Nieuwsoverzicht week 05
Even voorstellen: Het nieuwe bestuur van Young InSurance
Nadat 3,5 jaar geleden een nieuw Young InSurance bestuur is opgericht, is de netwerkgroep de afgelopen periode op zoek gegaan naar nieuwe bestuursleden. Vandaag is het voltallige nieuwe bestuur bekendgemaakt, waaronder drie nieuwe Young Professionals die nu bestuurslid zijn geworden.
Lees verder
Bye Bye Britain.. maar hoe nu verder?
Het Verenigd Koninkrijk verlaat de Europese Unie op 31 januari 2020 om middernacht Nederlandse tijd. Het VK en de EU bereikten een akkoord over de voorwaarden voor het vertrek van het VK uit de EU (Brexit) en een overgangsperiode. Maar hoe nu verder?
Lees verder
Het Verbond raadt verzekeraars aan klanten te adviseren over verzekeringsvoorwaarden
Het Verbond van Verzekeraars raadt verzekeraars aan klanten te adviseren hun verzekeringsvoorwaarden te controleren op de formulering van het dekkingsgebied en daarmee het verzekerde risico voor WA- transport-, reis- (geneeskundige zorg), AVB-verzekeringen en productaansprakelijkheidsverzekeringen.
Lees verder
Grotere kantoren groeien vaker, kleinere kantoren groeien harder
De positieve verwachtingen voor 2019 zijn uitgekomen, zo blijkt uit de Adfiz Nieuwjaarspeiling. Opnieuw groeien zowel de zakelijke als de particuliere omzet en klantenaantallen. Innovatie en risicomanagement winnen terrein op de prioriteitenkalender, waar actief klantbeheer opnieuw ruim bovenaan staat.
Lees verder
Webinar Apparatuur met waterschade herstellen
Op 12 maart aanstaande organiseert AREPA een webinar, genaamd Apparatuur met waterschade herstellen - Het is niet onmogelijk.
Lees verder
RISK en Openclaims slaan handen ineen
RISK en Openclaims slaan de handen ineen om verzekerden snel en eenvoudig de juiste hersteller te laten vinden. RISK sluit polissen voor een groot aantal volmachtgevers, waardoor het voor de klant bij schade niet altijd gelijk bekend is via wie de schade hersteld mag worden.
Lees verder
Univé krijgt Gouden Oor Erkenning uitgereikt
Univé heeft dinsdag 28 januari de Gouden Oor Erkenning niveau 2 uitgereikt gekregen. Na de driejaarlijkse audit met tussentijds jaarlijkse reviews, uitgevoerd door de Stichting toetsing verzekeraars (Stv) om het luisterend vermogen van organisaties in contact met hun klanten te meten, werd de coöperatie voor het eerst het tweede erkenningsniveau toegekend.
Lees verder
HDI verhuist naar een nieuwe locatie
HDI Global SE betrekt vanaf januari 2021 een nieuw pand aan de Blaak in Rotterdam. Dit pand, het Blaak House, bevindt zich op een steenworp afstand van de huidige locatie aan de Westblaak. Het onlangs nieuw opgerichte HDI Global Specialty SE verhuist mee naar deze locatie.
Lees verder
Univé en 123RUIT.nl verlengen samenwerking
De samenwerking tussen Univé en 123RUIT.nl wordt in 2020 voortgezet. Hierdoor zijn klanten van Univé verzekerd van snel en professioneel ruitschadeherstel.
Lees verder
Schrijf je nu in voor de SCHADE golfdag
Na het succesvolle golfevenement van vorig jaar, wordt er dit jaar op vrijdag 19 juni wederom een SCHADE golftoernooi georganiseerd. In een informele en sportieve ambiance worden er 18 holes gespeeld op een schitterende baan in Noord-Brabant. Verzeker jezelf van een flight met je bedrijf.
Lees verder
SENIOR SCHADEBEHANDELAAR MULTIBRANCHE VOLMACHT
VMD Koster bestaat uit een adviestak voor verzekeringen, drie hypotheekadvieskantoren en het volmachtbedrijf Groene Hart Assuradeuren. Met 71 collega’s adviseren wij bedrijven en particulieren over risicobeheer, schade- en inkomensverzekeringen, pensioenen en hypotheken. 11 verzekeraars hebben ons een volmacht gegeven om bijna alle taken van de verzekeraar zelfstandig uit te voeren. Dat betekent niet alleen veel bevoegdheden, maar ook veel verantwoordelijkheid.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716