Nieuwsoverzicht week 25
Vinplan.Apps introduceert webapplicatie Letselschade Berekenen PLUS
Na de introductie van de Android app 'Letselschade Berekenen' in 2018 heeft Vinplan.Apps een nieuwe mijlpaal bereikt met de introductie van de webapplicatie 'Letselschade Berekenen PLUS'.
Lees verder
Anita Hol–Bubeck waarschuwt voor achterstallig onderhoud bij zakelijke verzekeringen
Een uniforme mogelijkheid tot uitstel van betaling van zakelijke schadeverzekeringen voor ondernemers die, als gevolg van de coronamaatregelen, in liquiditeitsproblemen zijn gekomen. Dat pleidooi houdt Anita Hol–Bubeck docent schadeverzekeringen.
Lees verder
Innovatie: Drone als helpende hand bij brand
Een drone die de brandweer helpt bij het detecteren van brand. Of via een plattegrond kan laten weten of er nog mensen op de plek des onheils aanwezig zijn. Het klinkt te mooi om waar te zijn, maar als het aan het Blue Jay-studententeam van de TU Eindhoven ligt, wordt die droom werkelijkheid. In juli is er een demonstratie waarbij het team alle functies van de drone laat zien.
Lees verder
In eerste 5 maanden 2020 al bijna evenveel cybercrime-slachtoffers als in heel 2019
In eerste 5 maanden 2020 al bijna evenveel cybercrime-slachtoffers als in heel 2019, in mei zelfs meer cybercrime dan woninginbraken.
Lees verder
Heuts Assurantiën groeit en gaat verder als zekerheuts
Met de overname van OPS Advies Verzekeringen en Parkstad Assuradeuren is Heuts Assurantiën weer een locatie rijker. Heuts Assurantiën, één van de leidende assurantiebedrijven in Limburg, met 55 medewerkers en 4 vestigingen, gaat voortaan verder als zekerheuts.
Lees verder
CED positieve beoordeling voor ISAE 3402-rapportages
Onlangs ontving CED de positieve beoordeling van haar externe auditor voor haar ISAE 3402 Assurance-rapportages over het jaar 2019. Hiermee verantwoordt CED aan haar klanten de juistheid, volledigheid en tijdigheid van haar dienstverlening.
Lees verder
De Goudse neemt deel levenportefeuille van BNP Paribas Cardif over
Eind vorig jaar liet De Goudse weten overeenstemming te hebben bereikt over de overdracht van een deel van BNP Paribas Cardif’s portefeuille met levensverzekeringen. Inmiddels heeft De Nederlandsche Bank goedkeuring verleend. Op 29 mei heeft de overdracht plaatsgevonden en vier medewerkers van BNP Paribas Cardif hebben zich bij het team van De Goudse gevoegd.
Lees verder
Nederlanders weer naar buiten, inbrekers slaan toe
Het aantal inbraken stijgt weer. Na een historische daling als gevolg van de coronamaatregelen, neemt de kans op een woninginbraak voor het eerst sinds de start van de coronacrisis weer toe, blijkt uit de InbraakBarometer van Interpolis.
Lees verder
Ruim 185.000 ondernemers hebben uitstel van betaling belastingen gekregen
Sinds de invoering van de maatregelen van het kabinet om de door de coronacrisis getroffen ondernemers te helpen, hebben ruim 185.000 ondernemers uitstel van betaling van belastingen gekregen. Het totaalbedrag waarvoor belastinguitstel is verleend, kwam half juni uit op ruim 10 miljard euro.
Lees verder
Innovatie: Zonnecellen op vangrail
TNO heeft samen met de provincie Noord-Holland en diverse partners onderzoek gedaan naar veilige en duurzame opwekking van energie via flexibele zonnefolie op vangrails. Met zo’n 7.500 kilometer vangrail in Nederland is in potentie veel zonne-energie op te wekken. De eerste praktijkproef is wereldwijd afgerond.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716