Nieuwsoverzicht week 15
SCHADE magazine wenst u hele fijne paasdagen
Vanwege Goede Vrijdag wordt deze week alleen vandaag (donderdag 9 april) een nieuwsbrief verzonden. Vanwege paasmaandag wordt er volgende week alleen op vrijdag 17 april een nieuwsoverzicht verzonden. Het team van SCHADE magazine wenst u FIJNE PAASDAGEN en in goede gezondheid!
Lees verder
Voor schade experts gaat het werk door!
Jurjen Witte is directeur bij van Vanderwal & Joosten; Flexibel zijn en dus aanpassen aan veranderende omstandigheden. Voor schade experts gaat het werk door!
Lees verder
Corona: Krijgt Wimbledon 113 miljoen uitgekeerd?
Wimbledon kan een schadeclaim van ongeveer 113 miljoen euro indienen. De toernooibaas van Wimbledon, Richard Lewis, geeft aan dat de verzekering na de SARS-uitbraak in 2003 is afgesloten.
Lees verder
Werkgeversaansprakelijkheid en COVID-19
En wat als thuiswerken niet tot de mogelijkheden behoort? Kan een werkgever aansprakelijk worden gehouden voor de schade die een werknemer lijdt als hij het virus oploopt? Sanne van der Plas, Chris Van Dijk en Petra Oskam van Kennedy Van der Laan schreven een blog over dit onderwerp.
Lees verder
In de VS een is stijging zichtbaar in zoekterm 'brandstichten'
In de Verenigde Staten is momenteel een stijging op google zichtbaar in de zoekterm ‘brandstichten’, volgens deskundigen is dit een teken dat sommige mensen van plan zouden kunnen zijn om verzekeringsfraude te plegen.
Lees verder
Je merkt in deze tijd hoe belangrijk collegialiteit is voor iedereen
Wiebe Westerhof is CEO van Troostwijk Groep, de holding die boven het taxatie- en expertisebedrijf 'hangt' en waar ook Apresa, Burghgraef van Tiel en Oodit toe behoren. Vanuit zijn werkkamer thuis geeft hij een beeld van het werken tijdens de Corona crisis.
Lees verder
Polygon werkt mee aan virusbestrijding bij ondernemers en organisaties
Met de kennis en technologie van diverse teams van de afdelingen brand- en waterschade en tijdelijke klimaatoplossingen biedt Polygon nu een nieuwe Desinfectie Service aan, waarbij gebruik wordt gemaakt van verneveling.
Lees verder
Inschrijving voor NVGA am: Innovatieprijs geopend
Het is weer mogelijk om innovaties aan te melden voor de 'NVGA am: Innovatieprijs'. Deze prijs wordt toegekend aan de partij met de meest impactvolle innovatie voor de volmachtbranche en staat open voor alle partijen met een relevante relatie met de volmachtbranche.
Lees verder
Tijdelijke sluiting bedrijven brengt mogelijk bepaalde risico's met zich mee
Veel bedrijven moeten vanwege de Covid-19 pandemie hun bedrijf op korte termijn tijdelijk sluiten. Volgens de risk consultants van Allianz Global Corporate & Specialty (AGCS) brengt oneigenlijk handelen of nalatigheid bij het buiten gebruik stellen van gebouwen en productiefaciliteiten wel wat risico's met zich mee.
Lees verder
Hetzelfde, maar dan heel anders
Enno Wiertsema, algemeen directeur van brancheorganisatie Adfiz, werkt net als vele anderen nu vanuit huis. Alle tijd en aandacht gaan uit naar het helpen, ondersteunen en informeren van de leden en overleggen met aanbieders, het Verbond, toezichthouders en ministeries.
Lees verder
Hoe kun je veilig autorijden tijdens de coronacrisis
Autoverzekering.nl krijgt veel vragen binnen over autorijden in de huidige situatie en naar aanleiding van de ontwikkelingen omtrent het coronavirus. Hierbij een aantal tips hoe je veilig kunt autorijden tijdens deze crisis.
Lees verder
Annemieke Boon toegetreden tot DUPI Underwriting Agencies
Per 6 april is Annemieke Boon (32) toegetreden tot DUPI Underwriting Agencies als Underwriter Cargo. Annemieke heeft 10 jaar juridische, compliance en verzekeringservaring.
Lees verder
Steunfonds voor zorgverleners
Nieuwe Stichting Zorg na Werk in Coronazorg (ZWiC) pleit voor steun aan zorgverleners. Zorgverleners die intensief werken met COVID-19-patiënten lopen daarbij zelf een verhoogd risico op besmetting met het nieuwe coronavirus (COVID-19). Voor hen werd deze week de Stichting Zorg na Werk In Coronazorg (ZWIC) opgericht.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716