellijke ingang benoemd tot Managing Director voor BMT's Commercial Shipping Europe business.
Lees verder
PIV Congres verplaatst naar voorjaar 2021
Door de uitbraak van het coronavirus is het 20e PIV Congres verplaatst naar 28 mei 2021. Het Verbond van Verzekeraars en Studiecentrum Kerckebosch hebben voor deze datum gekozen, omdat het belangrijkste doel, onderling contacten leggen, in een online event op kortere termijn niet haalbaar is. De inschrijving van mensen die zich al hebben aangemeld, blijft geldig.
Lees verder
Opnieuw Nederlander benoemd in stakeholdergroep EIOPA
Gisella van Vollenhoven, lid van de Raad van Commissarissen van a.s.r., is per 21 juli 2020 benoemd in de stakeholdergroep over (her)verzekeringen van de European Insurance and Occupational Pensions Authority (EIOPA). De benoeming is voor een periode van vier jaar.
Lees verder
Faillissementen in week 30 wederom minder dan in 2019
In week 30 (20 tot en met 26 juli) zijn 37 bedrijven en instellingen (incl. eenmanszaken) failliet verklaard volgens het CBS. Dat zijn er 20 minder dan in week 29. In de eerste 30 weken van 2020 gingen 2.127 bedrijven en instellingen failliet, 42 minder dan in dezelfde periode van 2019.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716