Nieuwsoverzicht week 07
Verzekeraars haasten zich om het coronavirus uit te sluiten van dekking
Bedrijven die een annuleringsverzekering voor evenementen willen afsluiten, zullen geen dekking meer krijgen bij een nieuwe uitbraak van het coronavirus, aldus de industrie. De verzekeraars haasten zich om de epidemie uit te sluiten van hun polissen.
Lees verder
Rob ter Mors per 1 maart officieel benoemd tot Uitvoerend Bestuurder bij de VNAB
De Algemene Ledenvergadering van de Vereniging Nederlandse Assurantie Beurs (VNAB) benoemt met ingang van 1 maart 2020 Rob ter Mors (56) tot Uitvoerend Bestuurder van de brancheorganisatie voor de zakelijke verzekeringsmarkt. Hij volgt hiermee Wim Span op, die sinds 2015 deze functie heeft vervuld.
Lees verder
LSA Symposion: er is ruimte voor verbetering
Op 31 januari 2020 vond het 31e LSA Symposion plaats in Ermelo met als thema: LSA Revisited, welke lessen zijn er nog te leren? LSA voorzitter Armin Vorsselman opende het congres op ludieke wijze met behulp van een overheadprojector en sheets.
Lees verder
Robin Roest verlaat de expertise-branche
Na 10 jaar te hebben bijgedragen aan de verdere digitale en commerciƫle ontwikkeling van CED, verruilt Robin Roest, directeur CED Solutions, de schadebranche voor de woningcorporatiemarkt. Per 1 maart treedt hij als directeur in dienst bij studentenhuisvester DUWO in Den Haag.
Lees verder
Bloementransport voor Valentijnsdag gaat niet over rozen
De Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) heeft de afgelopen week extra controles uitgevoerd op de arbeids- en rusttijden bij bloementransporteurs. In aanloop naar Valentijnsdag zijn er meer bloementransporten. Bij 18% van de gecontroleerde vrachtwagens werden een of meerdere overtredingen vastgesteld.
Lees verder
Nissan stopt productie in de Japanse fabriek vanwege het coronavirus
Nissan Motor Co (7201.T) gaat de productie in zijn fabriek in Kyushu, zuidwestelijk Japan, tijdelijk stopzetten als gevolg van het coronavirus. Nissan is de eerste autofabrikant die de productie in Japan gaat stilleggen vanwege leveringstekorten van onderdelen uit China.
Lees verder
Circa 8,4 miljoen geconstateerde verkeersovertredingen in 2019
Er zijn 8.369.480 verkeersovertredingen geconstateerd in 2019 op grond van de Wet administratiefrechtelijke handhaving verkeersvoorschriften (Wahv). Dat is minder dan een jaar eerder, toen werden 9.182.573 verkeersboetes opgelegd onder meer voor te hard rijden, door rood licht rijden en handheld bellen. Dat blijkt uit het jaaroverzicht Wahv 2019*.
Lees verder
Swiss Re Corporate Solutions benoemt Marc Scheidegger tot Chief Claims Officer
Marc Scheidegger zal in de functie van Chief Claims Officer leiding geven aan een ervaren team van Claims Professionals, die klantgerichte schadediensten bieden en het handhaven van de toonaangevende Corporate Solutions Claims Commitment.
Lees verder
ASA Autoschade opent nieuw bedrijfspand in Amstelveen
Vrijdag 7 februari heeft ASA Autoschade het nieuwe bedrijfspand in Amstelveen geopend, vlakbij de grens met Aalsmeer. De opening was een magische show, waarna eigenaar Matthieu Sol zijn bedrijf officieel geopend verklaarde. Het bedrijf had al eerder het nieuwe bedrijfspand betrokken.
Lees verder
Ophokplicht commerciƫle gehouden vogels
Minister Schouten van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit stelt per 12 februari 2020 om 00:00 uur voor heel Nederland een ophokplicht in voor alle bedrijven die commercieel pluimvee houden. De maatregel wordt genomen naar aanleiding van een recente besmetting bij een hobbylocatie in Bretzfeld, Duitsland.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716