Nieuwsbrief week 03
Wijzigingen in directie Arntz | van Helden
Er heeft een wijziging plaatsgevonden in de directie van Expertisebureau Arntz | van Helden. Directeur Divisie Landmaterieel Mark van Hamersveld heeft per 1 januari jl. zijn functie overgedragen aan Sjoerd Krijgsman. Per gelijke datum is Mark van Hamersveld als Adjunct Directeur toegetreden tot de algemene directie van het expertisebureau.
Lees verder
Allianz Risk Barometer 2020: Voor het eerst staat cyber op 1e plaats wereldwijd
Voor het eerst staat cyber op 1e plaats wereldwijd. Deze negende jaarlijkse enqûete over bedrijfrisico trekt een record aantal deelnemers aan: meer dan 2700 experts uit meer dan 100 landen. Cyber incidenten worden steeds meer verwoestend en kosten handen vol geld. Ze resulteren dikwijls in rechtszaken en vervolging na het incident.
Lees verder
Digitale Opsporing uit Horst behaalt een ISO 27001 certificering Informatiebeveiliging,
Op vrijdagmiddag 10 januari 2020 ontving Paul de Vlieger, directeur van Digitale Opsporing, uit handen van Gert Jan van Bruchem van certificeringsinstantie Kiwa, het officiële ISO 27001 certificaat. Deze internationaal erkende ISO norm is gericht op de beveiliging van informatie en data en is een uitstekend hulpmiddel bij het beheer van zowel de eigen informatie, als die van anderen.
Lees verder
Het NIS luidt het jaar in bij gastheer Flyct
Afgelopen donderdag is het Nederlands Instituut van Schaderegelaars (NIS) het jaar 2020 gestart met een druk bezochte bijeenkomst bij Flyct in Capelle aan den IJssel.
Lees verder
SUREbusiness ziet omzet in 2019 meer dan verdubbelen tot 16 miljoen euro
De in zakelijke schadeverzekeringen gespecialiseerde serviceprovider SUREbusiness blijft een sterke groei doormaken. Het afgelopen jaar zag de in Alkmaar gevestigde serviceprovider de omzet meer dan verdubbelen: van 7 naar 16 miljoen euro.
Lees verder
Minister van Veldhoven streeft naar schone lucht voor 50% gezondheidswinst
In 2030 50% gezondheidswinst door schonere lucht ten opzichte van 2016. Die afspraak tekent minister van Veldhoven (Milieu en Wonen) vandaag in Utrecht met 36 gemeenten en negen provincies. Dit Schone Lucht Akkoord betekent dat mensen langer en gezonder leven. Voorheen waren vooral de verplichte Europese grenswaarden leidend. Met dit akkoord gaat dit kabinet een stap verder: de Europese normen zijn de ondergrens, gezondheidswinst door schonere lucht het doel dat gerealiseerd wordt.
Lees verder
Schrikkeljaar kost verzekeraars bijna 25 miljoen
De extra dag die het schrikkeljaar met zich meebrengt, levert verzekeraars naar verwachting 24,5 miljoen meer schade op. Dat blijkt uit berekeningen van het Centrum voor Verzekeringsstatistiek (CVS).
Lees verder
Door NAM genegeerde schade wel bij TCM
De TCMG neemt schades die in het verleden door de NAM of het CVW zijn genegeerd, wel in behandeling. Het gaat om schades die toentertijd niet aantoonbaar zijn beoordeeld en bijvoorbeeld op foto zijn vastgelegd. Dat antwoordt de TCMG op vragen hierover van de Groninger Bodem Beweging.
Lees verder
Erèsde opent vestiging in Zwolle
Erèsde schoonmaak en calamiteitendiensten opent per 1 maart een vestiging in Zwolle. De vestiging zal worden ingericht voor calamiteitendiensten en uitgerust voor uitvoering specialistische reiniging.
Lees verder
Het verhaal achter de schade
Met Oud en Nieuw voor de deur, houden wij toch altijd een beetje ons hart vast. Preventief wordt er door ons aangekondigd dat wij altijd beschikbaar zijn voor geval er gekke vuurwerk fratsen zijn.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716