Nieuwsbrief week 11
Urgentie funderingsproblematiek blijft toenemen
Bij het KCAF landelijk funderingsloket blijven de meldingen en klachten rond funderingsschade en funderingsrisico’s toenemen. Vooral sinds de droge zomer van 2018 is er sprake van een extreme toename van schademeldingen.
Lees verder
Fietser verliest evenwicht; Is er sprake van overmacht bij bestuurder?
De Geschillencommissie Regresaanspraken Zorgverzekeraars heeft een uitspraak gedaan inzake een ongeval met een fietser en een auto met aanhanger. Beiden stonden voor een gesloten brug te wachten. Het ongeluk gebeurde op het moment dat de brug openging.
Lees verder
Een kroeg, restaurant of andere buitengewone horecaonderneming verzekeren
Weer of geen weer, in de horeca kun je altijd terecht. Of het nu genieten is van de eerste zonnestralen op een terras of schuilen voor de regen binnen aan de stamtafel. Heb jij een klant met een kroeg, restaurant of andere horecagelegenheid? Met de OOM Horeca-verzekering verzeker je het. Tegen brand, storm, diefstal en vandalisme. Zo kan je klant zich als een ongewoon goed verzekerde gastvrouw of heer presenteren.
Lees verder
Corona-vrees slaat toe op Brabantse evenementen
Door de aangescherpte regels rondom het corona-virus worden steeds meer evenementen in Noord-Brabant afgelast. Er is ook sprake van dat de KNVB wedstrijd PSV-EMMEN aankomende zaterdag wordt gespeeld zonder publiek.
Lees verder
Boete voor tennisbond vanwege verkoop van persoonsgegevens
De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) legt tennisbond KNLTB een boete op van 525.000 euro voor het verkopen van persoonsgegevens. De KNLTB heeft in 2018 onrechtmatig tegen betaling persoonsgegevens van een paar honderdduizend van zijn leden verstrekt aan twee sponsoren.
Lees verder
Hoogopgeleiden leven langer dan laagopgeleiden
Uit onderzoek blijkt dat we steeds langer leven. Ook het verschil in levensverwachting tussen mannen en vrouwen neemt af. Opvallend is dat de verschillen in levensverwachting tussen hoogopgeleiden en laagopgeleiden groot zijn. Hoogopgeleiden leven ook langer in goede gezondheid. ​TrustDeals heeft onderzoek gedaan naar de oorzaken hiervan.
Lees verder
Vooruitzichten voor internationale bouwsector verslechteren
Door het onzekere economische klimaat zijn de vooruitzichten van de internationale bouwsector vorig jaar verslechterd. Bouwbedrijven opereren wereldwijd in een uiterst competitieve sector, met lage winstmarges en het aantal faillissementen ligt hoger dan gemiddeld.
Lees verder
Letsel Opleidingen reikt eerste diploma’s opleiding Herstelcoach uit
Tijdens een feestelijke diploma-uitreiking op 6 maart jongstleden, reikte Francie Peters, directeur van Letsel Opleidingen, voor het eerst diploma’s uit aan de geslaagde deelnemers van de opleiding Herstelcoach. Die opleiding startte in oktober 2019 en werd afgesloten met een 3-tal examens op 6 februari jongstleden. Vijf van de zes studenten slaagden voor deze opleiding en mochten het diploma in ontvangst nemen.
Lees verder
Postex Nederland betrekt nieuw hoofdkantoor in Gouda
Postex Nederland heeft in het tweede kwartaal haar nieuwe hoofdvestiging in Gouda betrokken. Het nieuwe hoofdkantoor van Postex is gevestigd op één van de meest centrale locaties van Gouda. Deze nieuwe kantoorlocatie vervangt de bestaande vestigingen in Amsterdam en Gouda.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716