Nieuwsoverzicht week 30
Rogier Sparreboom benoemd tot CFO EMEA bij Aon
Rogier Sparreboom (39) wordt per 1 augustus 2020 benoemd tot Chief Financial Officer EMEA bij risico- en verzekeringsadviseur Aon. Sparreboom vervult deze functie al sinds 2015 voor Aon Nederland.
Lees verder
Aantal valse eurobiljetten lager in coronacrisis
In Nederland zijn in het eerste halfjaar van 2020 in totaal ruim 15.700 valse eurobiljetten uit roulatie gehaald. Dat is 23 procent minder dan in de eerste helft van 2019.
Lees verder
Willens & Weetjes: Brandweer veroorzaakt schade, wie betaalt de rekening?
De brandweer forceert zo nu en dan een deur om onderzoek te kunnen doen naar een mogelijk gaslek. Ook komt het voor dat de brandweer shovels inhuurt ter voorkoming van brandoverslag naar het naastgelegen bedrijf. Zomaar twee voorbeelden. Maar dan komen de rekeningen: Wie betaalt het shovelverhuurbedrijf en de timmerman?
Lees verder
Integratie Vanbreda Risk & Benefits en Proteus Risk Solutions
Om de maritieme verzekeringen van Vanbreda Risk & Benefits verder te versterken, nam Vanbreda in 2018 een participatie in de nichemakelaar Proteus Risk Solutions. Begin dit jaar besliste de verzekeringsmakelaar om de volledige controle over Proteus te verwerven. Beide marine teams gaan samen verder onder de naam 'Vanbreda Marine'.
Lees verder
Binnenvaartcoöperatie NPRC versterkt zich verder met bevrachter
Binnenvaartcoöperatie NPRC, de op drie na grootste vervoerder over Europese wateren, bestaande uit 120 binnenvaartondernemers, gaat samen met bevrachtingskantoor Aqua Navis. Dit levert naast synergie en meer vervoerszekerheid ook een unieke positie op in het vervoer per binnenvaart op de Rijn Schelde-corridor, tussen Rotterdam, Gent en Parijs.
Lees verder
ISO27001-certificering onderstreept CED’s databeveiliging
CED heeft zijn kwaliteitssystemen aantoonbaar goed op orde. Onlangs ontving deze marktleider in schadebehandeling en schademanagement nog positieve feedback op haar ISAE 3402-rapportages voor correcte, tijdige en transparante dossiervoering. Deze maand werd het bedrijf na de jaarlijkse audit gehercertificeerd voor ISO 27001, de internationale standaard voor informatiebeveiliging.
Lees verder
Probleem bij aansprakelijkheid zakelijke e-bike
Aansprakelijkheid van een zakelijke e-bike voor bijvoorbeeld maaltijdbezorgers moet door een ondernemer zelf worden geregeld. E-bikes die zakelijk worden ingezet, vallen niet onder de standaard aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven.
Lees verder
Gemiddeld nog steeds minder faillissementen dan in 2019
In de eerste 29 weken van 2020 gingen 2.090 bedrijven en instellingen failliet, dat zijn er 15 minder dan in dezelfde periode van 2019.
Lees verder
Copyright 2023 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716