Nieuwsbrief week 22
FERMA roept op tot een veerkracht EU-kader bij catastrofale risico's
De Federation of European Risk Management (FERMA) roept de Europese Commissie vandaag op om een veerkracht EU-kader bij catastrofale risico's te creëren om het ernstige tekort aan bedrijfsonderbrekingsverzekeringen zonder materiële schade (NDBI) aan te pakken.
Lees verder
Aangescherpte voorwaarden reisverzekering vanwege coronacrisis
Op verzoek van BNR heeft Pricewise geïnventariseerd of er nog reisverzekeringen kunnen worden afgesloten inclusief pandemieën zoals corona. Tot voor kort kon dit nog bij een aantal verzekeraars, maar ook die hebben inmiddels hun voorwaarden aangepast.
Lees verder
Cybercrime afgelopen jaar fors toegenomen
Cybercrime is het afgelopen jaar fors toegenomen, met 65,6%. In 2019 waren er gemiddeld bijna 13 cybercrime-misdrijven per dag. In 2019 werden in totaal 4.700 cybercrime-misdrijven geregistreerd. Dit en meer blijkt uit een analyse van Dutch-Tech Magazine. De techblog onderzocht hiervoor data van de politie en de Veiligheidsmonitor.
Lees verder
Per dag 9 kinderen verwond door voetje tussen de spaken
We fietsen wat af in Nederland! En we nemen onze kinderen al vanaf jonge leeftijd mee op de fiets. Helaas gaat dat niet altijd op een veilige manier. In 2018 kwamen per dag gemiddeld 9 kinderen in de leeftijd van 3 t/m 6 jaar op de Spoedeisende Hulp doordat een voetje tijdens het fietsen tussen de spaken kwam.
Lees verder
'AliExpress grapje' komt reiziger duur te staan
Een klant van Allianz Global Assistance vordert zijn dekking voor een koffer die is gestolen op de terugweg van zijn reis naar Istanbul. Partijen discussiëren met elkaar over de vraag of sprake is van een zakelijke of privéreis. De expert heeft dit wel gevraagd en de man maakt een grapje dat de pakketjes van AliExpress dan wel heel duur zouden worden.
Lees verder
Werken aan financiële fitheid van Nederlanders
De partners van Wijzer in geldzaken, waaronder ook het Verbond van Verzekeraars, werken aan vele initiatieven om Nederland financieel fitter te maken.
Lees verder
Verbond publiceert handreiking bij betalingsproblemen
Wat kun je als verzekeraar doen als je vermoedt dat je klant geldproblemen heeft? Om verzekeraars te helpen, hebben het Verbond van Verzekeraars en Wijzer in geldzaken een handreiking ontwikkeld.
Lees verder
Kim Kristiansen benoemd tot nieuwe VP Sales AddSecure
Sales management executive Kim Kristiansen gaat de bedrijfseenheid van AddSecure voor Fleet en Transport Management Systemen aansturen.
Lees verder
(BOUWKUNDIG) SCHADE-EXPERTS M/V
KakesWaal bv is een onafhankelijk taxatie- en expertisebureau. Het is een hechte en groeiende organisatie met veel aandacht voor de opdrachtgever en de gedupeerde. Vanuit ons kantoor in Zaandam alsmede vanuit de thuiswerkplekken van onze schade-experts zijn wij werkzaam in heel Nederland. Focus op het werk, transparantie, samenwerking, professionaliteit en werkplezier van medewerkers staan daarin centraal.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716