Nieuwsbrief week 05
CSU neemt schoonmaakactiviteiten over van Dolmans Schoonmaak Diensten
Schoonmaakbedrijf CSU heeft per 27 januari de schoonmaakactiviteiten voor 360 opdrachtgevers van Dolmans Schoonmaak Diensten uit IJsselstein overgenomen. Circa 1000 betrokken medewerkers, direct leidinggevenden en stafmedewerkers treden in dienst bij CSU. De overname van deze activiteiten sluit goed aan bij de strategische keuzes van beide partijen.
Lees verder
Juan Christoffels sluit zich aan bij expertisebureau Arntz | van Helden
Schade-expert Juan Christoffels is per 1 januari 2020 onder de naam JPE Maritime BV voor zichzelf begonnen. Vanuit deze besloten vennootschap werkt hij als schade-expert op marine-gerelateerde verzekeringsschaden exclusief voor technisch expertisebureau Arntz | van Helden. Daarnaast verstrekt hij onder eigen noemer als consultant technische adviezen aan rederijen en bedrijven.
Lees verder
PIV Congres ‘Spiegeltje, spiegeltje, aan de wand…’
Samen in de spiegel kijken: anders kijken, anders denken, anders doen! Tijdens het 20ste PIV Congres op 27 maart 2020 wordt er kritisch gekeken naar de branche vanuit verschillende invalshoeken. Wat gaat goed en wat kan beter in de letselschadebehandeling?
Lees verder
Bas de Voogd draagt positie CEO Voogd & Voogd Group B.V. over
Na ruim 22 jaar leiding te hebben gegeven aan Voogd & Voogd heeft Bas de Voogd (1963) besloten zijn positie als CEO per 1 maart 2020 over te dragen aan de huidige CFO/COO Michael de Nijs (1968).
Lees verder
DBRS Limited brengt rapport uit over claims als gevolg van Australische bosbranden
DBRS Limited, (DBRS Morningstar is een wereldwijde kredietbeoordelingsonderneming) heeft een rapport uitgebracht met de titel 'Wildfire Challenges Manageable for Australian in Q1 2020'. Dit rapport analyseert het effect van de bosbranden op het Australische property and casualty, die waarschijnlijk circa 2,0 miljard Australische Dollars aan claims als gevolg van de natuurrampen in het eerste kwartaal van 2020 heeft.
Lees verder
Per januari 2020 is Xolutions BV, Claims & Expertise Services opgericht in België
Per januari 2020 is Xolutions BV, Claims & Expertise Services, een nieuw en kleinschaliger bedrijf in Sint Niklaas in België, waar de aandeelhouders zelf de strategie, de visie, het beleid en de cultuur van het bedrijf en de medewerkers gaan bepalen.
Lees verder
Usain Bolt nieuw gezicht Europese campagne Allianz Direct
Online verzekeraar Allianz Direct (voorheen Allsecur) start vanaf vandaag met een nieuwe Europese reclamecampagne waarin de Olympische legende Usain Bolt de hoofdrol speelt.
Lees verder
Olaf Sleijpen voorgedragen voor benoeming tot directielid DNB
Prof. dr. Olaf Sleijpen is voorgedragen voor benoeming tot lid van de directie van De Nederlandsche Bank. De benoeming gaat in per 1 februari. Sleijpen is momenteel divisiedirecteur bij DNB. Hij wordt in zijn nieuwe functie als directielid verantwoordelijk voor de portefeuille Monetaire Zaken.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716