Nieuwsbrief week 04
Kröller Boom gaat partnerschap aan met Söderberg & Partners
Söderberg & Partners heeft een minderheidsbelang verworven in Kröller Boom, een van de leidende assurantiemakelaars in Nederland op het gebied van Corporate Risk en Human Capital voor middelgrote bedrijven in de ICT, media, retail, groothandel, industrie en zakelijke dienstverlening.
Lees verder
Schadeclaim na auto-inbraak? Dekking en voorwaarden lopen fors uiteen
In 2019 werden er in totaal 48.499 auto-inbraken geregistreerd. Dat is een daling van 9,3 procent ten opzichte van 2018. 53 procent van de inbraken is te herleiden naar ‘slechts’ 15 van de 355 Nederlandse gemeenten. Ondanks de landelijke daling, steeg het aantal auto-inbraken in de noordelijke provincies.
Lees verder
Gerwin van Eldik Broker Co-Assurantie Heilbron Assurantiën
Gerwin van Eldik werkt sinds deze maand als Broker Co-Assurantie bij Mandaat Assuradeuren/Heilbron Assurantiën. Gerwin, die nu ca. 12,5 jaar werkzaam is in de verzekeringswereld, werkte hiervoor gedurende vijf jaar als Underwriter Marine bij Achmea.
Lees verder
Al meer dan 29.000 claims door hagelstormen Australië
De schade veroorzaakt door de hagelstormen van zondag en maandag in Oost-Melbourne, het Australian Capital Territory (ACT) en delen van New South Wales (NSW) is enorm. Verzekeraars hebben inmiddels al meer dan 29.000 claims ontvangen (56% ACT, 34% Victoria en 10% NSW). De schade wordt nu al geschat op omgerekend 300 miljoen euro. Ongeveer tweederde van de claims betreft schade aan motorvoertuigen.
Lees verder
Adri van Leeuwen aangesteld als Directeur Volmachtbedrijf bij Willis Towers Watson
Na een periode van ruim 13 jaar bij Aon heeft Adri van Leeuwen besloten het Willis Towers Watson CRB (Corporate Risk and Broking) team in de Benelux te versterken. Adri begint op 1 maart 2020 als Directeur Volmachtbedrijf. Hiermee opent Willis Towers Watson een nieuw hoofdstuk en investeert zij in faciliteiten, panels en volmachten.
Lees verder
Verzekeringsaanvraag afwijzen vanwege niet opgeven telefoonnummer
Een verzekeringsaanvraag afwijzen omdat de aanvrager geen telefoonnummer opgeeft, kan in strijd zijn met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Dat concludeert de Geschillencommissie van Kifid in een recent gepubliceerde uitspraak.
Lees verder
Groei luchtvracht belangrijk, ook met reductie stikstofemissie
Het Adviescollege Stikstofproblematiek, onder voorzitterschap van Johan Remkes, ziet mogelijkheden voor verdere ontwikkeling van de luchtvaart in Nederland. Zowel de groei van personenvervoer als vrachtvervoer door de lucht is belangrijk voor de internationale concurrentiekracht en de positie als vestigingsplaats voor handels- en productieactiviteiten.
Lees verder
Prijzen koopwoningen in december 2019 opnieuw gestegen
Bestaande koopwoningen waren in december 6,5 procent duurder dan in december 2018. De prijsstijging is hoger dan in de vier voorgaande maanden. Dit blijkt uit onderzoek naar de prijsontwikkeling van bestaande particuliere koopwoningen in Nederland van het CBS en het Kadaster.
Lees verder
Alle seinen op groen voor a.s.r. Vitality Motivatieweken op Utrecht CS
Op Blue Monday - de ‘meest deprimerende dag van het jaar’ - dreigen allerlei goede voornemens te sneuvelen. Dat is reden voor a.s.r. om met a.s.r. Vitality zo veel mogelijk mensen te helpen om niet alleen vandaag, maar óók de rest van het jaar fit en vitaal te blijven. Op Utrecht CS is vanochtend de aftrap gegeven voor de a.s.r. Vitality Motivatieweken.
Lees verder
SCHADE golfdag dit jaar op vrijdag 19 juni
Na het succesvolle golfevenement van vorig jaar, wordt er dit jaar wederom een SCHADE golftoernooi georganiseerd. In een informele en sportieve ambiance worden er 18 holes gespeeld op een schitterende baan in Noord-Brabant. Verzeker jezelf van een flight met je bedrijf - de inschrijving is geopend.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716