Nieuwsbrief week 13
Hoe ondersteun ik mijn medewerkers bij het thuiswerken?
In het hele land en in allerlei sectoren werken medewerkers noodgedwongen thuis. Zo ook bij Achmea, waar deze dagen meer dan 11.000 collega’s tegelijkertijd vanuit huis opereren. "Samen zorgen we ervoor dat onze klanten erop kunnen rekenen dat ze onder deze bijzondere omstandigheden zo goed mogelijk worden geholpen."
Lees verder
Virtueel gebak tijdens ons eerste virtuele teamoverleg!
Het verbaast mij telkens weer hoe flexibel, creatief en oplossingsgericht mensen en organisaties kunnen zijn op het moment dat de nood aan de man is. Bij ons, AGCS, is dat niet anders. Over risicobeheersing gesproken! Ik ben daarvan onder de indruk.
Lees verder
Krachtenbundeling voor gestrande Nederlandse reizigers
Nederlandse reizigers in het buitenland die door de coronacrisis niet in staat zijn om zelf hun terugkeer te regelen, worden daarbij gesteund door het ministerie van Buitenlandse Zaken, het Verbond van Verzekeraars, de reisbrancheorganisatie ANVR en diverse andere partners uit de reiswereld.
Lees verder
Mentaal fit blijven in de coronacrisis
In deze voor iedereen uitzonderlijke omstandigheden is het juist belangrijk dat we mentaal fit blijven. In de schade branche en topsport is het niet anders. SBV Vitesse heeft 11 tips opgesteld waaraan we ons moeten houden om mentaal fit te blijven.
Lees verder
CED verstuurt eerste digitale relatiemagazine
Nadat het jaar 2020 voor veel ondernemingen in economisch opzicht veelbelovend begon, is er nu de corona-crisis met een ongekende impact op business en maatschappelijk leven. Ondanks deze bijzondere tijden heeft CED de eerste editie van haar digitale relatiemagazine CED verzonden.
Lees verder
Klassikale lessen nu in de virtual classroom
Omdat fysieke bijeenkomsten voorlopig niet mogelijk zijn, organiseert NIBE-SVV alle klassikale lessen nu in virtual classrooms. Dat geldt zowel voor Wft-, Wft-PE, als voor andere mondelinge opleidingen. Via hun pc of laptop loggen cursisten en docent in op de virtuele klasruimte.
Lees verder
NN organiseerde maandag drie conference calls voor adviseurs
NN organiseerde op maandag 24 maart drie conference calls voor adviseurs, provinciaal en volmacht.
Lees verder
Realtime dashboard maakt coronabesmettingen inzichtelijk
Softwarebedrijf Quant Base heeft een COVID-19 data dashboard ontwikkeld om dagelijks de officiële RIVM gegevens over het aantal Coronagevallen in Nederland te volgen. In dat dashboard wordt per provincie en per gemeente weergegeven hoeveel personen positief getest zijn en hoeveel besmettingen er per dag bij gekomen zijn. De ‘Smart Graph’ wordt dagelijks bijgewerkt, namelijk zodra het RIVM nieuwe gegevens beschikbaar stelt.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716