Nieuwsoverzicht week 02
Nieuwjaarsspeech gehouden door nieuwe Adfiz voorzitter Roger van der Linden
Roger van der Linden is op 18 december benoemd tot voorzitter van Adfiz. Vandaag tijdens de Nieuwjaarsreceptie hield Roger zijn eerste Nieuwjaarsspeech in 't Spant in Bussum en dit was tevens het moment dat oud-voorzitter Wim Heeres afscheid neemt van de branche.
Lees verder
Resultaten Adfiz Prestatie Onderzoek 2019
Donderdag 9 januari zijn tijdens de Adfiz Nieuwjaarsbijeenkomst de prijzen uitgereikt van het doorlopende Adfiz Prestatie Onderzoek, uitgevoerd door CYS. Het Adfiz Prestatie Onderzoek meet al jaren de prestatie van verzekeraars. Verzekeraars die in hun productcategorie overall het beste presteren ontvangen de prijzen.
Lees verder
Record aantal bezoekers VNAB Nieuwjaarsreceptie
Op woensdag 8 januari was de VNAB nieuwjaarsreceptie voor het eerst in De Doelen in Rotterdam. Met dit jaar een recordaantal bezoekers. Maar liefst ruim 1.100 vakgenoten uit de verzekerings- en co-assurantiebranche, advocaten en experts proostten samen op het nieuwe jaar.
Lees verder
Willens & Weetjes: Mag ik nog wel autorijden?
Als iemand door een ongeval letsel heeft opgelopen is het soms fysiek of mentaal (tijdelijk) niet mogelijk om zelf een auto te besturen. In een aantal gevallen is die ongeschiktheid heel duidelijk, maar regelmatig krijgen wij van cliënten de vraag of zij met het opgelopen letsel nog mogen rijden. Meestal omdat de cliënt niet zeker weet of hij of zij in dat geval nog wel verzekerd is.
Lees verder
Bestuurslid Gerben Everts verlaat de AFM
Gerben Everts treedt dit jaar terug als bestuurslid van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Everts blijft lid van het AFM-bestuur tot 12 mei 2020. Daarna is vanwege zijn oriëntatie op de arbeidsmarkt een afkoelingsperiode van zes maanden van toepassing. Zijn tweede bestuurstermijn eindigt in november 2020.
Lees verder
Arbo Support gaat verder onder de naam DEKRA
Met ingang van 1 januari 2020 is Arbo Support verder gegaan onder de naam DEKRA. Hiermee is het nieuwe bedrijf DEKRA Industrial Safety B.V. een feit. Arbo Support is in juli 2018 overgenomen door DEKRA en zal met de naamsverandering de laatste stap zetten naar de volledige integratie in de DEKRA familie.
Lees verder
Achmea-topman over vuurwerkverbod: “Politiek moet nu écht doorpakken”
Achmea bestuursvoorzitter Willem van Duin stond in zijn nieuwjaarstoespraak stil bij de slachtoffers van vuurwerk. “Vele honderden mensen met letsel aan handen, benen en ogen. Er zijn zelfs doden te betreuren. Daarnaast miljoenen euro’s schade aan auto’s, huizen en bedrijfspanden, en zwaar geweld tegen politie en hulpverleners."
Lees verder
Betere ondersteuning van slachtoffers bij verwerking misdrijf
Om slachtoffers beter te ondersteunen bij het verwerken van de schade door een misdrijf, gaat het kabinet meer bekendheid geven aan de mogelijkheden van zogenoemd herstelrecht.
Lees verder
Niels Zijderveld nieuwe CCO FRISS
Niels Zijderveld maakt overstap naar FRISS. Na ruim zeven jaar te hebben gewerkt als Sales Director bij Guidewire, Inc., de toonaangevende leverancier van core systemen voor schadeverzekeraars, zal Niels voortaan als Chief Commercial Officer aan het hoofd staan van de afdelingen Sales en Marketing van FRISS.
Lees verder
Autoschade Herstel Midden Nederland uit Veenendaal is AHG Autoschadeherstelbedrijf 2019
Tijdens de drukbezochte franchisemeeting in de eerste week van 2020 werd het “AHG Autoschadeherstelbedrijf 2019” bekendgemaakt door Guus van Dreven, algemeen directeur Autoschade Herstel Groep.
Lees verder
Politie krijgt nieuwe taak in beheer meldkamers
De Landelijke Meldkamer Samenwerking (LMS) wordt een nieuw, zelfstandig onderdeel binnen de politie en beheert vanaf 1 januari 2020 voor alle hulpdiensten de meldkamers.
Lees verder
SCHADE golfdag dit jaar op vrijdag 19 juni
Na het succesvolle golfevenement van vorig jaar, wordt er dit jaar wederom een SCHADE golftoernooi georganiseerd. In een informele en sportieve ambiance worden er 18 holes gespeeld op een schitterende baan in Noord-Brabant. Verzeker jezelf van een flight met je bedrijf, de inschrijving is geopend.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716