Nieuwsbrief week 07
Reaal en Gemba IoT starten pilot tegen containerbranden
Reaal is een pilot gestart om containerbranden te voorkomen. Jaarlijks ontstaat er voor 20 miljoen euro schade door containerbranden. Reaal en Gemba IoT hebben hiervoor een innovatieve oplossing ontwikkeld die containers monitort op onder andere locatie en temperatuur. De pilot is gestart bij de ijsbaan in Haarlem.
Lees verder
Topdrukte bij Stichting Salvage als gevolg van storm Ciara.
Stichting Salvage heeft een druk weekend achter de rug. Afgelopen zondag zijn de Salvagecoƶrdinatoren 67 keer uitgerukt om gedupeerden bij te staan. Van die 67 meldingen waren er 47 het directe gevolg van storm Ciara die over het land trok.
Lees verder
Scriptieprijs JBL&G naar Lisanne van Es
De jaarlijkse scriptieprijs van letselschadebureau JBL&G is voor 2019 toegekend aan mr. Lisanne van Es uit Tilburg. De prijs, een cheque van duizend euro, werd haar vrijdag op het JBL&G-hoofdkantoor in Amsterdam uitgereikt voor haar masterscriptie Causaliteitsproblemen bij medisch niet-objectiveerbare klachten als gevolg van een verkeersongeval.
Lees verder
Willens en Weetjes: Zware stormen in Nederland sinds 1910
De storm Ciara was de 66e storm gerekend van 1910, sinds dat jaar worden de stormen geregistreerd. De hoogste gemeten windkracht was 90 km per uur en is gemeten op Vlieland. Daarmee behoort deze storm tot de middenmoot
Lees verder
Nederland gastland Rijnministersconferentie
Donderdag 13 februari is minister Van Nieuwenhuizen (Infrastructuur en Waterstaat) voorzitter van de internationale Rijministersconferentie die ditmaal in Amsterdam wordt gehouden. De betrokken ministers en vertegenwoordigers van de landen in het stroomgebied van de Rijn komen bij elkaar om afspraken te maken over hoe om te gaan met onder meer hoogwater, watertekorten bij droogte, vismigratie en waterverontreiniging.
Lees verder
Felle brand treft autoschade herstelbedrijf in Lelystad
Op zondag 9 februari is door een felle brand het pand van Van Schijndel Autoschade in Lelystad volledig verwoest. Er kwamen metershoge vlammen uit de garage aan de Zeilweg. Het blussen was lastig door de harde wind door storm Ciara. Omwonenden werd gewaarschuwd vooral binnen te blijven.
Lees verder
DIA van 23 tot en met 25 juni in de Westergasfabriek
DIA is het initiatief van Reggy de Feniks en Roger Peverelli en heeft als missie om de innovatie te versnellen door verzekeringsmaatschappijen te verbinden met insurtech leiders. DIA wordt dit jaar voor de vierde keer in Amsterdam georganiseerd.
Lees verder
Axalta schenkt 50.000 euro aan goede doelen voor STEM- en milieu-initiatieven in EMEA
Werknemers van Axalta in Europa, het Midden-Oosten en Afrika hebben via een werknemersinitiatief 50.000 euro ingezameld voor vijf organisaties in de regio. Axalta in Motion vond in september 2019 plaats en daagde werknemers in EMEA uit om binnen 24 uur zoveel mogelijk stappen te zetten, zowel thuis als op het werk.
Lees verder
Nieuw assessment voor toetreding tot RMiA
Het nieuwe Register van Makelaars in Assurantiƫn (RMiA) kent vanaf januari 2020 een nieuw assessment. Met deze opzet wordt geborgd dat de toets beter aansluit bij de huidige adviespraktijk en dat de uitkomst nog objectiever beoordeeld kan worden.
Lees verder
Kim Steeghs als Verzekeringstaxateur naar Troostwijk
Op 1 februari jl. is Kim Steeghs aan de slag gegaan als Taxateur Verzekeringen bij Troostwijk.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716