Nieuwsoverzicht week 20
IKEA-klanten gewond door ontstopper in fles handgel
Een aantal klanten van de IKEA-vestiging in Haarlem is afgelopen weekend gewond geraakt, toen ze hun handen dachten te ontsmetten met een fles desinfecterende handgel die bij de ingang stond. In werkelijkheid bleek er riool- en gootsteenontstopper in de fles te zitten, per ongeluk verkeerd bijgevuld door een schoonmaakster.
Lees verder
VKG biedt hogere maximale pakketkorting
VKG past per 23 mei de korting op nieuwe zakelijke en particuliere (volmacht) verzekeringspakketten aan. De maximale pakketkorting voor zowel zakelijke als particuliere verzekeringen wordt hoger en bedraagt maximaal maar liefst 12%. Ook is pakketkorting beschikbaar voor maatschappijen die tot dusver niet meededen in de kortingsregeling.
Lees verder
Klap vindt in Nedvest partner voor toekomstige groei
Nedvest, een Nederlands investeringsbedrijf, heeft een belang genomen in Klap Verzekeringsmakelaar. Hierdoor haalt Klap kennis en kapitaal in huis om de indrukwekkende organische groei van de afgelopen jaren te continueren alsmede te groeien door overnames.
Lees verder
Groei en schaalvergroting in intermediaire adviesmarkt
De schaalvergroting in de adviesmarkt zet door. Het aantal kantoren dat zich bezighoudt met advies en bemiddeling in financiƫle producten, zoals verzekeringen en hypotheken, neemt nog steeds af. Tegelijkertijd is het aantal banen in de intermediaire adviesmarkt vorig jaar met 550 gestegen tot meer dan 29.000. Groei is er vooral bij de grote kantoren.
Lees verder
Nauwelijks minder verkeersdoden in coronatijdperk
Door de coronamaatregelen is het een stuk rustiger op de weg en is het aantal ongelukken afgenomen, maar toch wordt het er niet veiliger op. Bij de ongelukken raken gemiddeld meer mensen gewond of zijn er meer dodelijke slachtoffers, blijkt uit recente ongevallencijfers.
Lees verder
Bijna helft Nederlanders nog nooit overgestapt van autoverzekering
Twee op de vijf Nederlanders (42%) blijken trouw aan hun autoverzekeraar en zijn nog nooit overgestapt naar een ander. Gemiddeld hebben Nederlanders al 11 jaar een autoverzekering bij dezelfde verzekeringsmaatschappij. Dat blijkt uit onderzoek* van online verzekeraar Allianz Direct.
Lees verder
Movir stelt Healthy Fridges beschikbaar ter ondersteuning personeel zorginstellingen
Medewerkers en bezoekers van Brabantse ziekenhuizen en zorginstellingen krijgen de gelegenheid om de hele dag verse en lekkere maaltijden te nuttigen. De provincie Noord-Brabant en arbeidsongeschiktheidsverzekeraar Movir ondersteunen de plaatsing van twaalf Healthy Fridges, gezonde koelkasten met salades, poke bowls, sandwiches, shakes, noten en fruit.
Lees verder
ADFIZ Prestatie Onderzoek weer van start
Het Adfiz Prestatie Onderzoek meet al jaren de prestatie van verzekeraars en wordt uitgevoerd door onderzoeksbureau CYS. Vanaf donderdag 14 mei wordt er gestart met onderzoeken naar hoe adviseurs de kwaliteit van aanbieders waarderen.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716