Nieuwsoverzicht week 13
Troostwijk benoemt Den Hartog, Sauerborn en Noort tot teamleider CRE
Remko den Hartog, Koen Sauerborn en Jos Noort zijn benoemd tot teamleider Commercial Real Estate van Troostwijk Taxaties. De heren hebben allen een lange staat van dienst.
Lees verder
DBRS Morningstar publiceert rapport over verwacht economisch effect COVID-19
DBRS Morningstar, een wereldwijde kredietbeoordelingsonderneming, heeft een rapport uitgebracht met de titel 'Advanced Economies Can Weather the Coronavirus - For A Season'. In het rapport wordt uitgelegd dat de meeste geavanceerde economieën voldoende fiscale ruimte hebben om tijdelijke maatregelen uit te voeren om het negatieve effect van de ziekte van het Coronavirus (COVID-19) te verzachten.
Lees verder
Mathy Boon vanuit La Douce France
Mathy Boon directeur van BosBoon Expertise vertelt vanuit zijn woonplaats in 'La Douce France' over zijn ervaring met de coronacrisis en hoe er binnen BosBoon Expertise wordt omgegaan met de huidige werksituatie.
Lees verder
CED versnelt inzet remote inspectie en expertise
Nu de 1,5 meter ‘social distance’ bij iedereen het gesprek van de dag is, is remote inspectie en expertise een uitstekend alternatief. CED heeft deze unieke, digitale en tóch persoonlijke oplossing versneld verder uitgerold als vervanging van de fysieke inspectie en expertise. Voor zowel de Mobility- als de Property-markt. Handig voor nu én een efficiënt en klantgericht alternatief voor later.
Lees verder
Merel Hulsebosch versterkt per 15 maart team Kennedy Van der Laan
Sinds 15 maart jl. versterkt Merel Hulsebosch het team verzekeringen en aansprakelijkheid van Kennedy Van der Laan. Merel is haar carrière begonnen als advocaat bij Baker & McKenzie, waar zij 4 jaar heeft gewerkt.
Lees verder
Massaal thuiswerken door Sedgwick vroeg om opschalen in improvisatie
Massaal thuiswerken door de collega’s van expertisebureau Sedgwick vroeg om opschalen in improvisatie. Tegelijkertijd nog 'even' een verhuizing van kantoor Rotterdam organiseren en zorgen dat de dagelijkse dienstverlening ‘gewoon’ doorloopt. "Wat wij met elkaar afgelopen week hebben gepresteerd is iets om supertrots op te zijn."
Lees verder
Marieke Smit nieuwe bestuursvoorzitter Coöperatie Univé Noord-Holland
Marieke Smit (52) is benoemd tot voorzitter van de Raad van Bestuur van Coöperatie Univé Noord-Holland. Per 1 april volgt ze Margriet Tiemstra op en vormt ze samen met Annelies Goos de directie van Univé Noord-Holland.
Lees verder
Horeca en corona; sta stil bij nieuwe risico’s
Adfiz, de branchevereniging van onafhankelijk financieel adviseurs, informeert haar leden en verzekerden over de gewijzigde situatie voor (horeca) ondernemers. Veranderingen in de bedrijfssituatie kunnen gevolgen hebben voor risico’s en verzekeringen.
Lees verder
Zonder scheepvaart geen aanvoer van goederen of voedsel
Annet Koster, directeur van de Koninklijke Vereniging Nederlandse Reders (KVNR), ziet de scheepvaart worstelen sinds het uitbreken van de coronacrisis. De schepen moeten blijven varen om ons van eten te voorzien, maar ze kunnen hun bemanning niet aflossen. "Straks zijn onze mensen meer dan een jaar van huis." Hoe dat nu verder moet?
Lees verder
a.s.r. publiceert Jaarverslag 2019
ASR Nederland N.V. (a.s.r.) publiceerde dinsdag 25 maart haar jaarverslag 2019. Het geïntegreerde verslag biedt een overzicht van de financiële en niet-financiële prestaties.
Lees verder
Uniforme 'Corona' betalingsregeling zakelijke schaderegeling nodig
Een uniforme mogelijkheid voor uitstel van betaling van zakelijke schadeverzekeringen voor ondernemers die, als gevolg van de coronamaatregelen, in liquiditeitsproblemen zijn gekomen. Dat pleidooi houdt Levent Türkmen, directeur en eigenaar van de in zakelijke schadeverzekeringen gespecialiseerde serviceprovider SUREbusiness.
Lees verder
Adfiz publiceert dagelijks corona-onderwerpen voor adviseurs
Sinds ruim twee weken publiceert branchevereniging Adfiz dagelijks over corona-onderwerpen gerelateerd aan vraagstukken die bij adviseurs en hun klanten kunnen leven. Deze informatie raakt inmiddels een veelheid aan onderwerpen.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716