Nieuwsbrief week 2
SCHADE magazine wenst u een succesvol 2020
Het team van SCHADE magazine wenst alle lezers een zakelijk succesvol en privé een mooi en gezond 2020!
Lees verder
Klaas Brand treedt toe tot directieteam VWJ
Per 1 januari is Klaas Brand toegetreden tot het directieteam van Vanderwal&Joosten (VWJ). Het directieteam bestaat nu uit vier leden; Gerrit Taal (directievoorzitter), Sydney Boogaard (financieel), Jurjen Witte en Klaas Brand.
Lees verder
Jaarlijkse oesterparty BosBoon Expertise in hartje Eindhoven
Maandag 6 januari was de inmiddels jaarlijkse terugkerende oesterparty van BosBoon Expertise. Een gezellig samenzijn met diverse relaties uit de branche bij Beleef in hartje Eindhoven.
Lees verder
RekenHulp 2020 gepubliceerd
De nieuwste RekenHulp is vandaag gepubliceerd. In de RekenHulp worden de meest recente cijfers die relevant zijn voor letselschadeprofessionals overzichtelijk op een rijtje gezet. Het boekje is een jaarlijkse uitgave van De Bureaus en wordt gratis verspreid.
Lees verder
Wederom veel ernstige vuurwerkongevallen tijdens de jaarwisseling
Tijdens oud en nieuw bijna 1.300 slachtoffers van een vuurwerkongeval behandeld, waarvan 385 op de Spoedeisende Hulpafdeling (SEH) van een ziekenhuis en naar schatting 900 met lichtere verwondingen op een huisartsenpost (HAP). Dit blijkt uit onderzoek van VeiligheidNL i.s.m. de Nederlandse Vereniging van Spoedeisende Hulp Artsen (NVSHA), InEen en de Nederlandse Vereniging voor Traumachirurgie (NVT).
Lees verder
Dominic Vonk per 1 januari Accountmanager bij Lengkeek
Per 1 januari is Dominic Vonk bij Lengkeek in dienst getreden als Accountmanager. Dominic heeft uitgebreide ervaring als Accountmanager en was de afgelopen jaren in dienst bij CED.
Lees verder
Tijdens jaarwisseling meeste vuurwerkgerelateerde branden sinds jaren
Stichting Salvage is op 31 december 2019 en 1 januari 2020 in totaal 115 keer uitgerukt. In vergelijking met vorig jaar was dit wederom de drukste jaarwisseling voor de stichting.
Lees verder
Universiteit Maastricht betaalt losgeld
De Universiteit Maastricht werd net voor Kerst door een cyberhack getroffen, op 2 januari werd bekend dat er ‘losgeld’ is betaald aan de hackers. Hierdoor is de sleutel verkregen waarmee de systemen weer toegankelijk gemaakt kunnen worden. Dat melden goed ingevoerde bronnen binnen de UM. Officieel worden er geen mededelingen gedaan.
Lees verder
Kennisinstituut voor Mobiliteitsbeleid publiceert werkprogramma 2020
Vandaag heeft het Kennisinstituut voor Mobiliteitsbeleid (KiM) zijn werkprogramma voor 2020 gepubliceerd. Dit werkprogramma beschrijft de projecten van het KiM voor 2020.
Lees verder
Eelco Ouwerkerk Managing Director bij AGCN & Far East Group
Per 1 januari is Eelco Ouwerkerk gestart als Managing Director bij Aon Global Client Network (AGCN) & Far East Group.
Lees verder
BosBoon Expertise in Eindhoven heeft twee nieuwe collega's
Per 1 januari zijn Astrid Sanders en Maarten de Valk twee nieuwe medewerkers bij BosBoon Expertise in Eindhoven.
Lees verder
Paul Schenk Head of Country van DEKRA Nederland
Per 1 januari 2020 heeft Paul Schenk de leiding op zich genomen van DEKRA in Nederland. Als eerste Head of Country van DEKRA Nederland gaat hij zich bezighouden met het general management en zal hij zich toeleggen op samenwerking tussen de verschillende DEKRA bedrijven binnen de Nederlandse grenzen.
Lees verder
Mirjam van Laar naar Hanselman Expertise
Per 1 januari is Mirjam van Laar in dienst getreden als schade-expert Brand bij Hanselman Expertise. Mirjam heeft al een aantal jaren ervaring in de branche als schade-expert.
Lees verder
Nominaties Categorie Prijzen Adfiz Prestatie Onderzoek bekend
Donderdag 9 januari 2020 worden de winnaars bekend gemaakt van het Adfiz Prestatie Onderzoek, dat is uitgevoerd door onderzoeksbureau CYS. Al meer dan 20 jaar beoordelen onafhankelijk financieel adviseurs de performance van verzekeraars op verschillende criteria.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716