Nieuwsbrief week 24
Beursintroductie voor verzekerings start-up Lemonade
Lemonade's IPO (Initial Public Offering, beursintroductie) komt slechts enkele weken na de IPO van verzekeringsvergelijkingssite SelectQuote Inc.
Lees verder
Geen misbruik van procesrecht door Rotterdams advocatenkantoor
Het Rotterdamse advocatenkantoor Elfi heeft geen misbruik gemaakt van procesrecht in een letselschadeprocedure. Dit heeft rechtbank Rotterdam bepaald in een recente uitspraak.
Lees verder
Aon's partnerschap met GK8 biedt verzekerbare digitale-assetopslag technologie
Klanten van het cybersecurity bedrijf GK8 die gebruik maken van hun technologie, kunnen nu een verzekering afsluiten tot een dekking tot mogelijk 500 miljoen om de digitale activa in hun zorg, bewaring, of controle te beschermen.
Lees verder
Ruud van Baast verlaat branche  
Ruud van Baast, Productmanager Automotive bij Allianz Nederland, verlaat na bijna 9 jaar de branche voor een nieuwe uitdaging. Hij wordt met ingang van het nieuwe ijshockeyseizoen Directeur-Bestuurder van de ijshockeyclub de Tilburg Trappers.
Lees verder
NDB brengt mogelijke kwetsbaarheden in kaart
De economische crisis als gevolg van de coronapandemie raakt ook de financiële sector. Risico’s voor de financiële stabiliteit nemen toe naarmate de crisis langer duurt. Belangrijk verschil met de kredietcrisis van 2008/2009 is dat de oorzaak nu buiten de financiële sector ligt en dat de buffers bij banken aanzienlijk hoger zijn dan toen. Hierdoor zijn banken beter in staat de kredietverlening aan bedrijven en huishoudens op peil te houden.
Lees verder
Berend Koppejan krijgt leiding over VANWAARDE
VANWAARDE, gespecialiseerd in herstel en beheer van kunst en documenten, is in 2019 door Polygon overgenomen. Het team is inmiddels verder uitgebreid met ervaren restaurators en staat sinds medio mei onder leiding van Berend Koppejan.
Lees verder
Financieel adviseur kan aanjager worden op gebied van duurzaamheidsmaatregelen
Financieel adviseurs lijken bij uitstek de beste uitgangspositie te hebben om consumenten te adviseren op het gebied van duurzaamheidsmaatregelen. De sector opereert echter nog gefragmenteerd en heeft te maken met tegenstrijdig overheidsbeleid.
Lees verder
De Heilbron Groep neemt Van der Linden Adviesgroep over
De Heilbron Groep neemt Van der Linden Adviesgroep uit Bocholtz over. Hiermee verstevigt de Heilbron Groep haar positie in het zuiden van het land.
Lees verder
Nieuwe veiligheidsnorm niet invoeren op 1 juli
De provincie, bevingsgemeenten en maatschappelijke organisaties hebben het Rijk gevraagd om de nieuwe veiligheidsnorm voor aardbevingsbestendig bouwen op 1 juli nog niet in te voeren. Men denkt dat de invoering van de norm tot grotere ongelijkheid en extra vertraging gaat leiden.
Lees verder
Gert van Middelkoop naar Castel Underwriting Agencies
Castel Underwriting Agencies Limited (Castel), het MGA-formatieplatform in clubvorm, heeft Gert van Middelkoop aangesteld als hoofd van haar nieuwe Marine Centre of Excellence.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716