Nieuwsbrief week 28
Nederlandse industrie ondanks malaise voorzichtig optimistisch
Albert Jan Swart is sectoreconoom bij ABN Amro. Binnen de afdeling Sector Advisory richt hij zich op de sectoren Industrie en Transport & Logistiek. Hij doet onderzoek naar nieuwe ontwikkelingen, bijvoorbeeld op het gebied van technologie of de arbeidsmarkt.
Lees verder
Mandy van der Zalm Chief Broking Officer Aon
Hans Groot (56) heeft besloten na 10 jaar, waarvan de laatste drie jaar als CBO (Chief Broking Officer) Aon per 1 augustus te verlaten. Hij draagt zijn taken over aan Mandy van der Zalm (51), managing director bij Aon. Haar taken zullen voorlopig worden overgenomen door Stefan Weda (CCO).
Lees verder
In drie jaar tijd 77 procent meer neerslagschades
De extreme buien van de laatste jaren zorgen voor forse toename schadeclaims, in drie jaar tijd zijn de schadeclaims met 77 procent gestegen blijkt uit cijfers van Interpolis.
Lees verder
Rondetafelgesprek verzekeraars en evenementenbranche over pandemierisico
Het Verbond van Verzekeraars en brancheverenging Adfiz zijn samen met evenementverzekeraars, evenementmakers, ministeries, verzekeringsmakelaars- en adviseurs een eerste rondetafelgesprek aangegaan omdat evenementen op dit moment niet of nauwelijks verzekerd kunnen worden tegen het pandemierisico.
Lees verder
Danny Ruiter start eigen bedrijf op Curaçao
Onder de naam Concilium International is Danny Ruiter (21) onlangs als onafhankelijk risico- en verzekeringsadviseur op Curaçao zijn eigen bureau gestart.
Lees verder
Pieter van Rossum naar Meijers Assurantiën
Pieter van Rossum maakt per 1 augustus de overstap naar Meijers waar hij als Manager Brand leiding gaat geven aan de brandafdeling van Meijers. Pieter van Rossum heeft zijn sporen in de verzekeringsbranche ruimschoots verdiend. Hij draagt 32 jaar vakinhoudelijke ervaring met zich mee.
Lees verder
Achmea benoemt Max Derikx tot Commercieel Directeur Corporate Relations & Partnerships
Achmea benoemt Max Derikx per 1 augustus tot Commercieel Directeur Corporate Relations & Partnerships.
Lees verder
Simon van den Enden benoemd als National Sales Manager Schadeherstel
PPG Automotive Refinish Benelux heeft Simon van den Enden (61) benoemd als National Sales Manager Schadeherstel Nederland. In deze functie wordt hij verantwoordelijk voor de commerciële activiteiten voor de autolakmerken van PPG Industries (PPG, Nexa Autocolor en Max Meyer) in Nederland.
Lees verder
Nationale-Nederlanden, VHD en Van Eijck gaan samenwerking aan
Nationale-Nederlanden, VHD en Van Eijck zijn vanaf 1 juli 2020 een nieuwe vorm van samenwerking aangegaan voor de berging van voertuigen zwaarder dan 3500kg in Nederland en het buitenland.
Lees verder
Online Adfiz Platformbijeenkomst 2020 op 16 september
Op woensdag 16 september organiseert Adfiz de online Adfiz Platformbijeenkomst 2020. Deze is bedoeld voor bezoekers van zowel het Particulier als Zakelijk Platform.
Lees verder
Annemarie Mijer-Nienhuis per 1 juli naar VIVAT
Per 1 juli is Annemarie Mijer-Nienhuis aangetreden als Chief Risk Officer (CRO) bij VIVAT. Hiermee is de Executive Board van VIVAT compleet.
Lees verder
BAM draagt Ruud Joosten voor als nieuwe CEO
De raad van commissarissen van Koninklijke BAM Groep nv heeft besloten om Ruud Joosten voor te dragen als CEO en voorzitter van de raad van bestuur per 1 september 2020. Joosten (55) kan bogen op een lange carrière bij AkzoNobel, waar hij tal van leidinggevende posities heeft bekleed.
Lees verder
AIG trekt twee nieuwe medewerkers aan
Per 1 juli zijn Nathalie van den Berg en Henno Talsma werkzaam bij AIG Nederland. Nathalie in de functie van Senior Underwriter bij Accident & Health en Henno als Client & Broker Engagement Manager.
Lees verder
Motorverkoop op weg naar herstel na coronadip
In de eerste helft van 2020 werden in Nederland 8.671 nieuwe motorfietsen verkocht en dat is 2,8 procent minder dan in dezelfde periode vorig jaar. Uit de cijfers van RAI Vereniging, BOVAG en RDC blijkt dat in mei en juni een inhaalslag werd gemaakt met de registraties van nieuwe motoren, nadat vooral in maart en april de afleveringen stokten.
Lees verder
Copyright 2023 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716