Nieuwsoverzicht week 28
SCHADE magazine nu ook digitaal te lezen
SCHADE magazine is inmiddels verschenen. Nog steeds werken veel mensen uit de branche vanuit huis en hebben de fysieke uitgave van het SCHADE magazine nog niet kunnen lezen. De digitale uitgave hebben wij daarom nu ook op de website gepubliceerd. Klik op de link onderin de 'lees verder'.
Lees verder
Volmachtportefeuille VSP volledig naar Voogd & Voogd
Per 1 juli is de particuliere en zakelijke volmachtportefeuille van Vandien Service Provider (VSP) gemigreerd naar het platform van de Voogd & Voogd Groep. VSP houdt daarmee op te bestaan. Klanten blijven contact houden met hun vaste contactpersonen van VSP die samen een eigen klantenteam vormen bij Voogd & Voogd.
Lees verder
Rabobank start in oktober als assurantiemakelaar
Rabobank start in oktober 2020 als assurantiemakelaar onder de naam Rabo Assurantie Makelaardij. Zo breidt de bank haar dienstverlening op verzekeringsgebied uit voor zakelijke klanten. In deze rol kan de bank zelf risico’s op de assurantiebeurs onderbrengen die te groot of te complex zijn voor één verzekeraar.
Lees verder
FERMA voegt dit jaar een COVID-19 Outbreak Special Award toe
Voor dit jaar hebben de European Risk Management Awards besloten een COVID-19 Outbreak Special Award toe te voegen. Deze prijs beloont een individuele risicomanager die zich uitstekend heeft gekweten van zijn of haar COVID-19-crisismanagementstrategie en van het opzetten en uitrollen van zijn of haar herstelplan. Nominaties zijn open tot 16 oktober.
Lees verder
Kerckebosch komt met nieuw concept: Zomercolleges
Kerckebosch Uitgeverij | Studiecentrum biedt een opleidingsmogelijkheid in de zomerperiode voor onder andere schadeprofessionals. Verbreed je kennis met een serie unieke zomercolleges.
Lees verder
Samenwerking Aon en Privacy Zeker helpt ondernemers op het gebied van cyberveiligheid
Risico- en verzekeringsadviseur Aon en privacy-expert Privacy Zeker gaan samenwerken om de cyberweerbaarheid van ondernemers te verhogen. Samen zorgen de twee organisaties voor bewustwording rondom cyberveiligheid, privacy en databeveiliging én hulp om cyberschade te voorkomen en af te dekken.
Lees verder
6,28% van de voertuigen rijden nog met winterbanden
Na een uitgebreid onderzoek van Xolutions, een Belgisch expertisebureau, gespecialiseerd in het begroten van schade binnen de transportsector, blijkt dat nog steeds 16,28% van de voertuigen zijn uitgerust met winterbanden.
Lees verder
Gedragsveranderingen mogelijk blijvend effect op gebruik openbaar vervoer
Als de coronacrisis voorbij is, kunnen verschillende blijvende effecten op het openbaar vervoergebruik optreden: uitwijken naar niet-collectieve vervoervormen, minder vliegen, blijvend meer videovergaderen, thuiswerken en videocolleges volgen, blijvend minder evenementen bezoeken. De totale omvang van al deze effecten op het gebruik van openbaar vervoer (ov) is onzeker.
Lees verder
Bergingsbedrijf Quartel is failliet
Op 7 juli 2020 is het Takel- en Bergingsbedrijf Quartel B.V. gevestigd aan de Van Heekstraat 35 in Schiedam en aan het Spinveld 34-A in Breda door de Rechtbank Rotterdam failliet verklaard.
Lees verder
OnderhoudNL: omzetverwachting daalt, werkgelegenheid onder druk
Leden van Onderhoud.NL, de brancheorganisatie voor schilders en onderhoudspecialisten, maken zich zorgen over de ontwikkeling van de omzet en de werkgelegenheid in de branche. Gemiddeld verwachten de bedrijven een omzetdaling van 6,2% voor heel 2020.
Lees verder
Het Rijk trekt 15 miljoen euro uit om de regio’s te helpen bij de aanleg van laadpalen
Zes regio’s gaan samen met netbeheerders en het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat aan de slag om slim en snel meer laadpalen te plaatsen in heel Nederland. Samenwerken scheelt geld, tijd en levert eenduidigheid voor de gebruiker op.
Lees verder
Nederlandse huishoudens beperkt financieel weerbaar bij crisis
De coronacrisis stelt de financiële weerbaarheid van Nederlandse huishoudens behoorlijk op de proef. De helft van de Nederlandse huishoudens houdt volgens de Nibud-normen te weinig buffers aan, blijkt uit onderzoek van de AFM .
Lees verder
Ad Boekraad per 1 augustus naar DUPI
Per 1 augustus 2020 treedt Ad Boekraad (55) toe tot DUPI Underwriting Agencies als Underwriting Director Property and Casualty.
Lees verder
Carla Rodenburg-Verschuur wordt directievoorzitter van BAM Infra Nederland
De raad van bestuur van Koninklijke BAM Groep nv heeft ir. C. (Carla) Rodenburg-Verschuur, MBA per 1 oktober 2020 benoemd tot directievoorzitter van BAM Infra Nederland bv.
Lees verder
Nieuwe benoeming voor Paul Plooij
Per 1 augustus wordt Paul Plooij benoemd tot Director Risk, Compliance & IT van DUPI en tot voorzitter van het DUPI Group Risk Committee, dat opereert als onderdeel van de tweede verdedigingslinie van de Groep DUPI.
Lees verder
Copyright 2023 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716