Nieuwsbrief week 26
Kabinet wil versneld investeren in infraprojecten
Het kabinet wil de bouwsector en de vele mensen die er werken zo goed mogelijk door deze zware tijd heen helpen. Minister Van Nieuwenhuizen (Infrastructuur en Waterstaat) en Staatssecretaris Van Veldhoven (Infrastructuur en Waterstaat) stellen 73 miljoen beschikbaar om de bouwwerkzaamheden te versnellen.
Lees verder
Herschikking van de Raad van Bestuur bij Allianz Global Corporate & Specialty SE
Allianz Global Corporate & Specialty SE, de industriële verzekeraar van de Allianz Group, kondigt een herschikking van de Raad van Bestuur aan, waarbij de nadruk ligt op de verantwoordelijkheden voor de regio's en de markten, alsmede voor de Underwriting- en Claimsfuncties.
Lees verder
Verzekeraars beteugelen schadelast mobiele elektronica
Het bezit van mobiele elektronica als smartphones, tablets, laptops en smartwatches neemt nog steeds toe en daarmee ook de schadelast voor verzekeraars. Die proberen deze in te dammen met diverse voorwaarden van hun inboedelverzekeringen, zo blijkt uit onderzoek door MoneyView.
Lees verder
Aegon benoemt Duncan Russell tot Chief Transformation Officer
Aegon heeft Duncan Russell (1978, Brits) per 1 september 2020 benoemd in de nieuwe rol van Chief Transformation Officer. Hij zal rapporteren aan CEO Lard Friese en wordt lid van Aegon’s Management Board.
Lees verder
Nieuwe inzichten van de elektrificering van het wagenpark
Automotive Insiders en Trend-Rx hebben een uitgebreid onderzoek gedaan naar de status en het perspectief van de elektrificering van het wagenpark. Er wordt stilgestaan bij de verschillende factoren die van belang zijn en wat de impact van de elektrificatie is voor alle stakeholders: van autofabrikant tot autodealer, van toeleverbedrijf tot universeel autobedrijf en van leasemaatschappij tot verzekeraar.
Lees verder
VNAB stelt nieuwe commissieleden aan voor Technische Commissie Brand
De VNAB heeft een aantal nieuwe commissieleden aangesteld. Marlies Fröhlich, Ramses Moumen en Thérèse Spiessens zijn de nieuwe leden van de Technische Commissie Brand.
Lees verder
SCOPE FinTech Solutions is samenwerkingsverbanden aangegaan
SCOPE FinTech Solutions is een samenwerkingsverband aangegaan met zowel Acuris Risk Intelligence als de Kamer van Koophandel voor de levering van achtergrondgegevens van personen en bedrijven inzake Wwft verplichtingen.
Lees verder
Eén op drie Nederlanders heeft geen idee wat ze betalen voor de autoverzekering
Bijna een derde (30%) van de Nederlanders heeft geen idee wat ze betalen, zo blijkt uit onderzoek* van online verzekeraar Allianz Direct. Ook is er veel onwetendheid over de dekking van de autoverzekering; 72 procent weet niet precies waarvoor men verzekerd is.
Lees verder
Vernieuwd Gezondheidsonderzoek voor klanten Reaal AOV
Reaal AOV gaat haar klanten als eerste partij het vernieuwde gezondheidsonderzoek van arbodienstverlener Beter aanbieden. Het gezondheidsonderzoek, met de nieuwste inzichten in gezondheid en leefstijl, koppelt een arts, leefstijlcoach of mental-coach aan de uitkomsten van het onderzoek. Hiermee zetten klanten snel doelgerichte stappen naar een gezonder leven.
Lees verder
Axalta slaat de eerste paal van ultramodern nieuwbouwpand in Tiel
Axalta (NYSE: AXTA), leverancier van vloeibare en poedercoatings, heeft in Tiel de eerste paal geslagen van een nieuw pand. Het nieuwe pand beslaat 7.250m2 en zal met de allernieuwste technologie en energiebesparende voorzieningen worden uitgerust.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716