Nieuwsbrief week 21
Stiekem vond ik het in het begin wel lekker
Robert Kruik is directeur en partner bij TOP Expertise uit Rotterdam. Robert vertelt hoe hij deze afgelopen bijzondere ofwel boeiende tijd heeft ervaren.
Lees verder
In memoriam Hans de Vries
Ons bereikte het droevige bericht dat Hans de Vries, sluiter bij Raetsheren, op 15 mei jl. is overleden. Hans was al geruime tijd ziek en heeft de strijd helaas niet mogen winnen. Hij is slechts 53 jaar geworden. Hans is gisteren, 19 mei, via een erehaag van vrienden en familie naar zijn laatste rustplaats gebracht waar hij in besloten kring is begraven. Hans laat een vrouw en twee zoons achter.
Lees verder
a.s.r. ziet geen noodzaak doelstelling bij te stellen
a.s.r. publiceerde vandaag de cijfers van Q1 en is over het algemeen tevreden met de resultaten over het eerste kwartaal, waarop de gevolgen van de COVID-19 crisis slechts een beperkte invloed hadden. Op basis van de huidige inzichten is er geen noodzaak om de doelstelling voor de middellange termijn (2021) voor de organische kapitaalgeneratie bij te stellen.
Lees verder
Wachtwoordstress kan reden zijn voor de toenemende cybercriminaliteit
Cybercriminaliteit stijgt sneller dan ooit, en de veiligheidsdeskundigen van NordPass denken dat dit een van de redenen kan zijn dat mensen het beheer van wachtwoorden als een last zien. Uit een recent onderzoek blijkt dat 30% van de mensen gelooft dat wachtwoordbeheer net zo belastend is als pensionering.
Lees verder
Catharina Richter krijgt leiding over Allianz Cyber Center of Competence
Vanaf 1 juni 2020 wordt Dr. Catharina Richter aangesteld als Global Head of Cyber Center of Competence voor de Allianz Group (AZ Group).
Lees verder
FRISS en eviid gaan samenwerken om verzekeringsfraude te voorkomen
FRISS, leverancier van AI-gebaseerde oplossingen voor fraudedetectie en risicoanalyse voor schadeverzekeraars, gaat samenwerken met eviid, leverancier van innovatieve technologie voor videobewijs aan risicobewuste bedrijven.
Lees verder
Sylvia Brouwer en Jona Alblas starten bij Marsh Nederland
Sylvia Brouwer en Jona Alblas treden beiden toe tot het team van Marsh Nederland. Brouwer in de rol van Senior Broker en Alblas als Broking Director. Beiden hebben deze overstap gemaakt na jarenlange ervaring in de verzekeringswereld.
Lees verder
Willens & Weetjes: Als je tijdens thuiswerken van de trap valt is de werkgever aansprakelijk?
Werd er in het verleden misschien één of twee dagen in de week thuisgewerkt, op dit moment is thuiswerken voor veel werknemers meer een gewoonte dan een uitzondering. Door de maatregelen inzake het Coronavirus zit er vaak niets anders op dan de hele week thuis te werken. De thuiswerkplek is de nieuwe kantoortuin geworden. Er wordt veel flexibiliteit van de werknemers verwacht. Maar hoe zit het met dat thuiswerken en de werkgeversaansprakelijkheid?
Lees verder
Corona-clausule bij overdracht portefeuilles in opkomst
Willem Haasnoot, beëdigd makelaar en taxateur in assurantieportefeuilles, signaleert dat steeds meer kopers een 'corona-clausule' in de overeenkomst willen opnemen. Deze clausule anticipeert op een eventuele stijging van het aantal faillissementen van zakelijke relaties in de komende tijd.
Lees verder
Nederlandse online top over klimaatoplossingen in januari 2021
Nederland organiseert op 25 januari 2021 de online Climate Adaptation Summit (CAS). De ministerraad heeft ingestemd met het voorstel van minister Van Nieuwenhuizen van Infrastructuur en Waterstaat om deze grote internationale top grotendeels digitaal te organiseren.
Lees verder
Versnelde digitalisatie creëert nieuwe kansen
DEKRA blijft invulling geven aan haar missie, ook onder de moeilijke omstandigheden die door het coronavirus ontstaan.
Lees verder
Michael Mackaaij nieuwe voorzitter Stichting Contactgroep Automatisering
Met ingang van 1 juni wordt Michael Mackaaij de nieuwe voorzitter van de Stichting Contactgroep Automatisering, het centraal platform voor partijen die in overleg willen treden met leveranciers van software, die bij financieel dienstverleners wordt gebruikt.
Lees verder
VLC & Partners neemt advieskantoor Kramer Assurantiën over
VLC & Partners heeft per 1 mei de portefeuille overgenomen van advieskantoor Kramer Assurantiën B.V.. De overname van Kramer sluit naadloos aan bij de groeiambitie van VLC & Partners om sterke en kwalitatief hoogwaardige partners toe te voegen.
Lees verder
Vanwege hemelvaartweekend alleen vandaag een nieuwsoverzicht
Vanwege het hemelvaartweekend sturen wij alleen vandaag een nieuwsoverzicht. De uitgever en redactie van het SCHADE magazine wenst iedereen een heel fijn weekend!
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716